Hic Elküldve Június14, 2007 Elküldve Június14, 2007 Én akkor úgy terveztem, hogy 21-én kimegyek a Lurdyhoz (persze Marcival, mert ő már kötelező tartozék :rolleyes: ) Kint leszünk szerintem már 6-ra. Ha esetleg nem lesz a közgyűlés határozatképes, megpróbálom megvárni a második menetet, de ha mennem kell, majd írunk akkor meghatalmazást ;) Sajna ma nem fog menni - két pici gyerekkel nagyon nehéz megszervezni, hogy ki is menjek, meg feszültség se legyen... <_< (pont így esténként tudok segíteni Anikónak... )
hemi Elküldve Június14, 2007 Elküldve Június14, 2007 Sajna ma nem fog menni - két pici gyerekkel nagyon nehéz megszervezni, hogy ki is menjek, meg feszültség se legyen... :rolleyes: (pont így esténként tudok segíteni Anikónak... ) Ez milyen ismerős:) Nekem még csak 1 gyermek, de már majdnem hasonló elfoglaltság.
Boldizsar Elküldve Június14, 2007 Elküldve Június14, 2007 Telo! Sajnos mégsem tudok menni ma! Majd hívlak!
telo Elküldve Június14, 2007 Elküldve Június14, 2007 Boldi: OKSI Hic: OKSI Na ezt jól megaszontam... :rolleyes:
telo Elküldve Június18, 2007 Elküldve Június18, 2007 Többieknek is mondanám, akik esetleg nem tudnak jönni csütörtökön Lurdyhoz, hogy meghatalmazhattok a közgyűlésre engem is. Ha gondoljátok megbeszélhetünk vmit, és átveszem vhol a meghatalmazásokat... Hívjatok és megbeszéljük: 70/223-9010
NeedForSpeed Elküldve Június19, 2007 Elküldve Június19, 2007 Megpróbálok Én is lemenni a Lurdyhoz. :rolleyes:
Pötyike Elküldve Június25, 2007 Elküldve Június25, 2007 Legyetek oly kedvesek és írjátok meg nekem hogy hol és mikor lesz a legközelebbi találkozó. Nagyon szeretnék elmenni. Köszike :rolleyes:
redline Elküldve Június25, 2007 Elküldve Június25, 2007 Legyetek oly kedvesek és írjátok meg nekem hogy hol és mikor lesz a legközelebbi találkozó. Nagyon szeretnék elmenni. Köszike :rolleyes: minden csütörtökön vannak emberek a lurdy parkolóban <_<
kacsa Elküldve Július6, 2007 Elküldve Július6, 2007 Sziasztok! Bárki mehet csütörtökönként?SZivesen lenéznék én is :rolleyes:
Hic Elküldve Július6, 2007 Elküldve Július6, 2007 Sziasztok! Bárki mehet csütörtökönként?SZivesen lenéznék én is <_< Persze, sőt!!! A Lurdy nem egy zártkörű gittegylet - szívesen látunk minden új arcot! Alapfeltétel: az Opel :rolleyes: (de protekciósoknak még az se, elég ha szeretik a márkát) :D ;)
telo Elküldve Július10, 2007 Elküldve Július10, 2007 De hogy ne csak Lurdy legyen: jövő hét szombat vagy vasárnap egy kis hekkezés a rómain? :rolleyes: Gondolkoztam egy kis kiránduláson is még Albertirsára, de ez függ Endykától is... Illetve hogy ki hogy ér rá így nyár közepén...
ENDYKA Elküldve Július10, 2007 Szerző Elküldve Július10, 2007 Jó lenne megint a Rómain hekkezni egyet, mint múltkor!!! :rolleyes: Irsát meg megdumáljuk! <_<
telo Elküldve Július13, 2007 Elküldve Július13, 2007 Bocsika nem specifikáltam pontosan, a 21-22-i hétvégére gondoltam a hekkezést, nem a mostanira... :)
ENDYKA Elküldve Július17, 2007 Szerző Elküldve Július17, 2007 Az én részemről sztornó a hétvégi tali: mivel nem volt jelentkező, szerveztem más progit magunknak. Majd legközelebb!
telo Elküldve Július17, 2007 Elküldve Július17, 2007 Az én részemről sztornó a hétvégi tali: mivel nem volt jelentkező, szerveztem más progit magunknak. Majd legközelebb! :) Sajna nekem a jövő hét nem igazán jó, illetve az augusztus is kicsit sűrű, ezért javasoltam a most hétvégét. Ha jól tudom Boldinak jó lenne, illetve talán még Rastalosnak a mostani hétvége. Igaz ami igaz, hogy ez még így sem túl sok...
Boldizsar Elküldve Július17, 2007 Elküldve Július17, 2007 :) Sajna nekem a jövő hét nem igazán jó, illetve az augusztus is kicsit sűrű, ezért javasoltam a most hétvégét. Ha jól tudom Boldinak jó lenne, illetve talán még Rastalosnak a mostani hétvége. Igaz ami igaz, hogy ez még így sem túl sok... Lehet, hogy a most hétvége nekem se lenne jó...
ENDYKA Elküldve Július17, 2007 Szerző Elküldve Július17, 2007 Nos én aug. 10én jövök haza nyaralásból: szal utánna nekem jó! :)
telo Elküldve Július17, 2007 Elküldve Július17, 2007 Augusztus 18-19-as hétvége? Nekem úgy tűnik jó, bár ennek még utána kell néznem jobban...
Leon Silver Elküldve Július17, 2007 Elküldve Július17, 2007 Augusztus 18-19-as hétvége? Nekem úgy tűnik jó, bár ennek még utána kell néznem jobban... Sziasztok! Füge-új vagyok még itt, és nem is tudtam hozzátok beregisztrálni, ha van egyáltalán ilyen :-) 21én szombaton pont ráérek, ha mégis lesz valami abból hekkezésből a rómain vagy Albertisán. Vagy esetleg csütörtökön a Lurdy-nál. G. (G-pont, Astra G.... kinek mi jön be) :-)
Hic Elküldve Július17, 2007 Elküldve Július17, 2007 Sziasztok! Füge-új vagyok még itt, és nem is tudtam hozzátok beregisztrálni, ha van egyáltalán ilyen :-) 21én szombaton pont ráérek, ha mégis lesz valami abból hekkezésből a rómain vagy Albertisán. Vagy esetleg csütörtökön a Lurdy-nál. G. (G-pont, Astra G.... kinek mi jön be) :-) Szerintem ez a 21-e hekk elég bizonytalan. Ellenben a Lurdy adott - minden csütörtökön. Tipp - a G Astrás társaság "későnjövős", múlt héten is csak 9-kor jött Boldizsár meg Telo is, én meg pont akkor mentem.... De sok nem klubtag G Astra is kint volt, meg sok kupés/kabriós... :)
telo Elküldve Július18, 2007 Elküldve Július18, 2007 Leon Silver: A 21-es mostani hétvége már gyakorlatilag kilőve, de valóban: Lurdyn megtalálhatsz néhányunkat mindenképp csütörtökönként. Jövő héten (26) mondjuk én valószínűleg nem leszek kint Lurdyn, de nagy általánosságban mindig vannak kinn G Astrások tőlünk. És ahogy Hic is mondta: ha a kupés, OPC-s, tuning G Astrás társaságot nézzük, közülük gyakorlatilag tuti van kint vki mindig... :)
telo Elküldve Február14, 2008 Elküldve Február14, 2008 Beírom ide is, úgy látom elvész a G Astra fórumban a sok technikai dolog között: A február végi, március eleji autós kiruccanással kapcsolatban felmerült ötletek: - Tahitótfalu és környéke (nincs túl messze, Boldinak főleg, de esetleg mehetnénk vhova utána is még), Szentendrei sziget: Pócsmegyer, Szigetmonostor, Horány... Boldi: tudsz itt vmi jó helyet? - Kecskemét (itt nem tudom, pontosan hova, de a kecsóiakkal tudnánk talizni) - Szúnyogszigeti halászcsárda (szép hely a Velencei tó északi partján, csak az a baj, hogy márciusban nyit...) - Albertirsa (Endyka?) - Dorog, Esztergom, ahol múltkor voltunk... - Vác, Verőce, Királyrét vagy Szécsény, Alsótold (Bableves csárda Rastalos ajánlásával) irány esetleg... Ezek kicsit messzebb vannak, de ezek persze csak ötletek. Vélemény(ek)?
sean Elküldve Július27, 2008 Elküldve Július27, 2008 heló mindenki új vagyok még de ahogy elnézem eléggé hanyagoljátok a topicot... :lol: [ez igy nem jó legyen már összetartás:D] szal nem akarom offolni a topicot de a csütörtöki talik még mindíg futnak? :lol:
joces Elküldve Augusztus22, 2008 Elküldve Augusztus22, 2008 Üdv mindenkinek! Csak Pesten szokott lenni talitok?Egyszer elmennék de messze van.(Ahogy vesszük persze :lol: )
Korzika Elküldve December23, 2008 Elküldve December23, 2008 Kellemes ünnepeket kívánok minden G Astra tulajnak(és családjuknak)! (ezt amúgy a chatbe írtam volna)
Recommended Posts