Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Tök jó kis tali lehetett srácok! Mostanában sűrűsödnek a dolgok nálunk, de azért igyekszem majd egyszer-kétszer eljutni én is .....

• Hozzászólások 208
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Tök jó kis tali lehetett srácok! Mostanában sűrűsödnek a dolgok nálunk, de azért igyekszem majd egyszer-kétszer eljutni én is .....

Bizony, hogy jó volt: pláne felfelé a Visegrádi fellegvárba..csapattunk 1 szépet..azért a kaja se volt kutyába való! :unsure:

Elküldve
Az én képeim elérhetők itt:

http://picasaweb.google.com/telo.opel/Dorog20070210

Van egy pár egész vicces kép is... :unsure: Ajánlom figyelmetekbe a slideshow funkciót.

Hey!

Klasszak a képek, Telo koma!

Jóóó volt a buli, srácok! Mééég ilyet! Sokat! Jön a jó idő - az óra nem áll meg -, előbb-utóbb meleg lesz, sőt tavasz-nyár... :huh:

Szal, köszi mindenkinek, aki eljött, remélem, leszünk még többen! Külön örülök Sanyikának, aki érkezett Turbo Coupejával, gulyáslevest fogyasztott, megosztotta velünk történeteit, majd autózott velünk együtt 1 jót!

Volt még visegrádi panoráma, pici beülős-beszélgetős Tahitótfalun, majd este-éjjel szórakoztató brigádértekezlet a "törzs"-ÖMV-kúton. Az volt csak a vicces... :lol: :lol:

Ya, meg a 200 a Turboval! Maradandó élmény! 300Nm...

Peace!

Elküldve

Bebinek lesznek még jó kis képei (4 Astra egymás után az úton...), nemsokára belinkeli őket ide... :huh: Mi még elég sokáig maradtunk, hazafele beugrottunk Leányfalun egy étterembe, palacsintáztunk, utána meg Rastalosékkal együtt eldzsanáztunk egy Fehérvéri úti OMV-hez, ahol jót dumcsiztunk, meg jól elszórakoztattuk egymást Sanyiék és Rastalosék ottani "bandájával" egészen hajnalig... :unsure:

Elküldve

Halihó Mindenki!

Nagyon örülök, hogy ilyen jól sikerült a tali és mindenki ilyen jól érezte magát (én is)! Jó kis nap volt! Az esti ÖMV-kúti szórakozásról nem is beszélve... Örülök, hogy Endykát is megismerhettem! Remélem hamarosan ismétlünk!

És íme avárt képek:

Tali képei

Elküldve
Halihó Mindenki!

Nagyon örülök, hogy ilyen jól sikerült a tali és mindenki ilyen jól érezte magát (én is)! Jó kis nap volt! Az esti ÖMV-kúti szórakozásról nem is beszélve... Örülök, hogy Endykát is megismerhettem! Remélem hamarosan ismétlünk!

És íme avárt képek:

Tali képei

Coool! :unsure:

Elküldve
Gratula

Köszi! :huh:

OFF Azóta javítottam néhány mondaton, ami nyelvtanilag nem egészen volt a toppon, de lehetnek még benne furcsaságok. Bevallom, egy kicsit septiben összedobott verzió volt, ugyanis az első, hosszan szerkesztgetett verziót sikerült teljes egészében elvesztenem, mivel kidobott az admin felület. Nem kicsit voltam ideges... :unsure: Na mindegy ez már nem is ide tartozik... ON

Elküldve
Halihó Mindenki!

És íme avárt képek:

Tali képei

A képek átköltöztek az alábbi címre: Dorog

• 3 months later...
Elküldve

Nem is lenne rossz egy G Astra tali.

Azt hiszem tanulhatnánk egymástól ezt meg azt, pl.: ki milyen gyakran cserél ilyen-olyan szüröt, egyes cuccokat honnét lehet beszerválni, ki mennyire van megelégedve a sajáttal...

Elküldve
Nem is lenne rossz egy G Astra tali.

Azt hiszem tanulhatnánk egymástól ezt meg azt, pl.: ki milyen gyakran cserél ilyen-olyan szüröt, egyes cuccokat honnét lehet beszerválni, ki mennyire van megelégedve a sajáttal...

Már vagy 5 éve minden Lurdy tali erről szól!

Ha gondolod gyere, látogass ki... :rolleyes:

Elküldve
Már vagy 5 éve minden Lurdy tali erről szól!

Ha gondolod gyere, látogass ki... :rolleyes:

Így van pl most csütrötökön is. Lurdy melletti kinti parkoló hátulja környékén szoktunk lenni, Mester utca felőli részen...

Elküldve
Így van pl most csütrötökön is. Lurdy melletti kinti parkoló hátulja környékén szoktunk lenni, Mester utca felőli részen...

Mikorra kell leérni?(közgyűlés miatt érdeklődöm...)

Elküldve
Mikorra kell leérni?(közgyűlés miatt érdeklődöm...)

A közgyűlést béna voltam és előbb kezdtem hirdetni, mint ahogy fixálódott volna az időpont. A közgyűlés egy héttel később 21.-én lesz, ahogy arról ma már elvileg hivatalosan emailben is értesítést kaptatok. Ez viszont nem jelenti azt, hogy attól még ne lehetnénk ott most csütörtökön is...

Elnézést a kapkodásomért. Tehát közgyűlés 21-én, következő csütörtökön, szintén Lurdy, este 6-tól gyülekezővel.

Elküldve
A közgyűlést béna voltam és előbb kezdtem hirdetni, mint ahogy fixálódott volna az időpont. A közgyűlés egy héttel később 21.-én lesz, ahogy arról ma már elvileg hivatalosan emailben is értesítést kaptatok. Ez viszont nem jelenti azt, hogy attól még ne lehetnénk ott most csütörtökön is...

Elnézést a kapkodásomért. Tehát közgyűlés 21-én, következő csütörtökön, szintén Lurdy, este 6-tól gyülekezővel.

Elektronyos gitár?Beiszunk?Oszt össze vissza beszélünk? Ejnyemá! :rolleyes:

Elküldve

Akkor már nyaralni fogok.....

Elküldve
Akkor már nyaralni fogok.....

De most jössz csütörtökön, ugye? Mert most is megbeszélhetjük a dolgokat, és legfeljebb majd meghatalmazol engem, hogy képviseljem a véleményedet... :rolleyes: Így talán jó is, hogy talizunk most, mert úgy tűnik néhány embernek a 21-e már szabi időszakra esik...

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.