Boldizsar Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Nah itt vagyok végre! Február 17-én koncertünk lesz az új Rádayban...tehát jobb lenne nem aznap ill. azon a hétvégén.... De ha minden kötél szakad akkor lehet aznap is(ha mindenki másnak ok, de akkor valszeg hamarabb kell lelépnem...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Sziaszotk! Itt vagyok ám én is! :unsure: Kicsit eltüntem, de most már van állandó netem ismét, úgyhogy betudok kapcsolódni a fórum életébe. Hali! Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Nah itt vagyok végre! Február 17-én koncertünk lesz az új Rádayban...tehát jobb lenne nem aznap ill. azon a hétvégén.... De ha minden kötél szakad akkor lehet aznap is(ha mindenki másnak ok, de akkor valszeg hamarabb kell lelépnem...) Neked Boldi, a feb 10 nagyon necces vagy az már jó? Mert lehetne akkor is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Sziaszotk! Itt vagyok ám én is! :unsure: Kicsit eltüntem, de most már van állandó netem ismét, úgyhogy betudok kapcsolódni a fórum életébe. Hali! Welcome back! Jó látni a régi arcokat... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 10-e az elvileg ok.De nem ártana lassan azt is tisztázni hogy délelőtt vagy délben vagy délután... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 10-e az elvileg ok.De nem ártana lassan azt is tisztázni hogy délelőtt vagy délben vagy délután... Legyen akkor első körben február 10, szombat délben egy meeting point mondjuk a Flórián téri áruház előtti parkolórészben... És akkor onnan mennénk odafele a 10-esen, viszzafele majd meg a 11-en egy körút keretében. :unsure: De ez csak egy javaslat... Szal akkor jó ez az időpont? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Január29, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január29, 2007 Részemről úgy tűnik, hogy okés a dolog!! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Részemről is úgy tűnik hogy ok!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 Szép jó reggelt mindenkinek! Látom alakul ez a tali lassacskán! :unsure: :huh: Hy! Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 Akkor nemsokára körülírkálok az embereknek, hogy február 10, 12:00 Flórián tér... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 (edited) Küldem priviket az embereknek. Eddig így néz ki a lista: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Autós kirándulás Dorog környékére, a Horváth Kert étteremhez Gyülekező: 2007. február 10, szombat, 12:00, Flórián téri áruház előtti parkoló ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1. telo & bebi 2. Endyka 3. Boldizsár 4. NP 5. 6. 7. 8. 9. 10. ... Módosítva Január30, 2007 : npasi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 Legyen akkor első körben február 10, szombat délben egy meeting point mondjuk a Flórián téri áruház előtti parkolórészben... És akkor onnan mennénk odafele a 10-esen, viszzafele majd meg a 11-en egy körút keretében. :unsure: De ez csak egy javaslat... Szal akkor jó ez az időpont? Hey! Látom, alakul a molekula... Sztem jobb lenne az Auchan parkolója talni, mert az jóóó nagy és mindig van hely. Pl. ott, ahol a múltkori palacsintázós míting volt. És útba is esik... Ott a helyünk! Peace! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Autós kirándulás Dorog környékére, a Horváth Kert étteremhez Gyülekező: 2007. február 10, szombat, 12:00, Flórián téri áruház előtti parkoló ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1. telo & bebi 2. Endyka 3. Boldizsár 4. NP 5. 6. 7. 8. Soundra (and Rastalos :unsure: ) 9. 10. ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Január30, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január30, 2007 Sztem jobb lenne az Auchan parkolója talni Támogatom az ötletet! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 Támogatom az ötletet! :unsure: Ugyeugye! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 Igazatok van, akkor legyen az Auchan parkoló, ott biztos van jó sok hely: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Autós kirándulás Dorog környékére, a Horváth Kert étteremhez Gyülekező: 2007. február 10, szombat, 12:00, Szentendrei úti Auchan! előtti parkoló "szokásos", a főúthoz közelebbi északi (Római felőli) csücske ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1. telo & bebi 2. Endyka 3. Boldizsár 4. NP 5. 6. 7. 8. Soundra (and Rastalos :unsure: ) 9. 10. ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 Igazatok van, akkor legyen az Auchan parkoló, ott biztos van jó sok hely: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Autós kirándulás Dorog környékére, a Horváth Kert étteremhez Gyülekező: 2007. február 10, szombat, 12:00, Szentendrei úti Auchan! előtti parkoló "szokásos", a főúthoz közelebbi északi (Római felőli) csücske ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1. telo & bebi 2. Endyka 3. Boldizsár 4. NP 5. 6. 7. 8. Soundra (and Rastalos :unsure: ) 9. 10. ... Nna, akkó ezt megbeszéltük... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 Én még temtom, de lehet. Addig is itt egy tuti hely ajánlat. Itt volt a karácsonyi céges bulink. Kérdés, hogy ki hozza vissza a kocsit! :huh: 120km-re van budapesttől, de van hőforrás pancsolda és valódi egri bikavér. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Január30, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január30, 2007 Addig is itt egy tuti hely ajánlat. Kérdés, hogy ki hozza vissza a kocsit! :lol: Azt hiszemez ez 1: 2 napos tali lesz..de az ötlet kellően csábító!! :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 Én még temtom, de lehet. Addig is itt egy tuti hely ajánlat. Itt volt a karácsonyi céges bulink. Kérdés, hogy ki hozza vissza a kocsit! :lol: 120km-re van budapesttől, de van hőforrás pancsolda és valódi egri bikavér. :unsure: Tetszik! Sztem is többnapos, komolyabb szervezést igénylő eset. Tavasz-nyár-jóóóidőőő... :huh: Beiktatandó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Addig is itt egy tuti hely ajánlat. Tényleg jól hangzik egy több napos esemény helyszínének! :huh: Rastalos! Látom sikerült átszabnod az aláírásod! Mondtam én, hogy tudsz te! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Én még nem biztos, hogy tudok jönni, de igyekszem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Igazatok van, akkor legyen az Auchan parkoló, ott biztos van jó sok hely: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Autós kirándulás Dorog környékére, a Horváth Kert étteremhez Gyülekező: 2007. február 10, szombat, 12:00, Szentendrei úti Auchan! előtti parkoló "szokásos", a főúthoz közelebbi északi (Római felőli) csücske ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1. telo & bebi 2. Endyka 3. Boldizsár 4. NP 5. uhuhu asszem ráérek de még nembiztos.... 6. 7. 8. Soundra (and Rastalos ) 9. 10. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Tényleg jól hangzik egy több napos esemény helyszínének! :lol: lelkes fiatalok figyu, szokott ilyen lenni (évente több is) csak soha nem jöttök el...... :unsure: ...igaz ott vannak nem g astrások is :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 lelkes fiatalok figyu, szokott ilyen lenni (évente több is) csak soha nem jöttök el...... :unsure: ...igaz ott vannak nem g astrások is :lol: :huh: Hát igen, sajna kevés G Astrást látok én is ezeken a rendezvényeken, bár az utóbbi időkben a kupésok azért aktívak... :lol: A mostani kis kiránduláson remélem többen leszünk natív G Astrások, de természetesen szívesen várunk nem G Astrásokat is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts