Hic Elküldve Február11, 2007 Megoszt Elküldve Február11, 2007 Tök jó kis tali lehetett srácok! Mostanában sűrűsödnek a dolgok nálunk, de azért igyekszem majd egyszer-kétszer eljutni én is ..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február11, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február11, 2007 Tök jó kis tali lehetett srácok! Mostanában sűrűsödnek a dolgok nálunk, de azért igyekszem majd egyszer-kétszer eljutni én is ..... Bizony, hogy jó volt: pláne felfelé a Visegrádi fellegvárba..csapattunk 1 szépet..azért a kaja se volt kutyába való! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Február11, 2007 Megoszt Elküldve Február11, 2007 Az én képeim elérhetők itt: http://picasaweb.google.com/telo.opel/Dorog20070210 Van egy pár egész vicces kép is... :unsure: Ajánlom figyelmetekbe a slideshow funkciót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február12, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február12, 2007 Telo: Jó fotók! Meddig maradtatok még? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Az én képeim elérhetők itt: http://picasaweb.google.com/telo.opel/Dorog20070210 Van egy pár egész vicces kép is... :unsure: Ajánlom figyelmetekbe a slideshow funkciót. Hey! Klasszak a képek, Telo koma! Jóóó volt a buli, srácok! Mééég ilyet! Sokat! Jön a jó idő - az óra nem áll meg -, előbb-utóbb meleg lesz, sőt tavasz-nyár... :huh: Szal, köszi mindenkinek, aki eljött, remélem, leszünk még többen! Külön örülök Sanyikának, aki érkezett Turbo Coupejával, gulyáslevest fogyasztott, megosztotta velünk történeteit, majd autózott velünk együtt 1 jót! Volt még visegrádi panoráma, pici beülős-beszélgetős Tahitótfalun, majd este-éjjel szórakoztató brigádértekezlet a "törzs"-ÖMV-kúton. Az volt csak a vicces... :lol: :lol: Ya, meg a 200 a Turboval! Maradandó élmény! 300Nm... Peace! Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Bebinek lesznek még jó kis képei (4 Astra egymás után az úton...), nemsokára belinkeli őket ide... :huh: Mi még elég sokáig maradtunk, hazafele beugrottunk Leányfalun egy étterembe, palacsintáztunk, utána meg Rastalosékkal együtt eldzsanáztunk egy Fehérvéri úti OMV-hez, ahol jót dumcsiztunk, meg jól elszórakoztattuk egymást Sanyiék és Rastalosék ottani "bandájával" egészen hajnalig... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Halihó Mindenki! Nagyon örülök, hogy ilyen jól sikerült a tali és mindenki ilyen jól érezte magát (én is)! Jó kis nap volt! Az esti ÖMV-kúti szórakozásról nem is beszélve... Örülök, hogy Endykát is megismerhettem! Remélem hamarosan ismétlünk! És íme avárt képek: Tali képei Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Halihó Mindenki! Nagyon örülök, hogy ilyen jól sikerült a tali és mindenki ilyen jól érezte magát (én is)! Jó kis nap volt! Az esti ÖMV-kúti szórakozásról nem is beszélve... Örülök, hogy Endykát is megismerhettem! Remélem hamarosan ismétlünk! És íme avárt képek: Tali képei Coool! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Tettem fel egy kis szösszenetet a taliról a weboldalra: http://g-astra.opelclub.hu Olvassátok soksok szeretettel... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február14, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február14, 2007 Tettem fel egy kis szösszenetet a taliról a weboldalra: http://g-astra.opelclub.hu Király volt a cikk!!!!! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 Tettem fel egy kis szösszenetet a taliról a weboldalra: http://g-astra.opelclub.hu Olvassátok soksok szeretettel... :unsure: Gratula Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 Gratula Köszi! :huh: OFF Azóta javítottam néhány mondaton, ami nyelvtanilag nem egészen volt a toppon, de lehetnek még benne furcsaságok. Bevallom, egy kicsit septiben összedobott verzió volt, ugyanis az első, hosszan szerkesztgetett verziót sikerült teljes egészében elvesztenem, mivel kidobott az admin felület. Nem kicsit voltam ideges... :unsure: Na mindegy ez már nem is ide tartozik... ON Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 Tettem fel egy kis szösszenetet a taliról a weboldalra: http://g-astra.opelclub.hu Olvassátok soksok szeretettel... :unsure: Gratula, jó volt olvasni és kicsit újra átélni. Peace Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Halihó Mindenki! Nagyon örülök, hogy ilyen jól sikerült a tali és mindenki ilyen jól érezte magát (én is)! Jó kis nap volt! Az esti ÖMV-kúti szórakozásról nem is beszélve... Örülök, hogy Endykát is megismerhettem! Remélem hamarosan ismétlünk! És íme avárt képek: Tali képei A képek átköltöztek az alábbi címre: Dorog Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rempi Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Nem is lenne rossz egy G Astra tali. Azt hiszem tanulhatnánk egymástól ezt meg azt, pl.: ki milyen gyakran cserél ilyen-olyan szüröt, egyes cuccokat honnét lehet beszerválni, ki mennyire van megelégedve a sajáttal... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Nem is lenne rossz egy G Astra tali. Azt hiszem tanulhatnánk egymástól ezt meg azt, pl.: ki milyen gyakran cserél ilyen-olyan szüröt, egyes cuccokat honnét lehet beszerválni, ki mennyire van megelégedve a sajáttal... Már vagy 5 éve minden Lurdy tali erről szól! Ha gondolod gyere, látogass ki... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Már vagy 5 éve minden Lurdy tali erről szól! Ha gondolod gyere, látogass ki... :rolleyes: Így van pl most csütrötökön is. Lurdy melletti kinti parkoló hátulja környékén szoktunk lenni, Mester utca felőli részen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Így van pl most csütrötökön is. Lurdy melletti kinti parkoló hátulja környékén szoktunk lenni, Mester utca felőli részen... Mikorra kell leérni?(közgyűlés miatt érdeklődöm...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Mikorra kell leérni?(közgyűlés miatt érdeklődöm...) A közgyűlést béna voltam és előbb kezdtem hirdetni, mint ahogy fixálódott volna az időpont. A közgyűlés egy héttel később 21.-én lesz, ahogy arról ma már elvileg hivatalosan emailben is értesítést kaptatok. Ez viszont nem jelenti azt, hogy attól még ne lehetnénk ott most csütörtökön is... Elnézést a kapkodásomért. Tehát közgyűlés 21-én, következő csütörtökön, szintén Lurdy, este 6-tól gyülekezővel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 A közgyűlést béna voltam és előbb kezdtem hirdetni, mint ahogy fixálódott volna az időpont. A közgyűlés egy héttel később 21.-én lesz, ahogy arról ma már elvileg hivatalosan emailben is értesítést kaptatok. Ez viszont nem jelenti azt, hogy attól még ne lehetnénk ott most csütörtökön is... Elnézést a kapkodásomért. Tehát közgyűlés 21-én, következő csütörtökön, szintén Lurdy, este 6-tól gyülekezővel. Elektronyos gitár?Beiszunk?Oszt össze vissza beszélünk? Ejnyemá! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Június13, 2007 Megoszt Elküldve Június13, 2007 A közgyűlést béna voltam és előbb kezdtem hirdetni, mint ahogy fixálódott volna az időpont. A közgyűlés egy héttel később 21.-én lesz, ahogy arról ma már elvileg hivatalosan emailben is értesítést kaptatok. Ez viszont nem jelenti azt, hogy attól még ne lehetnénk ott most csütörtökön is... Elnézést a kapkodásomért. Tehát közgyűlés 21-én, következő csütörtökön, szintén Lurdy, este 6-tól gyülekezővel. Akkor már nyaralni fogok..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Június13, 2007 Megoszt Elküldve Június13, 2007 Akkor már nyaralni fogok..... De most jössz csütörtökön, ugye? Mert most is megbeszélhetjük a dolgokat, és legfeljebb majd meghatalmazol engem, hogy képviseljem a véleményedet... :rolleyes: Így talán jó is, hogy talizunk most, mert úgy tűnik néhány embernek a 21-e már szabi időszakra esik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Június13, 2007 Megoszt Elküldve Június13, 2007 Elektronyos gitár?Beiszunk?Oszt össze vissza beszélünk? Ejnyemá! :rolleyes: Még egyszer elnézést srácok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Június13, 2007 Megoszt Elküldve Június13, 2007 Még egyszer elnézést srácok. Én is benéztem a dátumot.... Igen, megyek most és a meghatalmazásra én is gondoltam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Június13, 2007 Megoszt Elküldve Június13, 2007 M :rolleyes: ennyünk, oszt hatalmazzunk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts