zotya975 Elküldve Március3, 2021 Elküldve Március3, 2021 2 órája, Zoi81 írta: Van rá lehetőség elhalasztani még, mert állandóan nyitva van. Szóval a víz kering, csak ugye sok idő mire eléri az üzemi hőfokot. De akkor asszem szerelőre bízom és egyszerre ütemezem be a kettőt. Részben lefedheted kartonpapírral a vízhűtőt a hűtőrács felől, ez segít a bemelegedésben, de max félig takarja, és figyeld vízhőfokot, mert most van hogy - 4 fok van aztán meg 13 fok, nehogy felforrjon a víz egy dugóban araszoláskor.
Zoi81 Elküldve Március5, 2021 Elküldve Március5, 2021 On 2021. 03. 03. at 19:00, zotya975 írta: Részben lefedheted kartonpapírral a vízhűtőt a hűtőrács felől, ez segít a bemelegedésben, de max félig takarja, és figyeld vízhőfokot, mert most van hogy - 4 fok van aztán meg 13 fok, nehogy felforrjon a víz egy dugóban araszoláskor. Nem szoktam letakarni. Inkább finoman közlekedek vele amíg nem melegszik be
Bandymnc Elküldve Május3, 2021 Elküldve Május3, 2021 Sziasztok Van valakinek tapasztalata utólagos ülêsfűtés beszerelésében? Úgy alakul a helyzet, hogy pont ülésfűtéses üléseket tudtam szerezni, és úgy gondoltam, ha megoldható, akkor csak beköttetném
zotya975 Elküldve Május3, 2021 Elküldve Május3, 2021 1 óra, Bandymnc írta: Sziasztok Van valakinek tapasztalata utólagos ülêsfűtés beszerelésében? Úgy alakul a helyzet, hogy pont ülésfűtéses üléseket tudtam szerezni, és úgy gondoltam, ha megoldható, akkor csak beköttetném A legjobb lenne egy bontott gyárit beépíteni, de ebből nem sokat találni bontókban. Kapcsolót még csak-csak látni. Lehet kapni univerzálisakat ahol a fűtőpaplant méretre lehet vágni, az ülést meg kell "nyúzni" és a kárpit alá kell betenni. Attól függően hogy mekkora az áramfelvétele szerencsés esetben a szivargyújtó aljzatra rá lehet kötni, ha ennek a biztosítékját meghaladja a vezető és anyósoldali áramfelvétele együtt, akkor új tápot kell neki húzni vastagabb kábellel és megfelelő nagyságú biztosítékkal.
Bandymnc Elküldve Május5, 2021 Elküldve Május5, 2021 On 2021. 05. 03. at 19:19, zotya975 írta: A legjobb lenne egy bontott gyárit beépíteni, de ebből nem sokat találni bontókban. Kapcsolót még csak-csak látni. Lehet kapni univerzálisakat ahol a fűtőpaplant méretre lehet vágni, az ülést meg kell "nyúzni" és a kárpit alá kell betenni. Attól függően hogy mekkora az áramfelvétele szerencsés esetben a szivargyújtó aljzatra rá lehet kötni, ha ennek a biztosítékját meghaladja a vezető és anyósoldali áramfelvétele együtt, akkor új tápot kell neki húzni vastagabb kábellel és megfelelő nagyságú biztosítékkal. Bocsànat, én is úgy êrtettem, hogy az ülés gyári fűtéses, csak a kocsiba nincs meg hozzà a csati, meg a gombok se, az egyik oldalon van annyi gond, hogy a kàbelről hiànyzik a csatlakozó Igazàból csak attól tartok, nehogy kigyulladjon az autó :D bár nyilvàn villamossàgival köttetném be, főleg úgy , hogy ha le van állïtva az autó, akkor ne kapjon àramot
zotya975 Elküldve Május5, 2021 Elküldve Május5, 2021 2 órája, Bandymnc írta: Bocsànat, én is úgy êrtettem, hogy az ülés gyári fűtéses, csak a kocsiba nincs meg hozzà a csati, meg a gombok se, az egyik oldalon van annyi gond, hogy a kàbelről hiànyzik a csatlakozó Igazàból csak attól tartok, nehogy kigyulladjon az autó :D bár nyilvàn villamossàgival köttetném be, főleg úgy , hogy ha le van állïtva az autó, akkor ne kapjon àramot Az hogy nincs csatid az nem gond, ha nem tervezed kivenni az üléseket, fixen rá is lehet forrasztani a kábelre, vagy tesztek rá egy bármilyen csatlakozót. Mint írtam gyári kapcsolót szinte kizárt hogy találsz hozzá, ami így néz ki, az a kis tartódoboz van kicserélve egy kapcsolós verzióra: Ennek hiányában bármilyen beépíthető vagy billenő kapcsoló megfelel. Mindenképpen levédett és gyujtás utáni táp kell neki, de ezt a villamossági tudni fogja. 1 1
tuskes Elküldve Május6, 2021 Elküldve Május6, 2021 On 2021. 05. 05. at 7:56, zotya975 írta: Az hogy nincs csatid az nem gond, ha nem tervezed kivenni az üléseket, fixen rá is lehet forrasztani a kábelre, vagy tesztek rá egy bármilyen csatlakozót. Mint írtam gyári kapcsolót szinte kizárt hogy találsz hozzá, ami így néz ki, az a kis tartódoboz van kicserélve egy kapcsolós verzióra: Ennek hiányában bármilyen beépíthető vagy billenő kapcsoló megfelel. Mindenképpen levédett és gyujtás utáni táp kell neki, de ezt a villamossági tudni fogja. Jaja. Kapcsoló ritka, de ez a kis box is. Én tudtam szerezni ilyen boxot, igaz, szűrékében, de műanyag alapozás után átfújtam feketére. Kapcsolót úgy oldottam meg, hogy ködlámpa kapcsolókat raktam bele. Azoknak kicsit másképp áll a műanyag illesztő tüskéje, de egy 3-as fúróval könnyen korrigálható.
zotya975 Elküldve Május7, 2021 Elküldve Május7, 2021 8 órája, tuskes írta: Jaja. Kapcsoló ritka, de ez a kis box is. Én tudtam szerezni ilyen boxot, igaz, szűrékében, de műanyag alapozás után átfújtam feketére. Kapcsolót úgy oldottam meg, hogy ködlámpa kapcsolókat raktam bele. Azoknak kicsit másképp áll a műanyag illesztő tüskéje, de egy 3-as fúróval könnyen korrigálható. Ugyanaz a kapcsoló lényegében, a piktogramm más rajta kinézetre szerintem. Pont most tüntettem el a szürke kardánboxomat, egy darabig tartogattam, de hát ezt kábé ingyen dobálják bontóban, nincs kinek rakosgatni. Szétvágtam darabokra, aztán ment a kukába. Itt van még a régi NZ hengerfej, meg a szívócsonk, veztengelyház tengelyestől, de ez szerintem senkinek sem kell, legalábbis annyit nem adnak érte amennyiért érdemes postával bíbelődni. Majd valamikor elmosogatom aztán ha lesz garázs felrakom a falra robbantott ábraként. 1
tuskes Elküldve Május8, 2021 Elküldve Május8, 2021 On 2021. 05. 07. at 7:54, zotya975 írta: Ugyanaz a kapcsoló lényegében, a piktogramm más rajta kinézetre szerintem. Pont most tüntettem el a szürke kardánboxomat, egy darabig tartogattam, de hát ezt kábé ingyen dobálják bontóban, nincs kinek rakosgatni. Szétvágtam darabokra, aztán ment a kukába. Itt van még a régi NZ hengerfej, meg a szívócsonk, veztengelyház tengelyestől, de ez szerintem senkinek sem kell, legalábbis annyit nem adnak érte amennyiért érdemes postával bíbelődni. Majd valamikor elmosogatom aztán ha lesz garázs felrakom a falra robbantott ábraként. Én is őrizgetem az SZR fejet, nem is gondolkodtam rajta hogy eladnám. Enni nem kér, fel van újítva, jó lesz az majd emléknek.
ftomi28 Elküldve Június22, 2021 Elküldve Június22, 2021 Sziasztok! Klíma témában tudna valaki segíteni? 2016-ban volt töltve utoljára, tavaly október környékén még működött most már nem kapcsol be. Azt vettem észre, hogy hogy ha bekapcsolom a klímát akkor nem indul el a belső venti alapfordulaton. Úgy tudom, hogy ha nincs megfelelő nyomás ennek akkor is el kellene indulnia. Lehúztam a csatlakozót (remélem jót húztam le) 4 vezeték van rajta, két zöld egy fekete és egy barna ha jól emlékszem. A rajzon az X7-es csatlakozó lenne az? Ott GN-t látok ez a lenne Zöld SW-t, ez a fekete illetve SWWS és SWGE-t. Ezeket nem találtam. Mit kell összekötnöm, hogy tudjam tesztelni, hogy a kapcsolóval van-e baj? Köszönöm
kacs Elküldve Június22, 2021 Elküldve Június22, 2021 41 perce, ftomi28 írta: Sziasztok! Klíma témában tudna valaki segíteni? 2016-ban volt töltve utoljára, tavaly október környékén még működött most már nem kapcsol be. Azt vettem észre, hogy hogy ha bekapcsolom a klímát akkor nem indul el a belső venti alapfordulaton. Úgy tudom, hogy ha nincs megfelelő nyomás ennek akkor is el kellene indulnia. Lehúztam a csatlakozót (remélem jót húztam le) 4 vezeték van rajta, két zöld egy fekete és egy barna ha jól emlékszem. A rajzon az X7-es csatlakozó lenne az? Ott GN-t látok ez a lenne Zöld SW-t, ez a fekete illetve SWWS és SWGE-t. Ezeket nem találtam. Mit kell összekötnöm, hogy tudjam tesztelni, hogy a kapcsolóval van-e baj? Köszönöm Szia! Nálam is üres a klíma és ha kapcsolom, akkor nálam sem indul el a venti. Szerintem ez így jó, hiszen minek induljon, ha a klíma sem indul?. :-)
ftomi28 Elküldve Június22, 2021 Elküldve Június22, 2021 1 hour ago, kacs said: Szia! Nálam is üres a klíma és ha kapcsolom, akkor nálam sem indul el a venti. Szerintem ez így jó, hiszen minek induljon, ha a klíma sem indul?. Ok, köszi. Akkor kipróbálom, hogy a nyomás kapcsoló alacsony nyomású részét rövidrezárom, hogy kapcsol-e a klíma mielőtt elviszem klímáshoz.
ftomi28 Elküldve Június23, 2021 Elküldve Június23, 2021 Kipróbáltam. A nyomáskapcsoló 3-4 kivezetéseit összezártam és elindult a ventilátor sőt a klímakuplung is kapcsolt.
Palca01 Elküldve Július13, 2021 Elküldve Július13, 2021 Sziasztok. Klímás astrán kitudom cserélni a hűtő alján lévő hőkapcsolot a hűtő kiszerelése nélkül? Mert rosszat tettek bele és nem kapcsol miatta a klíma. Megvettem a belevaló wq jelzésűt
Palca01 Elküldve Július13, 2021 Elküldve Július13, 2021 On 2021. 06. 23. at 9:41, ftomi28 írta: Kipróbáltam. A nyomáskapcsoló 3-4 kivezetéseit összezártam és elindult a ventilátor sőt a klímakuplung is kapcsolt. A nyomáskapcsoló melletti 2 pólusú kapcsoló az mi lehet?
ivanolsen Elküldve Augusztus3, 2021 Elküldve Augusztus3, 2021 Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy 1,4 f astrában (klímásban), ha az 1,2 fokozat nem megy a ventilátoron a 3,4 pedig tökéletesen akkor is a fűtőmotor ellenállás lehet-e a hibás vagy az csak akkor ha az első 3 nem megy? Hibás ellenállás belejátszhat-e abba, hogy a klíma egyszer bekapcsol egyszer nem? Ezt csinálta akkor is amikor még ment az első 2 fokozat is (de lehet akkor már nem volt 100as).
tuskes Elküldve Szeptember10, 2021 Elküldve Szeptember10, 2021 On 2021. 08. 03. at 11:23, ivanolsen írta: Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy 1,4 f astrában (klímásban), ha az 1,2 fokozat nem megy a ventilátoron a 3,4 pedig tökéletesen akkor is a fűtőmotor ellenállás lehet-e a hibás vagy az csak akkor ha az első 3 nem megy? Hibás ellenállás belejátszhat-e abba, hogy a klíma egyszer bekapcsol egyszer nem? Ezt csinálta akkor is amikor még ment az első 2 fokozat is (de lehet akkor már nem volt 100as). Csak tippelek, de lehet akár a kapcsoló is. Inkább az, mint az ellenállás. Annyira nem vészes kiszedni, és ránézni, mérni.
zotya975 Elküldve Szeptember11, 2021 Elküldve Szeptember11, 2021 On 2021. 08. 03. at 11:23, ivanolsen írta: Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy 1,4 f astrában (klímásban), ha az 1,2 fokozat nem megy a ventilátoron a 3,4 pedig tökéletesen akkor is a fűtőmotor ellenállás lehet-e a hibás vagy az csak akkor ha az első 3 nem megy? Hibás ellenállás belejátszhat-e abba, hogy a klíma egyszer bekapcsol egyszer nem? Ezt csinálta akkor is amikor még ment az első 2 fokozat is (de lehet akkor már nem volt 100as). 17 órája, tuskes írta: Csak tippelek, de lehet akár a kapcsoló is. Inkább az, mint az ellenállás. Annyira nem vészes kiszedni, és ránézni, mérni. Akár a kapcsoló is, lehet de az ellenállásnál is meg lehet nézni hogy minden fokozatban megkapja-e a tápot ( ha nem akkor ugye kapcsoló hiba) ha megkapja, akkor továbbítja-e a motornak. 1-es fokozaton a kék kábelen érkezik a táp a kapcsolótól. 2-es fokozaton a szürkén. 3-as fokozaton a sárgán. 4-esen zöldön ez" megkerüli" az ellenállást itt a teljes 12Voltot megkapja a motor. A barna kábel ugye a testelés. Ha már kibontod a kapcsolót is, kábelek színazonosságára figyelve nézhetsz szakadást ( kontakthibát) is. Tehát pölö ami sárga szín a kapcsolónál az ugyanaz a sárga színű kábel az ellenállásnál is. A kapcsolási rajz alapján egy kábel átmegy a klímarelén így gyanítom hogy a klíma működésének a feltétele hogy valamelyik fokozaton ( minimum az egyesen) pörögjön a befúvó venti. Ez nálam is így van, ha nem is kapcsolok fokozatot a klíma bekapcsolja a ventit egyesen. Így ha valamiért nem működik, szerintem nem indítja a klímát. Talán azért van ez mert ha a hőcserélőn nem áramolna át a levegő az túlzottan lehűlne esetleg le is fagyna.
epk947 Elküldve November3, 2021 Elküldve November3, 2021 (edited) Uraim! Van-e tapasztalata (fényképe vagy videója) valakinek arról, hogy ha a fűtésszabályzó gomb forgatása közben az egy ponton megakad, akkor mi a teendő? Nálam ha fűtésre akarom tekerni a gombot, ahol a piros sávok kezdődnek, elakad a forgatógomb. A szerelőm a nyáron megpiszkálta valahol és kb. 1 hétig működött is. De azóta megint elakad. Szerinte az egész műszerfalat le kell bontani, hogy a fűtőboxhoz hozzá lehessen férni, de ezt ő nem vállalja, mert nagy munka.... A tél meg most jön... Módosítva November3, 2021 : epk947
zotya975 Elküldve November4, 2021 Elküldve November4, 2021 On 2021. 11. 03. at 11:15, epk947 írta: Uraim! Van-e tapasztalata (fényképe vagy videója) valakinek arról, hogy ha a fűtésszabályzó gomb forgatása közben az egy ponton megakad, akkor mi a teendő? Nálam ha fűtésre akarom tekerni a gombot, ahol a piros sávok kezdődnek, elakad a forgatógomb. A szerelőm a nyáron megpiszkálta valahol és kb. 1 hétig működött is. De azóta megint elakad. Szerinte az egész műszerfalat le kell bontani, hogy a fűtőboxhoz hozzá lehessen férni, de ezt ő nem vállalja, mert nagy munka.... A tél meg most jön... Halihó! A hideg meleg állítás zsaluja ami szebályozza hogy a fűtőradiátoron keresztül, vagy azt kikerülve jusson be a levegő az utastérben valóban el van rejtve, de magára a bowdenre ( nem is bowden, acéldrót) és a karra ami átforgatja a zsalut, rá lehet látni az anyósoldali lábtérből, ha felnőzel középre és fentre. Ott látni fogod, hogy mozog a zsalu karja a mikor a tekerőt mozgatod, aztán hogy az elakadás miértje itt látszik-e azt passzolom. Ha csak a bowden akad és a kar nélküle elmegy a végállásig, ideigelenesen le lehet akasztani, és felkötni valamihez, persze akkor nincs szabályzás, de meleg van. Ugye a fehér a kar, a kék biszbasz a végelem ami be van akasztva egy műanyagba ( esetleg ez jött le? ) a kettő között látszik az acél drót. Tulajdon képen csak a rádió alatti fűtéstekerők konzolját kell eltávolítani hogy ráláss a tekerőkre, ha kiderülni hogy a zsalu karja szabadon mozog és a tekerő akad. Itt lett cserélve nekem a box eleje hátsó lábtér fűtésesre azért ilyen nagy a bontás. Az előző képen látható rész látszik. ( kék akármi) egy picit jobb oldalt a rádió keretén keresztül, így már jobban tudod hol kell keresni ha az anyósoldali lábtérben. Ha a zsalu tört -sérült, akkor valóban kissé sokat kell bontani, ha a tekerők akkor azért annyit nem.
Bandymnc Elküldve November20, 2021 Elküldve November20, 2021 Sziasztok Középső szellőzőnél elromlott az àllítás, mikor szétszedtem, a csavar nem volt a helyén, viszont adódik a kérdés, hogy mi hiányzik még, mert kb bármikor leeshet.Illetve ahogy nézem, elzárva kb marad pàr centi rés a csavar miatt, ilyen trehànyul lett megoldva gyárilag? Mert akkor nem csodàlkozok ha jön a levegő mikor el van zàrva :D A kép itt làtható: https://ibb.co/DLCGJm1
zotya975 Elküldve November20, 2021 Elküldve November20, 2021 46 perce, Bandymnc írta: Sziasztok Középső szellőzőnél elromlott az àllítás, mikor szétszedtem, a csavar nem volt a helyén, viszont adódik a kérdés, hogy mi hiányzik még, mert kb bármikor leeshet.Illetve ahogy nézem, elzárva kb marad pàr centi rés a csavar miatt, ilyen trehànyul lett megoldva gyárilag? Mert akkor nem csodàlkozok ha jön a levegő mikor el van zàrva :D A kép itt làtható: https://ibb.co/DLCGJm1 Emlékeim szerint nem volt itt csavar a menetes részre csak rá van pattintva a műanyag idom, összerakáskor be kell állítani a végállást. Tehát hogy elzárt tekerőnél legyen bezárva a zsalu.
epk947 Elküldve December28, 2021 Elküldve December28, 2021 On 2021. 11. 04. at 14:28, zotya975 írta: Halihó! A hideg meleg állítás zsaluja ami szebályozza hogy a fűtőradiátoron keresztül, vagy azt kikerülve jusson be a levegő az utastérben valóban el van rejtve, de magára a bowdenre ( nem is bowden, acéldrót) és a karra ami átforgatja a zsalut, rá lehet látni az anyósoldali lábtérből, ha felnőzel középre és fentre. Ott látni fogod, hogy mozog a zsalu karja a mikor a tekerőt mozgatod, aztán hogy az elakadás miértje itt látszik-e azt passzolom. Ha csak a bowden akad és a kar nélküle elmegy a végállásig, ideigelenesen le lehet akasztani, és felkötni valamihez, persze akkor nincs szabályzás, de meleg van. Ugye a fehér a kar, a kék biszbasz a végelem ami be van akasztva egy műanyagba ( esetleg ez jött le? ) a kettő között látszik az acél drót. Tulajdon képen csak a rádió alatti fűtéstekerők konzolját kell eltávolítani hogy ráláss a tekerőkre, ha kiderülni hogy a zsalu karja szabadon mozog és a tekerő akad. Itt lett cserélve nekem a box eleje hátsó lábtér fűtésesre azért ilyen nagy a bontás. Az előző képen látható rész látszik. ( kék akármi) egy picit jobb oldalt a rádió keretén keresztül, így már jobban tudod hol kell keresni ha az anyósoldali lábtérben. Ha a zsalu tört -sérült, akkor valóban kissé sokat kell bontani, ha a tekerők akkor azért annyit nem. Húúúú Zoli, nagyon köszönöm amit írtál! Gazember vagyok, hogy eddig nem néztem rá a fórumra, de valahogy elfelejtettem. Minden szerelő húzóckodik tőle, nagy munka kicsi haszon... Ha egy kicsit jobb idő lesz, befekszem a lábtérbe. Addig is Boldog Újévet kívánok Neked és köszönöm, hogy mindig próbálsz segíteni! Üdvözöl a másik Zoli!
zotya975 Elküldve December28, 2021 Elküldve December28, 2021 2 órája, epk947 írta: Húúúú Zoli, nagyon köszönöm amit írtál! Gazember vagyok, hogy eddig nem néztem rá a fórumra, de valahogy elfelejtettem. Minden szerelő húzóckodik tőle, nagy munka kicsi haszon... Ha egy kicsit jobb idő lesz, befekszem a lábtérbe. Addig is Boldog Újévet kívánok Neked és köszönöm, hogy mindig próbálsz segíteni! Üdvözöl a másik Zoli! Igazán nincs mit, Kellemes Karácsonyt, és Boldog Új Évet mindenkinek! 1
Recommended Posts