JNORB Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 Sziasztok! Én még újonc vagyok ezen a fórumon, de én több autóstalálkozót szerveztem már, ha nektek nem lenne gond, én szívesen látnálak benneteket Szolnokon. Szívesen megismernélek benneteket. Üdvözlettel:JNORB Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Szokott külön Astra G találkozó lenni? Vagy csak a közös találkozón jönnek össze az Astra G-sek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Szokott külön Astra G találkozó lenni? Vagy csak a közös találkozón jönnek össze az Astra G-sek? Igen szokott,de már elég régen volt sajnos. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Igen szokott,de már elég régen volt sajnos. :D Ezen biztos lehet segíteni. Csak fel kell rázni a közösséget. Merre szokott lenni találkozó? Főváros környékén, vagy vidék is? Hányan szoktak lenni? A kilenc tagon kívül hány rendszeres látogató van? Ismerkedek a klubbal, ezért kérdezek ennyit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Én is elmennék egy ilyenre, ha a közelben van! Ahogy látom, már elég régen volt..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 Persze, sőt!!! A Lurdy nem egy zártkörű gittegylet - szívesen látunk minden új arcot! Alapfeltétel: az Opel B) (de protekciósoknak még az se, elég ha szeretik a márkát) :) :D Szia! Erdeklodnek,hogy a csütörtöki találkozó szokott még lenni? Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 igen, szoktak még kinnt lenni elég sokan, bár azt nem, hoghy a klubbol vannak e.... én is rég voltam má.., Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 igen, szoktak még kinnt lenni elég sokan, bár azt nem, hoghy a klubbol vannak e.... én is rég voltam má.., Köszi akkor majd felnyézek vmikor! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts