opel16v Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Vissza kell érnem Kecskemétre időben, de leadom valahova ha szeretnéd! Persze. Lurdyhoz azért még kiérsz, vagy annál korábban kell visszaindulnod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május24, 2007 Megoszt Elküldve Május24, 2007 négyre vissza kell érnem. innen telefon... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május24, 2007 Megoszt Elküldve Május24, 2007 Banner fent van kadettklub.hu -n, kezdőoldalon és fórumban fejlécnek! http://www.kadettklub.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 Eddig is volt fönt egy banner a BW 3-ra a debreceni weblapon, de most, miután olvasni is volt időm, frissítettem a hivatalosra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Sztárreklám logo kénne...(tomi! emailban) Kadett klub banner kénne a http://fest.nepauto.hu -ra és a blitz oldalra Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Tegnapi Lurdy-s tali kapcsán sokakkal egyeztetve írom a következő dolgokat. Köszönöm mindenkinek a türelmet, aki végigolvasta!! :rolleyes: Elég egyenlő esélyekkel indul majd aki mondjuk megy egy 1.4-es Astrával, meg aki megy egy 3000-es Mantával. Biztos látványosabb, ha a turbós autóikat hajkurásszák, de hol marad az élvezet a kis köbcentiseknek??? Kicsit lehetne rugalmasabban kezelni. Ez egy más vélemény!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Na igen...a kis gazdag turbós pöcsök... :mellow: :rolleyes: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Na igen...a kis gazdag turbós pöcsök... :mellow: :rolleyes: :unsure: Már javítottam.:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Már javítottam.:mellow: Késő... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Késő... :mellow: Kabbe. :rolleyes: :unsure::D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 A III. BW topikból áthelyeztem a szállással kapcsolatos hozzászolásokat egy új topikba. KLIKK Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Elég egyenlő esélyekkel indul majd aki mondjuk megy egy 1.4-es Astrával, meg aki megy egy 3000-es Mantával. Biztos látványosabb, ha a turbós autóikat hajkurásszák, de hol marad az élvezet a kis köbcentiseknek??? Kicsit lehetne rugalmasabban kezelni. Ez egy más vélemény!!!! Kornél korházban, így nem tud válaszolni. Válaszolok Én. A NePauTo Fest első rendezésénél figyelembe vett dolgok: 1. A lényege nem az lesz mint a hagyományos gyorsulási versenyeknek. Semmi értelme nem lenne egy újabb séma szerinti versenynek 2. Derüljön ki a leggyorsabb Opeles, Fordos, VW-s. A döntökbe juttáson nem változtatunk, ennek anyagi okai vannak. Sötétben nem tudunk rendezni döntöket. Nincs della világításra. 3. A kategóriák tehát, OPEL, VW, FORD. Viszont időeredmény alapján külön fogunk díjazni a kategóriákon belül: szívó, feltöltéssel rendelkező, dízel autókat. Az utolsó pont lett kiegészítve, mert sokan jelezték jobb lenne legalább így. Idén kategória szinten ennyit tudunk változtatni. Ha lesz pénz világításra, majd akkor lehet több kategória. A weblapon lesz módosítás kb 1 hét múlva mirre Kárnyél lábadozik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Kornél korházban, így nem tud válaszolni. Válaszolok Én. Az anyagi probléma az valóban más kérdés.:rolleyes: Bár a többivel nem értek egyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Idén is hozhat magával mindenki még valakit kedvezményes áron?? Mint tavaly?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június1, 2007 Megoszt Elküldve Június1, 2007 Az anyagi probléma az valóban más kérdés.:rolleyes: Bár a többivel nem értek egyet. Rendben. Átbeszéltük:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június1, 2007 Megoszt Elküldve Június1, 2007 Idén is hozhat magával mindenki még valakit kedvezményes áron?? Mint tavaly?? Igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Június2, 2007 Megoszt Elküldve Június2, 2007 Igen. Köszi. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Akkor most mikor lesz a BW? A weblapon 24-26 van, a flash banneren 25-27... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opgsi Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 gondolom 24-25-26,mivel az esik hétvégére :rolleyes: sztem Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 gondolom 24-25-26,mivel az esik hétvégére :rolleyes: sztem A további okfejtés elkerülése végett 24-26 lesz a BW, csak a banner lett elírva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 A szobákban van külön fürdő, és esetleg konyha részleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június13, 2007 Megoszt Elküldve Június13, 2007 A további okfejtés elkerülése végett 24-26 lesz a BW, csak a banner lett elírva. Kijavítom amit tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Június13, 2007 Megoszt Elküldve Június13, 2007 Az anyagi probléma az valóban más kérdés.:rolleyes: Bár a többivel nem értek egyet. Elfogadom ezt is, abban amit irsz igazad van mégsem tudunk jobb megoldást, jövőre a Blitzen saját gyorsulásunk lessz, így több kategória lehet majd, bármennyi:) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június13, 2007 Megoszt Elküldve Június13, 2007 A szobákban van külön fürdő, és esetleg konyha részleg? Nem szobákat, hanem házakat árulunk. Így nem szobánként értendő. Bővebb infó a weblapon Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Június13, 2007 Megoszt Elküldve Június13, 2007 A szobákban van külön fürdő, és esetleg konyha részleg? Szia! Az apartmanokban, és az üdülőházakban mindben van fürdő és konyha! Minden házban egy-egy. Azaz két szobához van egy közös konyha, legyenek azok 5illetve 4 személyesek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts