tomi023 Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 Akkor indítsunk egy listát az autómatricázás ügyben. Hátsó szélvédő matrica: akinek én gyártom 1, Opel16v 1db 2, Mackósajt 1db 3, Kacsero 1db . . . Ha valakinek a file kell, akkor írja meg milyen progit használ a vágáshoz, ill milyen formátumban kéri. A szórólaptervet ha valaki elkészítette dobja le nekem CDR-ben és printeljük szórjuk. sztarreklam.tamas@t-online.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Május18, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május18, 2007 A szórólaptervet ha valaki elkészítette dobja le nekem CDR-ben és printeljük szórjuk. sztarreklam.tamas@t-online.hu Rendben! Amint kész küldöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Május18, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május18, 2007 Banneren dolgozunk:) Amint kész fel rakom ide! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 Banneren dolgozunk:) Amint kész fel rakom ide! Sajnos mamár nem! :rolleyes: Az egyik fele meglett azt beteszem mutatóba, a másik felén lennének a klublogók és az időpont. http://www.nepauto.hu/images/stories/banne...anner_front.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 Jól néz ki eddig :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 Akkor indítsunk egy listát az autómatricázás ügyben. Hátsó szélvédő matrica: akinek én gyártom 1, Opel16v 1db 2, Mackósajt 1db 3, Kacsero 1db 4, Telo 1 db 5, 6, . . Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 Hátsó szélvédő matrica: akinek Tomi023 gyártja 1, Opel16v 1db 2, Mackósajt 1db (ha csomitér oldalablakra is készülne, azt sem bánnám :rolleyes: ) 3, Kacsero 1db 4, Telo 1 db 5, 6, . . Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 Mi a hiba? Le tudnád írni? Köszi! Jah és gratula!:rolleyes: Amúgy Atommanó nem jól írta, csak akkor tudtok bejönni ingyen, ha mindketten fehér menyasszonyi ruciban érkeztek:) sem a nickemre+jelszó, sem a rendes nevemre+jelszó nem válaszol. Azt írja ki, hogy hibás adat. (amúgy nem is lesz fehér ruhánk annyira :mellow: leginkább fekete-fehér hehe) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 Engem is érdekelne a matricázás, de kivágatom magamnak. Csak nem tudom milyen kiterjesztésü fájlban kellene a matricás arcnak. Jövő héten utánnakérdezek, és majd jelzem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május19, 2007 Megoszt Elküldve Május19, 2007 Viccen kívül: üdülési csekket elfogadnak? Mert van egy rakás, és nem valószínü, hogy máshol elkölteném. Ez engem is érdekelne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május19, 2007 Megoszt Elküldve Május19, 2007 Volna 1 észrevételem. Ugye meg van hirdetve, hogy az első 10 nevező teljesen ingyen vehet részt a gyorsuláson. úgy néz ki a gyorsulás oldala, hogy jelenleg még nincs 10 versenyző... beregisztráltam magam, és mit kapok e-mailben? "Sikeresen regisztráltál az I. NePauTo Fest-re. A következõ lépés, hogy élni tudj az ON-LINE jelentkezés kedvezményével: (1.000 Ft gépátvételi díj elengedése és a VIP belépõ) Fizesd be az 1500 Forint kedvezményes belépõdíjadat..." na most akkor van már 10? vagy nincs még 10? Mert az oldalból az derült ki, hogy nincs, a mail meg a másikat mutatja. Vagy akkor mégsem ingyen mehet be, hanem az a nyeremény, hogy még 1 valakit ingyen vihet be? meg benne van ez is a levélben: "Az elsõ 10 regisztráló INGYEN belépõt kap. Errõl a nyertesek tájékoztatást kapnak telefonon!" A rendszer nem tartja akkor számon, hogy hányan regisztráltak? És autuomatikusan jelezné, hogy bukta a 10-ben szereplés. A levél kövi részét meg nem értem: "A kedvezményes belépõ befizetése után 1-2 nappal kapsz egy üdvözlõ mailt, amiben elküldjük a regisztrációs kódod, ezzel tudsz belépni az oldalra." kellett megadni felhasználót, jelszót... lehet én vagyok értetlen, de ez így eléggé zavar. Lécci valaki válaszoljon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Május19, 2007 Megoszt Elküldve Május19, 2007 sem a nickemre+jelszó, sem a rendes nevemre+jelszó nem válaszol. Azt írja ki, hogy hibás adat. (amúgy nem is lesz fehér ruhánk annyira :rolleyes: leginkább fekete-fehér hehe) NEM a fórum beléphez szükséges adatok kellenek. Hanem amit a tagnyilvántartóban használsz(unk). http://tagok.opelclub.hu, ha nincs meg akkor kérlek hétfőn írj nekem mailt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Május19, 2007 Megoszt Elküldve Május19, 2007 Volna 1 észrevételem. Ugye meg van hirdetve, hogy az első 10 nevező teljesen ingyen vehet részt a gyorsuláson. Az első tiznek ingyen van (hemi nem számít). Van egy sablon szöveg, amit késöbb kell figyelembe venni. Hiba volt benn hagyni. Viszont MOTE tagoknak, amennyiben 2 éjszakát töltenek a Blitz Weekenden, akkkor ingyen jönnek be. (www.blitz-weekend.hu) Bár akkor van még 1.000 Ft gépátvátel díj. Viszont, ha most az INGYEN akcióban regelnek azt is megsporolják:) A jővőben sajnos több kedvezmény nem vonható össze. Amint meg van a tíz, úgy a Fest oldalon továbbá regszitráló MOTE-s, akik késöbb 2 éjszakára jön annak csak a belépőt tudjuk elengedni. Aki MOTE-s , de nem jön a Blitz-re vagy csak 1 éjszakát töltene ott, annak a gépátvátel részét tudjuk elengedni. Úgyan úgy, mint a többi ON-LINE regisztrálonak. Remélem ez így gyorsban érhető, mert éppen mennem kell:) Módosítjuk pontosítjuk hétfőn a szöveget. Köszi az észrevételt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Május19, 2007 Megoszt Elküldve Május19, 2007 Volna 1 észrevételem. A levél kövi részét meg nem értem: "A kedvezményes belépõ befizetése után 1-2 nappal kapsz egy üdvözlõ mailt, amiben elküldjük a regisztrációs kódod, ezzel tudsz belépni az oldalra." kellett megadni felhasználót, jelszót... Javítom magam:) Szóval az üdvözlő email után tudsz belépni az oldalra és feltölteni képet az autódról , vagy később javítani a személyes adataid. A regisztrációs kód pedig a tali beléptetésekor kell. Regsiztrációkor kapott mail tartalma: (Picit javítva a szöveg) Kedves [NAME], Sikeresen regisztráltál az I. NePauTo Fest-re. A következő lépés, hogy élni tudj az ON-LINE jelentkezés kedvezményével: (1.000 Ft gépátvételi díj elengedése és a VIP belépő) Fizesd be az 1500 Forint kedvezményes belépődíjadat, legkésőbb 2007. július 31.-ig., a következő számlaszámra: Magyar Opel Tulajdonosok Egyesülete 11740023-20050344-00000000 OTP A megjegyzés rovatba írd : NEPAUTO FEST és a polgári neved (amivel a www.fest.nepauto.hu oldalon regisztráltál). A kedvezményes belépő befizetése után 1-2 nappal kapsz egy üdvözlő mailt, amiben elküldjük a regisztrációs kódod. Az emailt kinyomtatva és igazolásként használva a rendezvényen tudod átvenni a VIP igazolványod. Az üdvözlő email után kérlek lépj be az oldalra és tölts fel egy képet az autódról! [DETAILS] Üdvözlettel: NePauTo Fest csapata " Befizetés után ezt kapja a user (üdvözlő mail): Kedves [NAME], Elfogadtuk a nevezésed! A résztvételi díjat megkaptuk, a mai naptól be tudsz jelentkezni az oldalon, és felkerülsz az eddig jelentkeztek listájára. Kérünk, hogy a Bejelentkezés után tölts fel egy képet az autóról! VIP infó: [NAME] Cím: Telefonszám: Autó márkája: Autó típusa: [DETAILS] Egyedi azonosító: FONTOS!! Ezt az emailt ne add tovább, mert az itt szereplő kóddal, csak egyetlen embert tudunk beengedni a rendezvényre! FONTOS!! Ha egy autóval többen jöttök akkor is soron kívüliséget élveztek, de értelemszerűen az autóban rajtad kívül ülőknek a helyszínen belépőjegyet kell fizetniük, természetesen gyorsított eljárással a te VIP jegyed jogán. Üdvözlettel: NePauTo Fest csapata Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Május19, 2007 Megoszt Elküldve Május19, 2007 lehet én vagyok értetlen, de ez így eléggé zavar. Lécci valaki válaszoljon. Teljesen igazad van a hiba lehetőségét mi is átláttuk, de az első tíz regisztrálása után ez a hiba nem lesz hiba. Ami már meg is van, tehát mostmár nincsen kavarás. A Blitz és a Nepauto Fest pedig pont azért lett külön kezelve, hogy ne váltson ki közfelháborodást, hogy mit keresnek a Blitzen Fordal illetve VW-el. A Blitz kiírásában ha jól tudom erről megvan a megfelelő passzus, tehát azt elolvasva egyértelmű, kinek mit kell fizetnie, mondjuk azt sejtettük, hogy "senki" nem fogja elolvasni a rizsát, de mi kiírtuk többet nem tehetünk, ahol tudtuk mindenkinek mondtuk, hogy a Blitzen ha két éjjelre jön valaki, akkor ingyenes a Népautos dolog is. Továbbra is megpróbáljuk ezt a helyzetet minnél inkább lekomunikálni ahol lehet. Még azt megtesszük, hogy az Opeleseknek kiírjuk a Blitz lehetőségét, Népautós regsiztráló levélben...esetleg a nevezés elötti infóblokkba is. Sokkal egyszerübb lenne a dolgunk, ha egy kalap alatt mehetne a jelentkezés, de ezt az elöbb ecsetelt dolog miatt nem tettük. A legrosszabb esetben ha valaki befizette a Népautos nevezési díjat, azoknak vagy beszámítjuk a Blitzbe, vagy a Blitz helyszínén visszaadjuk az 500Ft különbözetet a nevezési díj és a belépő között. Hétfőn Hemivel átbeszéljük ezt az egészet....sajnos tudjuk hogy nem egyszerű a helyzet, köszönjük az észrevételt!!!! Üdv.:Bkori Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Május19, 2007 Megoszt Elküldve Május19, 2007 Hátsó szélvédő matrica: 1, Opel16v 1db 2, Mackósajt 1db 3, Kacsero 1db 4, Telo 1 db 5, Rastalos 1db+szórólapterjesztés 6, . . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 Hátsó szélvédő matrica: 1, Opel16v 1db 2, Mackósajt 1db 3, Kacsero 1db 4, Telo 1 db 5, Rastalos 1db+szórólapterjesztés 6, Gepard 1 db . . Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 Engem is érdekelne a matricázás, de kivágatom magamnak. Csak nem tudom milyen kiterjesztésü fájlban kellene a matricás arcnak. Jövő héten utánnakérdezek, és majd jelzem. Várom a file igényt és az e-mail címet :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Május22, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május22, 2007 A blitz bannerhez szükséges kód weblapokhoz: <div align="center"> <OBJECT classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://active.macromedia.com/flash2/cabs/swflash.cab#version=4,0,0,0" ID=blitzweekend WIDTH=468 HEIGHT=60> <PARAM NAME=movie VALUE="blitzweekend.swf"> <PARAM NAME=quality VALUE=high> <PARAM NAME=loop VALUE=true> <EMBED src="http://www.blitz-weekend.hu/blitzweekend.swf" loop=true quality=high WIDTH=468 HEIGHT=60 TYPE="application/x-shockwave-flash" PLUGINSPAGE="http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash"> </EMBED> </OBJECT> </div> Banner így nézz kiiii Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Május22, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május22, 2007 Viccen kívül: üdülési csekket elfogadnak? Mert van egy rakás, és nem valószínü, hogy máshol elkölteném. Elfogadunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 www.opel16v.hu reklámszerverén már kint is van a banner. Szórólapos terveket várom majd, és akkor én is fogok nyomtatni, szórni. :mellow: Meg Tomitól a hátsó matrinyát is. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 A blitz bannerhez szükséges kód weblapokhoz: Banner így nézz kiiii gsi.hu-ra is kiraktam Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 Meg Tomitól a hátsó matrinyát is. :rolleyes: A matricák kivágva! Aki erre jár lassítson a Jókain és felragasztjuk neki, DE csütörtökön pesten leszek és tudok vinni párat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 A matricák kivágva! Aki erre jár lassítson a Jókain és felragasztjuk neki, DE csütörtökön pesten leszek és tudok vinni párat! Lurdynál leszel? Én olyan negyed10 felé érek csak oda, remélem megvársz. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Lurdynál leszel? Én olyan negyed10 felé érek csak oda, remélem megvársz. :rolleyes: Vissza kell érnem Kecskemétre időben, de leadom valahova ha szeretnéd! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts