Boldizsar Elküldve Január28, 2007 Elküldve Január28, 2007 Nah itt vagyok végre! Február 17-én koncertünk lesz az új Rádayban...tehát jobb lenne nem aznap ill. azon a hétvégén.... De ha minden kötél szakad akkor lehet aznap is(ha mindenki másnak ok, de akkor valszeg hamarabb kell lelépnem...)
BallaImi Elküldve Január28, 2007 Elküldve Január28, 2007 Sziaszotk! Itt vagyok ám én is! :unsure: Kicsit eltüntem, de most már van állandó netem ismét, úgyhogy betudok kapcsolódni a fórum életébe. Hali!
telo Elküldve Január29, 2007 Elküldve Január29, 2007 Nah itt vagyok végre! Február 17-én koncertünk lesz az új Rádayban...tehát jobb lenne nem aznap ill. azon a hétvégén.... De ha minden kötél szakad akkor lehet aznap is(ha mindenki másnak ok, de akkor valszeg hamarabb kell lelépnem...) Neked Boldi, a feb 10 nagyon necces vagy az már jó? Mert lehetne akkor is...
telo Elküldve Január29, 2007 Elküldve Január29, 2007 Sziaszotk! Itt vagyok ám én is! :unsure: Kicsit eltüntem, de most már van állandó netem ismét, úgyhogy betudok kapcsolódni a fórum életébe. Hali! Welcome back! Jó látni a régi arcokat... :huh:
Boldizsar Elküldve Január29, 2007 Elküldve Január29, 2007 10-e az elvileg ok.De nem ártana lassan azt is tisztázni hogy délelőtt vagy délben vagy délután...
telo Elküldve Január29, 2007 Elküldve Január29, 2007 10-e az elvileg ok.De nem ártana lassan azt is tisztázni hogy délelőtt vagy délben vagy délután... Legyen akkor első körben február 10, szombat délben egy meeting point mondjuk a Flórián téri áruház előtti parkolórészben... És akkor onnan mennénk odafele a 10-esen, viszzafele majd meg a 11-en egy körút keretében. :unsure: De ez csak egy javaslat... Szal akkor jó ez az időpont?
ENDYKA Elküldve Január29, 2007 Szerző Elküldve Január29, 2007 Részemről úgy tűnik, hogy okés a dolog!! :unsure:
bebida Elküldve Január30, 2007 Elküldve Január30, 2007 Szép jó reggelt mindenkinek! Látom alakul ez a tali lassacskán! :unsure: :huh: Hy!
telo Elküldve Január30, 2007 Elküldve Január30, 2007 Akkor nemsokára körülírkálok az embereknek, hogy február 10, 12:00 Flórián tér...
telo Elküldve Január30, 2007 Elküldve Január30, 2007 (edited) Küldem priviket az embereknek. Eddig így néz ki a lista: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Autós kirándulás Dorog környékére, a Horváth Kert étteremhez Gyülekező: 2007. február 10, szombat, 12:00, Flórián téri áruház előtti parkoló ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1. telo & bebi 2. Endyka 3. Boldizsár 4. NP 5. 6. 7. 8. 9. 10. ... Módosítva Január30, 2007 : npasi
Rastalos Elküldve Január30, 2007 Elküldve Január30, 2007 Legyen akkor első körben február 10, szombat délben egy meeting point mondjuk a Flórián téri áruház előtti parkolórészben... És akkor onnan mennénk odafele a 10-esen, viszzafele majd meg a 11-en egy körút keretében. :unsure: De ez csak egy javaslat... Szal akkor jó ez az időpont? Hey! Látom, alakul a molekula... Sztem jobb lenne az Auchan parkolója talni, mert az jóóó nagy és mindig van hely. Pl. ott, ahol a múltkori palacsintázós míting volt. És útba is esik... Ott a helyünk! Peace!
Rastalos Elküldve Január30, 2007 Elküldve Január30, 2007 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Autós kirándulás Dorog környékére, a Horváth Kert étteremhez Gyülekező: 2007. február 10, szombat, 12:00, Flórián téri áruház előtti parkoló ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1. telo & bebi 2. Endyka 3. Boldizsár 4. NP 5. 6. 7. 8. Soundra (and Rastalos :unsure: ) 9. 10. ...
ENDYKA Elküldve Január30, 2007 Szerző Elküldve Január30, 2007 Sztem jobb lenne az Auchan parkolója talni Támogatom az ötletet! :unsure:
Rastalos Elküldve Január30, 2007 Elküldve Január30, 2007 Támogatom az ötletet! :unsure: Ugyeugye! :huh:
telo Elküldve Január30, 2007 Elküldve Január30, 2007 Igazatok van, akkor legyen az Auchan parkoló, ott biztos van jó sok hely: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Autós kirándulás Dorog környékére, a Horváth Kert étteremhez Gyülekező: 2007. február 10, szombat, 12:00, Szentendrei úti Auchan! előtti parkoló "szokásos", a főúthoz közelebbi északi (Római felőli) csücske ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1. telo & bebi 2. Endyka 3. Boldizsár 4. NP 5. 6. 7. 8. Soundra (and Rastalos :unsure: ) 9. 10. ...
Rastalos Elküldve Január30, 2007 Elküldve Január30, 2007 Igazatok van, akkor legyen az Auchan parkoló, ott biztos van jó sok hely: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Autós kirándulás Dorog környékére, a Horváth Kert étteremhez Gyülekező: 2007. február 10, szombat, 12:00, Szentendrei úti Auchan! előtti parkoló "szokásos", a főúthoz közelebbi északi (Római felőli) csücske ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1. telo & bebi 2. Endyka 3. Boldizsár 4. NP 5. 6. 7. 8. Soundra (and Rastalos :unsure: ) 9. 10. ... Nna, akkó ezt megbeszéltük... :huh: :lol:
NeedForSpeed Elküldve Január30, 2007 Elküldve Január30, 2007 Én még temtom, de lehet. Addig is itt egy tuti hely ajánlat. Itt volt a karácsonyi céges bulink. Kérdés, hogy ki hozza vissza a kocsit! :huh: 120km-re van budapesttől, de van hőforrás pancsolda és valódi egri bikavér. :unsure:
ENDYKA Elküldve Január30, 2007 Szerző Elküldve Január30, 2007 Addig is itt egy tuti hely ajánlat. Kérdés, hogy ki hozza vissza a kocsit! :lol: Azt hiszemez ez 1: 2 napos tali lesz..de az ötlet kellően csábító!! :huh: :unsure:
Rastalos Elküldve Január30, 2007 Elküldve Január30, 2007 Én még temtom, de lehet. Addig is itt egy tuti hely ajánlat. Itt volt a karácsonyi céges bulink. Kérdés, hogy ki hozza vissza a kocsit! :lol: 120km-re van budapesttől, de van hőforrás pancsolda és valódi egri bikavér. :unsure: Tetszik! Sztem is többnapos, komolyabb szervezést igénylő eset. Tavasz-nyár-jóóóidőőő... :huh: Beiktatandó!
bebida Elküldve Január31, 2007 Elküldve Január31, 2007 Addig is itt egy tuti hely ajánlat. Tényleg jól hangzik egy több napos esemény helyszínének! :huh: Rastalos! Látom sikerült átszabnod az aláírásod! Mondtam én, hogy tudsz te! :unsure:
Hic Elküldve Január31, 2007 Elküldve Január31, 2007 Én még nem biztos, hogy tudok jönni, de igyekszem....
uhuhu Elküldve Január31, 2007 Elküldve Január31, 2007 Igazatok van, akkor legyen az Auchan parkoló, ott biztos van jó sok hely: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Autós kirándulás Dorog környékére, a Horváth Kert étteremhez Gyülekező: 2007. február 10, szombat, 12:00, Szentendrei úti Auchan! előtti parkoló "szokásos", a főúthoz közelebbi északi (Római felőli) csücske ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1. telo & bebi 2. Endyka 3. Boldizsár 4. NP 5. uhuhu asszem ráérek de még nembiztos.... 6. 7. 8. Soundra (and Rastalos ) 9. 10.
redline Elküldve Január31, 2007 Elküldve Január31, 2007 Tényleg jól hangzik egy több napos esemény helyszínének! :lol: lelkes fiatalok figyu, szokott ilyen lenni (évente több is) csak soha nem jöttök el...... :unsure: ...igaz ott vannak nem g astrások is :lol: :huh:
telo Elküldve Január31, 2007 Elküldve Január31, 2007 lelkes fiatalok figyu, szokott ilyen lenni (évente több is) csak soha nem jöttök el...... :unsure: ...igaz ott vannak nem g astrások is :lol: :huh: Hát igen, sajna kevés G Astrást látok én is ezeken a rendezvényeken, bár az utóbbi időkben a kupésok azért aktívak... :lol: A mostani kis kiránduláson remélem többen leszünk natív G Astrások, de természetesen szívesen várunk nem G Astrásokat is!
Recommended Posts