Boldizsar Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 A másik út felöl van egy marha jó étterem ,aho vad ételeket is felszolgálnak, de még anno a manta klubbal voltunk és nem emlékszem rá nagyon. Látni a teraszról a várat. Hogy drága e azt meg nem tudom. Talán Tomi megmondja. :lol: Valszeg én is erre gondoltam.... De ha gondoljátok átugrom valamikor megnézni..nincs is olyan messze... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 Valszeg én is erre gondoltam.... De ha gondoljátok átugrom valamikor megnézni..nincs is olyan messze... Jó lenne! Ha van időd, légyszi nézd már meg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 Jó lenne! Ha van időd, légyszi nézd már meg... Ok.Akkor valamikor átugrom megnézni. Viszont 24-étől Németországban leszek, úgyhogy ne akkor legyen a tali!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Január11, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január11, 2007 Ok.Akkor valamikor átugrom megnézni. Viszont 24-étől Németországban leszek, úgyhogy ne akkor legyen a tali!!! Február eleje? Nekem még van vizsgám, de februárban én is ott lehetnék!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 Nah, részemről is megvolt a terepbejárás visegrádon. A helyzet a következő: Amire én gondoltam étterem az Húsvétig zárva van. Ő az: Aztán körbejártam Visegrádot, de minden szóba jöhető étterem zárva volt. Aztán gondoltam még a Dunabogdányi Forgó étteremre( elég nagy, télen-nyáron nyitva van...stb.) De karbantartás miatt ez is zárva. Itt Tahiban van egy havernak egy kisvendéglője. Nagyon baráti árakkal. A baj csak az vele hogy tényleg kicsi. (bent max.16 fő fér el.) Viszont ha jó idő van és a létszám nagyobb akkor van egy kinti része is. Íme: Amúgy a visegrádi hegyi úton vannak ilyen ingyen parkolók Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Január11, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január11, 2007 Köszönet, hogy magadra vállaltad a körül sasolást!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 Köszönet, hogy magadra vállaltad a körül sasolást!! :) Nem volt túl nagy áldozat, mivel szabin vagyok és kb 10percre lakom Visegrádtól... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január12, 2007 Megoszt Elküldve Január12, 2007 Az én autóm is kb. ilyen koszos volt ma! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Január12, 2007 Megoszt Elküldve Január12, 2007 Az én autóm is kb. ilyen koszos volt ma! :lol: :) A szomorú az hogy az enyém még tavaly óta maradt ilyen koszos.... :) Telo! Rastalos! Akkor a tali halasztva lesz márciusra???? (mármint a visegrádi túra, mert sima talit lehetne szervezni...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január13, 2007 Megoszt Elküldve Január13, 2007 kb 10percre lakom Visegrádtól... :lol: Akkor nem mész lassan. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Január13, 2007 Megoszt Elküldve Január13, 2007 Rtomi ajánlott egy Dorogtól nem messze lévő kis fogadót. Talán érdemes lenne ezt is megfontolni. Idézem: Ezt az éttermet ajánlom. http://www.horvathkert.hu Leányvár felől a város elején kell balra elkanyarodni Csolnok felé (a homokvasúti átjáró előtt épül egy benyakút)és az elágazástól kb 2-300 méterre balra van a bejárata. Mi sokat szoktunk odajárni mert nem drága és finom a kaja. Parkolóhely is van bőven. Üdv. Tomi! Nekem tetszik... Szerintetek? Boldizsár: pontosan mettől meddig vagy németben? jan 24-től...? Endyka: neked február lenne jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Január13, 2007 Megoszt Elküldve Január13, 2007 Rtomi ajánlott egy Dorogtól nem messze lévő kis fogadót. Talán érdemes lenne ezt is megfontolni. Idézem: Nekem tetszik... Szerintetek? Boldizsár: pontosan mettől meddig vagy németben? jan 24-től...? Endyka: neked február lenne jó? Szerdától vasárnapig. :lol: (23-28?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Január13, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január13, 2007 Ma volt az utolsó vizsgám, jan végén sielek-->február nekem jó!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 Akkor február eleje? Mondjuk február 3 szombat, vagy 4 vasárnap? A hellyel kapcsolatban akkor mi legyen? Visegrád vagy Dorog környéke? A Dorog közeli Horváth-Kert (Póni) fogadót majd még sztem megsasolom személyesen is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 Akkor február eleje? Mondjuk február 3 szombat, vagy 4 vasárnap? A hellyel kapcsolatban akkor mi legyen? Visegrád vagy Dorog környéke? A Dorog közeli Horváth-Kert (Póni) fogadót majd még sztem megsasolom személyesen is... Hi! Mikor akarsz sasolni? Sasoljunk 1ütt! Szálljunk a skandináv légitársasággal! SAS SAS SAS SAS SAS SAS SAS SAS SAS SAS ... PíszandSAS Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Hi! Mikor akarsz sasolni? Sasoljunk 1ütt! Szálljunk a skandináv légitársasággal! SAS SAS SAS SAS SAS SAS SAS SAS SAS SAS ... PíszandSAS Talán most hétvégén... :lol: Sasolhatunk egyöütt, majd megbeszéljük! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Január19, 2007 Megoszt Elküldve Január19, 2007 Akkor február eleje? Mondjuk február 3 szombat, vagy 4 vasárnap? Nekem inkább a február 10 utáni időszak lenne jobb....(10-e környékén kapok fizetést :lol: ) Boldi, figyelj oda az idézés technikájára lécc! Kijavitottam.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 Hétvégén voltunk SASolni Rastalossal... Hangulatos környezet, elfogadható árakkal, és van elég hely is, hogy elférjünk. Ha a 10-es úton jövünk BP felől, Csolnok fele kell a táblánál balra lekanyarodni, és pár 100 méter után balra ott lesz egy domboldalon az étterem. Gyakorlatilag egy telekre kell behajtani egy kapun és még egy kis emelkedőt leküzdeni, majd a domboldalban az épületegyüttes mellett kialakított kis parkolókban lehet parkolni. Jobb időben kint is lehet üldögélni teraszokon nagyon szép kilátással, illetve a gondozott kertrészben található kis fedett asztaloknál, de ez most kiesik ugyebár az évszak miatt. Viszont a benti rész is elég nagy és tágas, hogy elférjünk benne kényelmesen. Sajna képeket nem csináltunk... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Január26, 2007 Megoszt Elküldve Január26, 2007 Hétvégén voltunk SASolni Rastalossal... Hangulatos környezet, elfogadható árakkal, és van elég hely is, hogy elférjünk. Ha a 10-es úton jövünk BP felől, Csolnok fele kell a táblánál balra lekanyarodni, és pár 100 méter után balra ott lesz egy domboldalon az étterem. Gyakorlatilag egy telekre kell behajtani egy kapun és még egy kis emelkedőt leküzdeni, majd a domboldalban az épületegyüttes mellett kialakított kis parkolókban lehet parkolni. Jobb időben kint is lehet üldögélni teraszokon nagyon szép kilátással, illetve a gondozott kertrészben található kis fedett asztaloknál, de ez most kiesik ugyebár az évszak miatt. Viszont a benti rész is elég nagy és tágas, hogy elférjünk benne kényelmesen. Sajna képeket nem csináltunk... :huh: Ahogy így elnézem Rastalosnak lesz igaza és a végén tényleg csak négyen megyünk (mert senki nem mondja, hogy akar jönni)... :lol: Pedig jó az a hely, nekem tetszett! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Január26, 2007 Megoszt Elküldve Január26, 2007 Sztem azért van csend, mert Boldizsár Németben van, Endyka meg síel, a többieket meg személyesen kell élesztgetni... :unsure: Endyka, Boldi: ha megjöttök, egyeztessünk már egy kb időpontot és helyet, és ha megvan, akkor írok priviket is a többieknek... Pl Február 17-18 hétvége jó lenne mondjuk akkor a fenti Dorog közeli kis étteremben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január26, 2007 Megoszt Elküldve Január26, 2007 Jé Bebida! Hello! :unsure: Első hozzászólás. Üdv itt a fórumon. Mondjuk talán jó, ha addig nem lesz nagy hó! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Január26, 2007 Megoszt Elküldve Január26, 2007 Jé Bebida! Hello! :unsure: Első hozzászólás. Üdv itt a fórumon. Mondjuk talán jó, ha addig nem lesz nagy hó! :huh: Reméljük azért járhatóak maradnak az utak... Ha nagyon extrém az időjárás, hóvihar vagy sok hó van, akkor halasztjuk, de azért ne legyünk ennyire borúlátók... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Január26, 2007 Megoszt Elküldve Január26, 2007 Jé Bebida! Hello! :unsure: Első hozzászólás. Üdv itt a fórumon. Mondjuk talán jó, ha addig nem lesz nagy hó! :huh: Reméljük azért járhatóak maradnak az utak... Ha nagyon extrém az időjárás, hóvihar vagy sok hó van, akkor halasztjuk, de azért ne legyünk ennyire borúlátók... :lol: Köszönöm az üdvözlést! Igazán jól esik! :lol: És tényleg ne legyünk borúlátóak, mert nem akarok borús eget látni (addig sem, akkor sem és azután sem...)! :lol: Hiába, én már csak a napsütést szeretem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 Hurrá! Ma találkoztam a hóval! Ennek örömére drifteltem is pár kézifékessel bevásárlásba menet és a kipörgés gátlót is agyon hajtottam a melóval. :unsure: Eszméletlen király volt a reggel nyolcas jeges utakon keresztbe állni. Szerencsére azért jó a téligumim, így szükség volt a jeges útra, hogy sikerüljön. Persze a wekerlei néptelen szombati utcák is szükségeltettek a dologhoz. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Január27, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január27, 2007 Jövőhét hétvége kivételével szabad vagyok!! Dorog is jól hangzik!! Isten hozott Bebida!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts