rtomi Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Egyik este lehetne pölö nosztalgia diszkó. 80-as 90-es évek zenéiből. -Butitájm-butitájm -krosszing jueszéj -Butitájm-butitájm -jejj-jejj-jejj-jejj...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Lemondok a minimal/tech-house-rol ha nem lesz a NagyFeró/Bikini/Ossian/Veresegyházi asszonykórus vonalból semmi :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Az alkuk vége az lesz, hogy bambán nézzük egymást! <_< De tetszenek a felajánlások. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Az alkuk vége az lesz, hogy bambán nézzük egymást! <_< az a nézés az eszetlen vedelés eredménye és nem az alkudozásé lesz :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Egyik este lehetne pölö nosztalgia diszkó. 80-as 90-es évek zenéiből. Jah, ez királyságos ötlet, bár inkább a 90-es éveket támogatom :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Jah, ez királyságos ötlet, bár inkább a 90-es éveket támogatom <_< :rolleyes: What is love? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 <_< What is love? jejeje!!! ;) Mizu, vidéki vagy? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július11, 2007 Megoszt Elküldve Július11, 2007 Ha nyócvanas, kilencvenes lesz, akkor nem lesz vájemszijé, meg Gyere kislány, gyere? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Július11, 2007 Megoszt Elküldve Július11, 2007 Eddig sokat segítettetek! :rolleyes: Nosztalgia 80 90 es évek rendben. másik napon még agyalhatunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július11, 2007 Megoszt Elküldve Július11, 2007 Szerintem egyik nap 80-as, 90-es muzsikák, a másik nap pedig ahogy Anti is mondta, Rádió1-es repertoár, vagy valami hasonló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Nálunk is. Kadettklub fórumban is. A honlap főoldalán majd csak akkor fogom tudni ha az otthoni gép előtt ülök. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Tomi023-nak 1000 köszönet, hogy hozzájárul a debereceni reklámozáshoz! :) gyarapodnak a matricás autók! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Tomi023-nak 1000 köszönet, hogy hozzájárul a debereceni reklámozáshoz! B) gyarapodnak a matricás autók! Frankó!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Én is felraktam mindkét autómra. Remélem lesz értelme,és megmozdul a környékbeli Opeles társadalom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Mellesleg a kis Corsa nem klubtag, és idő és egyéb okokból valószinűleg csak Népautó Feszt-re jön. Sajna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rabtibus Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Mellesleg a kis Corsa nem klubtag, és idő és egyéb okokból valószinűleg csak Népautó Feszt-re jön. Sajna. Sziasztok ! Sajna kereskedelemben dolgozok, így sajna nem fog menni a 3 napos kitérő, ezt az egy napot is két hónapja bejelentettem hogy tudjanak vele számolni ! Ha van esetleg szórólap abban is számíthattok rám, elég forgalmas helyen dolgozok, kiszórom az Opel-ekre szívesen ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rabtibus Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Mellesleg a kis Corsa nem klubtag, és idő és egyéb okokból valószinűleg csak Népautó Feszt-re jön. Sajna. Még "csak" OpelFórum tag (azaz ujonc :) ) vagyok ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Még "csak" OpelFórum tag (azaz ujonc B) ) vagyok ! Mindenki igy kezdte..... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rabtibus Elküldve Július14, 2007 Megoszt Elküldve Július14, 2007 Sziasztok ! Sajna kereskedelemben dolgozok, így sajna nem fog menni a 3 napos kitérő, ezt az egy napot is két hónapja bejelentettem hogy tudjanak vele számolni ! Ha van esetleg szórólap abban is számíthattok rám, elég forgalmas helyen dolgozok, kiszórom az Opel-ekre szívesen ! :) Jah ha van rá igény számíthattok rám Népautofest szórólapozásában is !! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Jah ha van rá igény számíthattok rám Népautofest szórólapozásában is !! Nagyon köszi, élni fogunk vele szerintem! Többen tudják hogy eléggé lerobbantam, remélhetőleg augusztusban már tudok dolgozni rendesen a találkozón, szó-szó, a szponzorok leegyeztetésével igencsak el vagyok maradva, így még nem tisztázott kik is kerülnének a szórolapra, ezért még a szórólap sehogy nem áll.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 Szerintem egy egyszerű fekete - fehér szórólap is jó lesz. Dátum+programok . Ok, befogtam:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 halihó.nem tudtam végigolvasni az oldalt, de azért ide írom , hogy mi is mennénk a Blitz-re a párommal :) .sátrazunk, azt szeretjük. Mind 3 napra megyünk. B) de mostmár rászánom az időt és elolvasom mit írtatok eddig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Leon Silver Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 halihó.nem tudtam végigolvasni az oldalt, de azért ide írom , hogy mi is mennénk a Blitz-re a párommal :) .sátrazunk, azt szeretjük. Mind 3 napra megyünk. B) de mostmár rászánom az időt és elolvasom mit írtatok eddig. Sziasztok! Leon Silver vagyok. Egy nagyon-nagyon újonc. A Blitz nagyon ígéretesnek tűnik. Szeretném is tiszteletemet tenni, de valószínű csak 1 napra érnék rá. És egy másik program is van "sajna" arra a hétvégére. Íjászkodok, a lá szittya módra. Persze szívesen átlőnék pár csinos hölgy szivecskét a weekend-en is. Jól áll nekem az Ámor szerep??? :-) Ja és mégvalami! Csak szívfájdításként azoknak akiknek nehéz a elszabadulni a melóhelyről: aug. 6-tól 29-ig szabin leszek. Miért mondanak engem mindig Kegyetlennek??? Nem is értem... Sziasztok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 Sziasztok! Leon Silver vagyok. Egy nagyon-nagyon újonc. A Blitz nagyon ígéretesnek tűnik. Szeretném is tiszteletemet tenni, de valószínű csak 1 napra érnék rá. És egy másik program is van "sajna" arra a hétvégére. Íjászkodok, a lá szittya módra. Persze szívesen átlőnék pár csinos hölgy szivecskét a weekend-en is. Jól áll nekem az Ámor szerep??? :-) Ja és mégvalami! Csak szívfájdításként azoknak akiknek nehéz a elszabadulni a melóhelyről: aug. 6-tól 29-ig szabin leszek. Miért mondanak engem mindig Kegyetlennek??? Nem is értem... Sziasztok! Kisit off, de te igenigen közel vagyol Demóhoz........ :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 A népautó-fesztre a Fordos klubbok közül csak a sierra és a fiestaclub jön? A mondeo és focus ......stb clubok nem jönnek?????? Mondeoclub fórumon nem is találkoztam utalással sem a nepautofestről..... ??????????????????????????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts