Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Megjegyezném, hogy a könnyebb odatalálás érdekében esetleg ezt a linket ki lehetne rakni a 3.blitzweekend oldalára is.

Köszi ez jó ötlet, remélem a webmester úr meg tudja óódani!!

kupak_002_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

• Hozzászólások 597
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Megjegyezném, hogy a könnyebb odatalálás érdekében esetleg ezt a linket ki lehetne rakni a 3.blitzweekend oldalára is.

Valóban, de tegnap lent voltunk, és szerintem nem lehet eltévedni. Nagyon jól ki van táblázva a kemping és a strand felé vezető út.

Elküldve
Biztos megoldható. A szállásos topikba kellett volna írni. Meg mondom öszintén majd kiderül a helyszínen, hogy oldjuk meg. Ilyen variáció meg sem fordult a bukseszemben.

Már tárgytalan. Sajnos a lányom nem volt partner a lakóautós nyaralásban ezért haza kellett jönnünk, és itthonról megyünk Omegával. Ezzel kapcsolatban írtam a szállás topikba.

Elküldve
Már tárgytalan. Sajnos a lányom nem volt partner a lakóautós nyaralásban ezért haza kellett jönnünk, és itthonról megyünk Omegával. Ezzel kapcsolatban írtam a szállás topikba.

Írtam én is.

Elküldve

Srácok nem csinált valaki képet szombaton a Barkasról amikor a pályán vagy a depóban állt?

Fontos lenne, ha van ilyen és elküldenétek megköszönném!!

Elküldve

Nagyon nem csodálkozom. Tele volt marhákkal. Azon az úton jöttünk kifelé szombaton. Szinte a füvön mentem, lépésben, mert néha 4-5 motoros ment egymás mellett/szemben, persze ebből legalább kettő egykeréken.

Egyébként szerintem a szervezők is felelősek, mert meg se próbálták megakadályozni lassítók kiépítésével a száguldozásokat.

Elküldve

Illettve arra volt energiájuk, hogy az autósokkal "keménykedjenek". Kifelé volt hozzá szerencsém...

Az nem zavarta, hogy a hülye motoros majdnem jobbról levitte a tükrömet... csak az, hogy ezt észlelve picit inkább balra tértem.

Na és kire nézett szigorúan? Hát rám.

Elküldve

hali,

szombati napon kunmadarason lehet sörsátrat állítani csak hogy ne legyek hülyébb a napszúrástól meg ilyesmi? ott úgyis csak a lelátó alatt van árnyék.

a választ előre is köszi

Elküldve
hali,

szombati napon kunmadarason lehet sörsátrat állítani csak hogy ne legyek hülyébb a napszúrástól meg ilyesmi? ott úgyis csak a lelátó alatt van árnyék.

a választ előre is köszi

Ha betartod a biztonsági előírásokat ( megfelelő lerögzítés stb ), akkor lehet. Persze csak olyan helyen, ahol nincs közlekedési útvonal.

Elküldve

Gyerekek! Mi már nagyon várjuk a Blitzet (a nászutunkat :)) - mindenkivel, aki nem volt ott a lagzin, szeretnénk koccintani egyet és igyekszünk veletek is megünnepelni ( :o ) magunkat :unsure:

Remélem sikerül még összepakolni a 400ast, mert a lagzin úgy reggel felé sikerült letört hűtővel pörögnie még MrMantának (szegény Sörös Sanyit - aki készségesen bemutatta mindenkinek marhagyors-sörivó tudásának legjavát - jól beterítettük sárral, Gelkot meg elütöttük stb. egyébként semmi éredekes nem volt... teljjjjjjesssssen átlagos lagzi volt :lol: ) Szóval, hogy idevágva folytasam hozzászólásom:

mivel a manta az manta, és az opel sose kop el - reggel még simán beindult a vas. Aztán persze inkább vontatás lett (Tas 130al - manta lobog - tötymörgők megelőz). De igyekszünk megcsinálni és még egy kuplungot is kéne cserélni, mert az is elfüstölt valahogy :wacko: :lol:

Elküldve

"Tiltólistán a kunmadarasi reptér a halálos gyorsulási verseny miatt

A Kurtány Ferenc által aláírt közleményben a szövetség azt is bejelenti, hogy a további balesetek elkerülése érdekében megtilt minden gyorsulási rendezvényt minden olyan helyen, ahol nem rendelkeznek a törvényben előírt feltételekkel. Tiltó listára került ezek alapján: a kunmadarasi, a kiskunlacházi, a kalocsai, a pogányi és a sármelléki repülőtér, a Rába Ring, a Pannóniaring, és a Hungaroring."

Befolyásolja ez bármiben a szombati napot? :unsure:

Elküldve
"Tiltólistán a kunmadarasi reptér a halálos gyorsulási verseny miatt

A Kurtány Ferenc által aláírt közleményben a szövetség azt is bejelenti, hogy a további balesetek elkerülése érdekében megtilt minden gyorsulási rendezvényt minden olyan helyen, ahol nem rendelkeznek a törvényben előírt feltételekkel. Tiltó listára került ezek alapján: a kunmadarasi, a kiskunlacházi, a kalocsai, a pogányi és a sármelléki repülőtér, a Rába Ring, a Pannóniaring, és a Hungaroring."

Befolyásolja ez bármiben a szombati napot? :unsure:

http://www.mgysz.hu/dokumentumok/Hivatalos_kozlemeny.pdf

Dátumokra felhívnám mindeki figyelmét.

Elküldve
jogos. szept. 01-től.

akkor no para. :unsure:

Az azért hozzátartozik a dologhoz, hogy voltunk Pogányban és félelemetes volt a szervezés. Hülyegyerekek a nézők között motorokkal egykerekeztek, stb.

Taszáron, majdnem kizártak azért, mert a parkolóban túl gyorsan mentem. Szóval ott jóval komolyabban vették a dolgokat és a verseny egész menete is sokkal korrektebb volt.

Elküldve
Taszáron, majdnem kizártak azért, mert a parkolóban túl gyorsan mentem. Szóval ott jóval komolyabban vették a dolgokat és a verseny egész menete is sokkal korrektebb volt.

Ez szerintem nálunk is hasonlóképpen lesz. Közös érdekünk, mégha ez elcsépelten is hangzik.

Elküldve

"Hát igen. Pont ezt nem akartam belekeverni. LEhet, hogy kapóra jön nekik, de akkor is egy használható és biztonságos verseny rendeznek."

Szerintem a biztonságos verseny nem helyhez, hanem rendezéshez kötött.

Ezért elég gyanús, hogy reptereket zártak ki a legális körből...

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.