aholy Elküldve Október16, 2016 Elküldve Október16, 2016 4 órája, tunde82 írta: Sziasztok! Ugyanolyan Astrám van, mint zotya91-nek és az a gondom vele, hogy a vezető oldalról csak 3-as vagy 4-es ventillátor-sebesség fújja le a párát a szélvédőről. Korábban olvastam, hogy a pollenszűrő koszossága/hiánya is okozhat ilyet, így meg is néztük, milyen van benne: hát hiányzott a fele, szét volt rágva. Azóta új van benne, de a párásodás csak nem múlt el. Nálam okosabbak mondták, hogy esetleg nincs-e émelyítő vagy édes szag, de ilyesmiről szó sincs (ha jól emlékszem, a radiátor lyukasságát mondták erre). A szélvédő alatti kivezetéseken keresztül áramlik felfelé a meleg, de ahogy éreztem, nem biztos, hogy egyformán. Szerintetek a fentiek alapján mit kellene megnézni/ellenőrizni még? A pollenszűrőtöl megy lefelé egy látszólag vak cső, abban szintén meg tud állni szemét, falevél ha már lyukas volt a szűrő.
tunde82 Elküldve Október16, 2016 Elküldve Október16, 2016 3 órája, aholy írta: A pollenszűrőtöl megy lefelé egy látszólag vak cső, abban szintén meg tud állni szemét, falevél ha már lyukas volt a szűrő. Az egy kb. 2 ujjnyi vastag, fekete, lapos cső, ami az oldalán nyitható szét?
aholy Elküldve Október17, 2016 Elküldve Október17, 2016 4 órája, tunde82 írta: Az egy kb. 2 ujjnyi vastag, fekete, lapos cső, ami az oldalán nyitható szét? Aha
tunde82 Elküldve Október31, 2016 Elküldve Október31, 2016 Köszönöm a segítséget neked. Végre nem párásodik a szélvédő! Igazából nem is a cső volt eltömődve, hanem vizes lett a pollenszűrő, mert a múltkor rosszul raktuk vissza a pollenszűrő fölötti műanyagot, nem illeszkedett a neki fenntartott helyre, így az esővíz befolyt a szűrőre. Azóta ez orvosolva lett és most 1-es fokozaton sem párás a szélvédő
zalaapati112 Elküldve November14, 2016 Elküldve November14, 2016 (edited) Sziasztok Egy Astra f Caravan 1,7TD 68Le van szó A lényeg a fűtés nem megy csak a 4 kapcsoló az első 3 nem megy de régebben párnapja ment 1 és 2-es! Gondolom előtét-ellenállás csere pontosan hol keresem? Módosítva November14, 2016 : zalaapati112
pszilaj Elküldve November14, 2016 Elküldve November14, 2016 41 perce, zalaapati112 írta: Sziasztok Egy Astra f Caravan 1,7TD 68Le van szó A lényeg a fűtés nem megy csak a 4 kapcsoló az első 3 nem megy de régebben párnapja ment 1 és 2-es! Gondolom előtét-ellenállás csere pontosan hol keresem? Pontosan a pollenszűrő alatt van.
zalaapati112 Elküldve November14, 2016 Elküldve November14, 2016 (edited) 6 perce, pszilaj írta: Pontosan a pollenszűrő alatt van. Kösszi ha ép a relé ? Pontosan a fekte dobozban? Akkor más is okozhatja? Módosítva November14, 2016 : zalaapati112
zotya975 Elküldve November14, 2016 Elküldve November14, 2016 13 perce, pszilaj írta: Pontosan a pollenszűrő alatt van. 11 perce, zalaapati112 írta: Kösszi ha ép a relé ? Pontosan a fekte dobozban? Akkor más is okozhatja? Szerintem nincs relézve.
zalaapati112 Elküldve November14, 2016 Elküldve November14, 2016 Ok már meg van a brana vezeték ki jött a saurol most teszek vissza rá másikat
zalaapati112 Elküldve November14, 2016 Elküldve November14, 2016 17 perce, zotya975 írta: Szerintem nincs relézve. Rosszul írtam bocsi :D
zalaapati112 Elküldve November14, 2016 Elküldve November14, 2016 (edited) 35 perce, zalaapati112 írta: A nagy zöld biztositékomat levágta jobb oldalt a második! A barna vezetéket meg saruztam és gyújtást adtam és kapcsoltam 1 2 3 és semi a 4-re levágta biztit lehet hogy zárlatos már az előtét-ellenállás Módosítva November14, 2016 : zalaapati112
zotya975 Elküldve November14, 2016 Elküldve November14, 2016 34 perce, zalaapati112 írta: Hát ha beázott előfordul hogy zárlatos lesz. Nem bonyolult a dolog, az F14-es 30Amperes nagy biztin keresztül jut az áram a választó kapcsolóhoz, és 3 ellenálláson, illetve direktbe kerül a motorhoz aminek a másik lába le van testelve. Ha a motor nem zárlatos, és feltételezem, hogy a kábelek sem szakadtak, sérültek, akkor valszeg az előtét ellenállásnál van testzárlat. Amikor 4-re tekered akkor közvetlenül a testre kerül a táp ezért old le. A barna vezeték ugye a test általában és itt is. Arra feszültség csak fogyasztó után kerülhet ,közvetlenül nem.
zalaapati112 Elküldve November15, 2016 Elküldve November15, 2016 22 órája, zotya975 írta: Hát ha beázott előfordul hogy zárlatos lesz. Nem bonyolult a dolog, az F14-es 30Amperes nagy biztin keresztül jut az áram a választó kapcsolóhoz, és 3 ellenálláson, illetve direktbe kerül a motorhoz aminek a másik lába le van testelve. Ha a motor nem zárlatos, és feltételezem, hogy a kábelek sem szakadtak, sérültek, akkor valszeg az előtét ellenállásnál van testzárlat. Amikor 4-re tekered akkor közvetlenül a testre kerül a táp ezért old le. A barna vezeték ugye a test általában és itt is. Arra feszültség csak fogyasztó után kerülhet ,közvetlenül nem. Szia Kösszi a választ és a terv rajzot. Szereztem egy másik előtét-ellenállás (gyárit) + 3 DB 30A biztositékot hogy ha kell tudjam cserélni
zalaapati112 Elküldve November16, 2016 Elküldve November16, 2016 (edited) Köszönöm a segítséget jó lett a fűtés zotya975 pszilaj Módosítva November16, 2016 : zalaapati112 1
ftomi28 Elküldve November20, 2016 Elküldve November20, 2016 (edited) Sziasztok! Elnézést ha ez a kérdés már szóba korábban, sajnos nem találtam. A NET-en keresgélve is 8 szelepessel kapcsolatban találtam csak infót. X14XE motornál is le kell bontatni a vezérlést a termosztát cseréhez? Nem itt van véletlenül? Túl szép lenne ha igaz lenne? Köszönöm http:// Módosítva November20, 2016 : ftomi28
hening Elküldve November20, 2016 Elküldve November20, 2016 Jól látod, ott van. Ergo nem kell vezérlést bontani.
ftomi28 Elküldve November20, 2016 Elküldve November20, 2016 Ez jó hír akkor ki tudom én is cserélni. Köszönöm. Akkor ezek szerint csak a 8 szelepeseknél kell.
aholy Elküldve December5, 2016 Elküldve December5, 2016 Üdv! jol gondolom hogy a futoradiator az utaster fele jon ki? ha igen akkor csokoltatom az osszes tervezo mernokot :-D
daykiller Elküldve December5, 2016 Elküldve December5, 2016 20 perce, aholy írta: Üdv! jol gondolom hogy a futoradiator az utaster fele jon ki? ha igen akkor csokoltatom az osszes tervezo mernokot :-D Igen. Örülj neki, hogy a tied nem klímás. Az ötmilliószor nagyobb sz.pás.
zotya975 Elküldve December5, 2016 Elküldve December5, 2016 2 órája, aholy írta: Üdv! jol gondolom hogy a futoradiator az utaster fele jon ki? ha igen akkor csokoltatom az osszes tervezo mernokot :-D Itt már szinte kint van:
aholy Elküldve December5, 2016 Elküldve December5, 2016 (edited) 6 órája, zotya975 írta: Itt már szinte kint van: Köszi Látom előre mekkora élmény lessz ebben a melegben :-):-) Módosítva December5, 2016 : aholy
aholy Elküldve December5, 2016 Elküldve December5, 2016 8 órája, daykiller írta: Igen. Örülj neki, hogy a tied nem klímás. Az ötmilliószor nagyobb sz.pás. Ez nem az, a projekt verda viszont az... De annak egyelőre frankó a fűtése
zotya975 Elküldve December6, 2016 Elküldve December6, 2016 7 órája, aholy írta: Köszi Látom előre mekkora élmény lessz ebben a melegben :-):-) Én is szüneteltetem garázs hiányában az autószerelést ilyenkor, csak amit nagyon muszáj.De úgy néz ki mégis csak hozott eredményt a nyári mosás és termosztát csere, jobb lett a fűtés.
aholy Elküldve December6, 2016 Elküldve December6, 2016 1 óra, zotya975 írta: Én is szüneteltetem garázs hiányában az autószerelést ilyenkor, csak amit nagyon muszáj.De úgy néz ki mégis csak hozott eredményt a nyári mosás és termosztát csere, jobb lett a fűtés. Termosztát tavasszal volt cserélve, óra szerint jó, de mégis langyosat fúj be. Még most elmegy, mert nincs igazán hideg, de nem szeretnék belefagyni
zotya975 Elküldve December6, 2016 Elküldve December6, 2016 8 órája, aholy írta: Termosztát tavasszal volt cserélve, óra szerint jó, de mégis langyosat fúj be. Még most elmegy, mert nincs igazán hideg, de nem szeretnék belefagyni Nekem is egyre gyengébb volt a fűtésem, így kimostam a rendszert (csak vízzel, trisóval nem,) és termosztátot cseréltem. Mondjuk a régi kimérve jó volt. Akkor azt hittem semmivel sem lett jobb, de most a hidegben már érezni hogy sokat javult. Bár pár éve hengerfejezve lett az autó és akkor átmostuk azóta új a hűtő benne és rendszeresen cserélem a folyadékot, mégis fekete trutyi jött a radiátorból és a vízhűtőből is.
Recommended Posts