Hic Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 lelkes fiatalok figyu, szokott ilyen lenni (évente több is) csak soha nem jöttök el...... :unsure: ...igaz ott vannak nem g astrások is :lol: :lol: Ok, azé' most te eljöhetsz erre a kis talira, (nem kell hozzá G Astra), aztán jó példát mutathatsz! :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 ....natív G Astrások... De szépen mondtad! És jöhetnek nem natív, de kompatibilis Opelesek is... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 natív Hehe... ez a szó utoljára a veseröntgen-leletemen szerepelt... :huh: Vicces. Igen, Edina, jól látod, ügyeskedtem... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Hehe... ez a szó utoljára a veseröntgen-leletemen szerepelt... :lol: Vicces. Igen, Edina, jól látod, ügyeskedtem... :unsure: Ha Edinának fogsz hívni leszedem a fejedet! :huh: Maradjunk csak a Bebinél... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Bebida Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Hehe... ez a szó utoljára a veseröntgen-leletemen szerepelt... :huh: Látom, nagyon tetszik nektek :lol: Ilyen informatikus külsővel megáldott lények szokták jellemzően használni... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Ha jól látom átmentünk cset topikba... Mindjár kapunk a fejünkre :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Ha jól látom átmentünk cset topikba... Mindjár kapunk a fejünkre :huh: Neeem, meeer itt Te vagy a Főnök! Vagymiaszösz... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Bebida Köszike! És befejeztem a chat-elést, mert a végén még kapok a fejemre a Főnöktől! :unsure: Elmentem! Pápáááá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 lelkes fiatalok figyu, REDI, mikor is jártad ki az ovi nagycsopit? :unsure: ....natív G Astrások, de természetesen szívesen várunk nem G Astrásokat is! Ezt a szót főként angol vagy amerikai dokumentumfilmekben szoktam hallani.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 valami képes beszámoló esetleg a gigameetingről? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 valami képes beszámoló esetleg a gigameetingről? :huh: Még nincsenek, mivel még csak most lesz 10-én... :unsure: Erről jut eszembe. Légyszi jelezzétek minél előbb, ha jöttök, hogy esetleg tudjak asztalt foglalni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Akkor most mi a méta? Hogy állunk? Kijön, és kinem? :unsure: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Autós kirándulás Dorog környékére, a Horváth Kert étteremhez Gyülekező: 2007. február 10, szombat, 12:00, Szentendrei úti Auchan! előtti parkoló "szokásos", a főúthoz közelebbi északi (Római felőli) csücske ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1. telo & bebi 2. Endyka 3. Boldizsár 4. NP 5. uhuhu asszem ráérek de még nembiztos.... 6. 7. 8. Soundra (and Rastalos ) 9. 10. NFS Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Akkor most mi a méta? Hogy állunk? Kijön, és kinem? :huh: Úgy néz ki, hogy akiket itt látsz a listán, az a max létszám. Többen nem valószínű... de még lehetséges. Sajna npasiról és uhuról sem tudok biztosat... Aki biztos: NFS (az te vagy :unsure: ), Endyka, Boldi, Rastalos&Soundra, telo&bebi. Többiekkel priviztem, és úgy néz ki nem jönnek... :lol: Szomorúúúú. Mindenesetre azért 12 főre foglaltam asztalt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 sajnos ugy néz ki, hogy mi se m fogunk résztvennia talin... sajnos délután családi banzáj van amit nem tudunk elhalasztani... bocsi srácok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február10, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február10, 2007 Király volt a mai nap! Remélem mindenki szerencsésen hazaért! Nem a legjobb minőség, de megteszi. Kéretik a többit is feltenni!! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február10, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február10, 2007 Ezt meg akkor lőttem, mikor vártam rátok-->van különbség szép időben...hiába a kemerás mobil.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Február10, 2007 Megoszt Elküldve Február10, 2007 Sajnálom hogy nem tudtam ott lenni, de sajnos szerdán beszakadt a csatornánk a fűrdőszoba alatt. 80 éves volt és mivel a fűrdőt nem akartuk szétszedni, ezért a ház oldala mellett a járda lett végig kibontva, meg a WC újra járólapozva és új csatorna lett. Sajnos elcsúszott a munka, amivel nem számoltam előre. Bocsi mégeccer! :huh: Ma délután ötre már sikerült is újra járólapoznom a wc-nket. :unsure: De egy új avatart sikerült összehoznom Endykáét felhasználva. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Február10, 2007 Megoszt Elküldve Február10, 2007 Én jól éreztem magam. Remélem gyakrabban ismétlődik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kutya. Elküldve Február10, 2007 Megoszt Elküldve Február10, 2007 Üdv mindenkinek! Tán kissé OFF lesz a hozzászólásom, ugyanis én nem VÁGYTAM egy Astrára, egyszerűen csak LETT. 3 hónapja kerestem 4 személynek alkalmas benzines autót, egyszerű, értékálló technikával 2 millFt alatt. Miután több tucat újrafestett/törött/visszapörgetett céges autót megnéztem, gyakorlatilag kedvetenné váltam, és a végső határidő (febr.15) is vészesen közeledett, amikorra megoldást kellett találnom. Majdnem kilátástalannak tűnt. Ekkor idős bácsika jött be a boltba hozzám, s ha már ott volt , elpanaszolta hogy a 'GENGCTER' autókereskedők potom 950ezer forintért akarták megvenni az ő 66 ezret futott G astráját. (2001, 66EKm, 1,2 16 V -sajnos nem 1,4- v. 1,6- légzsák, szürkemetál.) Neki meg muszáj eladnia - az utóbbi egy évben 85 (!) km-t sikerült mennie vele. Ennek így nincs értelme - gondolta. Szó szót követett, másnap 1,100-ért megvettük. Egy kis ékszerdoboz: nem hajlandó gyorsulni 4 személy+csomaggal, viszont nem is eszik, halk, elfogadhatóan kényelmes stb. Egyetlen bajom, hogy már az első nagy parkolós kiállásnál bajban voltam: rendesen rendszám alapján kerestem a sorban az áruházból kijövet, a másik 3 UGYANILYEN színű/feléppítményű gép között. :-) éppen azért most szolid, nem túl feltűnő kiegészítők után kutatok - ebben kérném a segítségeteket. Hol, mit, mennyiért érdemes a kiegészítők közül ? Előre is kösz. (üdv- kutya. , aki SOHA nem volt még 'OPEL'-es...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Február10, 2007 Megoszt Elküldve Február10, 2007 Üdv mindenkinek! Tán kissé OFF lesz a hozzászólásom, ugyanis én nem VÁGYTAM egy Astrára, egyszerűen csak LETT. 3 hónapja kerestem 4 személynek alkalmas benzines autót, egyszerű, értékálló technikával 2 millFt alatt. Miután több tucat újrafestett/törött/visszapörgetett céges autót megnéztem, gyakorlatilag kedvetenné váltam, és a végső határidő (febr.15) is vészesen közeledett, amikorra megoldást kellett találnom. Majdnem kilátástalannak tűnt. Ekkor idős bácsika jött be a boltba hozzám, s ha már ott volt , elpanaszolta hogy a 'GENGCTER' autókereskedők potom 950ezer forintért akarták megvenni az ő 66 ezret futott G astráját. (2001, 66EKm, 1,2 16 V -sajnos nem 1,4- v. 1,6- légzsák, szürkemetál.) Neki meg muszáj eladnia - az utóbbi egy évben 85 (!) km-t sikerült mennie vele. Ennek így nincs értelme - gondolta. Szó szót követett, másnap 1,100-ért megvettük. Egy kis ékszerdoboz: nem hajlandó gyorsulni 4 személy+csomaggal, viszont nem is eszik, halk, elfogadhatóan kényelmes stb. Egyetlen bajom, hogy már az első nagy parkolós kiállásnál bajban voltam: rendesen rendszám alapján kerestem a sorban az áruházból kijövet, a másik 3 UGYANILYEN színű/feléppítményű gép között. :-) éppen azért most szolid, nem túl feltűnő kiegészítők után kutatok - ebben kérném a segítségeteket. Hol, mit, mennyiért érdemes a kiegészítők közül ? Előre is kösz. (üdv- kutya. , aki SOHA nem volt még 'OPEL'-es...) Ezt inkább a chat topicba kellett volna....És nem ártana tudni mit szeretnél, könnyebb lenne tanácsot adni.... talán először nézz körül a g-astraclub -on Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február11, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február11, 2007 Kutya: Isten hozott!! NFS: Grat az avatarhoz!! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kutya. Elküldve Február11, 2007 Megoszt Elküldve Február11, 2007 Kutya: Isten hozott!! NFS: Grat az avatarhoz!! :unsure: Kösz, és bocs ha nem a megfelelő helyre került. Igazából az utángyártott maszkok, apróbb (nem feltűnő, maradjunk a valóságban hisz: 1.2 16v) spoilerek érdekelnek. A linket megnézem, és mégegyszer kösz ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február11, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február11, 2007 Sok jó infót találsz itt is: tuning Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Február11, 2007 Megoszt Elküldve Február11, 2007 Mi is nagyon jól éreztük magunkat bebivel... :unsure: Köszi aki eljött! Uhuék, akiket elvileg nem is vártam, kijöttek beköszönni az Auchanhoz, ez külön jól esett! A fenti képeken szereplő kapri kupé viszont nem Ákos, hanem egy másik meglepi vendég... Nemsokára rakunk fel képeket. Lett egy pár... Majd közzéteszem a linket itt. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts