manta Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 akkor légyszi nézz már utána a kezelésnek is , ami használ, mert szerelemes párom babusgatása és a kissé használt motorolajjal való kenegetés sem használt :unsure: pedig ezek eddig működtek. CMÖ Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Ilyen készülhetett volna az Audi ellen is...:-) Tényleg kormit senki nem fényképezte le???? Voszibá... Asszem ő csinált olyan képet, amin látszik, hogy jobban indulsz :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Voszibá... Asszem ő csinált olyan képet, amin látszik, hogy jobban indulsz :wacko: Kellett, mert utána meg csúnyán otthagytál... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Reakcióidő... két hölgyemény elvonta a figyelmemet :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Reakcióidő... két hölgyemény elvonta a figyelmemet :wacko: nekem egy is elég volt anno, mondjuk annak két csodálatos melle villogott az arcomba éppen :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 nekem egy is elég volt anno, mondjuk annak két csodálatos melle villogott az arcomba éppen :wacko: Mindjárt gondoltuk, hogy a fejéig nem értél fel... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Mindjárt gondoltuk, hogy a fejéig nem értél fel... :unsure: legalább nekem nem volt füves az arcom :lol: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Lehet érdemes lett volna kíírni, hogyha van rá mód, akkor kerüljük azt az utat. :unsure: a hullámvasút ahhoz képest :S :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 legalább nekem nem volt füves az arcom :wacko: :unsure: Superman így száll le. Nekem is itt vannak a képeim... http://www.astra-coupe.hu/temp/blitz2007.zip Te mást nem is fotóztál csak kupékat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Te mást nem is fotóztál csak kupékat? hát, igazságszerint a felvonuláson fotóztam inkább, ott meg ugye sanyi ment előttem, meg Márk juttatta eszembe hoigy fotózzuk le a coupe-kat kunmadarason... ezeken kívül nem nagyon fotozgattam (ami amúgy nem vall rám, mert fényképezek ha kell, ha nem...), mert olyan jól elvoltam, meg egyébként is, más meg coupekat nem fényképezett, úgyhogy ezt tekintsétek ilyen kiegészítésnek :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Ha valakinek véletlen volna képe a vectrámról a BW-n, vagy madarason, azt megköszönném... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Márk juttatta eszembe hoigy fotózzuk le a coupe-kat kunmadarason... :unsure: Ezen meg sem lepődöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Ha valakinek véletlen volna képe a vectrámról a BW-n, vagy madarason, azt megköszönném... :unsure: Átküldtem. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 :unsure: Ezen meg sem lepődöm! Én sem. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Átküldtem. :wacko: Köszönöm! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Tegnap egy ismerősünk ismerőse panaszkodott az ismerősünknek (:lol:), hogy hétvégén Abádszalókon szerettek volna víkkendezni a családdal, de valami nagydarab kopasz opelesek bömböltették péntek este a kocsiból a zenét, így inkább már szombat kora reggel hazamentek :unsure: asszem azok mi lehettünk :wacko: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 most mé mondod... Nem tetszett nekik a Béla féle "Kalasnyikov, Kalasnyikov..."? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 most mé mondod... Nem tetszett nekik a Béla féle "Kalasnyikov, Kalasnyikov..."? "Ha ez mégegyszer előfordul,megb@szom a narkós kurv@nyátok!" :unsure: ®Dadan Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Ezt az idézetet épp tegnap emlegettük... Ezexerint van még olyan "kutya" aki ismeri :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Ezt az idézetet épp tegnap emlegettük... Ezexerint van még olyan "kutya" aki ismeri :wacko: Kutya?Nem majom?Támad!Damjanics utcába! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szolice Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Thanks for the pictures. Magyar opelosok közül meg keresek 1 embert aki ott volt a talin és megigérte nekem hogy a tali felvételét elküldi nekem postán. Meg ha valakinek van a kombimrol fotoja azt megköszönném. Carstyling : Szolice Link to comment Megosztás: More sharing options...
commodore Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 Sziasztok! Látom a Tisza tavi hajókázásról nem írt senki, bár nem is voltunk sokan. Szóval nekem nem hiányzott az autógyilkos gyorsulás (igaz a 45 lovas corsával max. csak függőlegesen lehet gyorsulni), volt helyette klassz hajókázás a tavon, meg fürdés a tóban, jó kis birka gulyás. Mindezt nagyon köszönjük Dedeó Gyulának, aki ezt a programot intézte. Képek a Veterán Opel honlapján: Abádszalók - Sarud 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Úgy érzem eljött az ideje ezen topik bezárásának. Megszeretném köszöni a segítőknek és a résztvevőknek. A III. BW meg mutatta nekünk mi hiányzott, és mi kell a következőhöz. Sokan hiányoltátok, ezért elkészítettük így utólag a találkozó matricát. Minden általam regisztrált résztvevőnek küldünk, vagy eljutatjuk egy matricát ingyen. A fórumon lesz egy amolyan „shop” ahol lehet nézelődni és választani a klub ajándéktárgyai között. Lesz IV Blitz Weekend! Reméljük, azon már nem csak a résztvevők lesznek magas színvonalon! A III. BW résztvevőinek újfent köszönöm. A segítőktől pedig elnézést kérek! Mert magánéleti problémáink (Bkori, Hemi) mellett még is kitartottunk a megrendezés mellett és így osztoztatok a hibákban. Külön köszönöm Dedeó Gyulának a sok segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts