Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Valszeg nem úszod meg a szellőztető szétszedését sajna... lehet hogy belül a terelőlapátokkal

van baj. De pl az is lehet, hogy a radiátor is teljesen el van vízkövesedve.

Elküldve
De ha pl. lábtérre állitom, egyáltalán nem fuj ott levegőt, még hideget sem. Pedig minden bowden a helyén van, és mozgatja a kis karokat.

Ez mitől lehet?

Üdv. Tiv.

Ez pl. nálam is így van. Megnéztem már közelebbről is, az enyémen nincs is ott kivágás, ahol a lábtérbe kellene a levegőnek jönnie. A Caravanon megnéztem, ott megvan a kivágás a középkonzol mindkét oldalán, és nyomja is szépen a meleget, de nálam nincs olyan kivágás. :(

Elküldve

Sziasztok.

Nincs valakinek rajza, vagy valami ábrája a fűtésrendszerről? A terelőlapok, karok és szellőző nyilások érdekelnének, mert valszeg nekem össze vissza működnek.

Köszi. Tiv.

Elküldve

nekem 1.4es 8 szelep és olyan meleget fuj hogy alszok be tőle, a középsőn meg többnyire hideg, vagy legalábbis hűvösebb levegő jön, és tényleg van hatása azellen hogy ne aaludjak el

de ha elzárom nem jön a levegő:(

Elküldve
nekem 1.4es 8 szelep és olyan meleget fuj hogy alszok be tőle, a középsőn meg többnyire hideg, vagy legalábbis hűvösebb levegő jön, és tényleg van hatása azellen hogy ne aaludjak el

de ha elzárom nem jön a levegő:(

Ezt én is tudom. De nálam teljesen más a helyzet.

Elküldve

Remélem segít valamit:

1480-5125.jpg

1480-5126.jpg

1480-5127.jpg

Sziasztok.

Nincs valakinek rajza, vagy valami ábrája a fűtésrendszerről? A terelőlapok, karok és szellőző nyilások érdekelnének, mert valszeg nekem össze vissza működnek.

Köszi. Tiv.

Elküldve
hátsó lábfűtés, első űlés alatt megy.

Ahhaa, azért nem volt ismerős, ilyet még nemláttam. Mondjuk nekem első sincs, ami ha jól gondolom a 15-16 -os.

Elküldve
a szivacsolásos dolgot nem értem én:)

Nem értem mit nem értetek ezen! :(

Egy szivacsot szoktam betömni középre,hogy ne legyen hideg levegő.Ennyi.

A hátsólábfűtést én Demó Irmscher caravánjában láttam,amikor bontottuk szét!Eléggé meglepődtem,hogy létezik ilyen astrában.

Elküldve
A hátsólábfűtést én Demó Irmscher caravánjában láttam,amikor bontottuk szét!Eléggé meglepődtem,hogy létezik ilyen astrában.

Calinál például csak a klímásokban van ilyen. Nem lehet hogy ez a helyzet az Astrával is?

Elküldve
Ahhaa, azért nem volt ismerős, ilyet még nemláttam. Mondjuk nekem első sincs, ami ha jól gondolom a 15-16 -os.

Megtaláltam! :( Megvan az a két nyílás, ami a lábhoz nyomná a meleget, de mivel nincsenek meg a "fúvókák", így csak a műszerfalat melegíti alulról. Úgyhogy be kell szereznem a rajzon 15 és 16-os számmal jelölt "fúvókákat". Az lenne a kérdésem, mi rögzíti ezt a két fúvókát a műszerfal alatt?

Elküldve
Megtaláltam! :( Megvan az a két nyílás, ami a lábhoz nyomná a meleget, de mivel nincsenek meg a "fúvókák", így csak a műszerfalat melegíti alulról. Úgyhogy be kell szereznem a rajzon 15 és 16-os számmal jelölt "fúvókákat". Az lenne a kérdésem, mi rögzíti ezt a két fúvókát a műszerfal alatt?

Semmi, azaz ha bepattintod a helyére a megfogja, bár lehet van egy csavar valahol a másik végen, nem emlékszem. De nem lesz egyszerű bevarázsolni, főleg a vezetőoldalit.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.