Bkori Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Megjegyezném, hogy a könnyebb odatalálás érdekében esetleg ezt a linket ki lehetne rakni a 3.blitzweekend oldalára is. Köszi ez jó ötlet, remélem a webmester úr meg tudja óódani!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Megjegyezném, hogy a könnyebb odatalálás érdekében esetleg ezt a linket ki lehetne rakni a 3.blitzweekend oldalára is. Valóban, de tegnap lent voltunk, és szerintem nem lehet eltévedni. Nagyon jól ki van táblázva a kemping és a strand felé vezető út. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Biztos megoldható. A szállásos topikba kellett volna írni. Meg mondom öszintén majd kiderül a helyszínen, hogy oldjuk meg. Ilyen variáció meg sem fordult a bukseszemben. Már tárgytalan. Sajnos a lányom nem volt partner a lakóautós nyaralásban ezért haza kellett jönnünk, és itthonról megyünk Omegával. Ezzel kapcsolatban írtam a szállás topikba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Már tárgytalan. Sajnos a lányom nem volt partner a lakóautós nyaralásban ezért haza kellett jönnünk, és itthonról megyünk Omegával. Ezzel kapcsolatban írtam a szállás topikba. Írtam én is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Köszönöm a jelzést. Kedden szeretem volna elérhetővé tenni a weboldalakon a megközelíthetőségeket. Most már elérhető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Srácok nem csinált valaki képet szombaton a Barkasról amikor a pályán vagy a depóban állt? Fontos lenne, ha van ilyen és elküldenétek megköszönném!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Kunmadars crash... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 És sajnos egyikük meghalt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 És sajnos egyikük meghalt... Nagyon nem csodálkozom. Tele volt marhákkal. Azon az úton jöttünk kifelé szombaton. Szinte a füvön mentem, lépésben, mert néha 4-5 motoros ment egymás mellett/szemben, persze ebből legalább kettő egykeréken. Egyébként szerintem a szervezők is felelősek, mert meg se próbálták megakadályozni lassítók kiépítésével a száguldozásokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Illettve arra volt energiájuk, hogy az autósokkal "keménykedjenek". Kifelé volt hozzá szerencsém... Az nem zavarta, hogy a hülye motoros majdnem jobbról levitte a tükrömet... csak az, hogy ezt észlelve picit inkább balra tértem. Na és kire nézett szigorúan? Hát rám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
maXtreme Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 hali, szombati napon kunmadarason lehet sörsátrat állítani csak hogy ne legyek hülyébb a napszúrástól meg ilyesmi? ott úgyis csak a lelátó alatt van árnyék. a választ előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 hali, szombati napon kunmadarason lehet sörsátrat állítani csak hogy ne legyek hülyébb a napszúrástól meg ilyesmi? ott úgyis csak a lelátó alatt van árnyék. a választ előre is köszi Ha betartod a biztonsági előírásokat ( megfelelő lerögzítés stb ), akkor lehet. Persze csak olyan helyen, ahol nincs közlekedési útvonal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Lehet állítani, sőt ajánlatos is. De a rendezők megmondják hol szabad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Gyerekek! Mi már nagyon várjuk a Blitzet (a nászutunkat :)) - mindenkivel, aki nem volt ott a lagzin, szeretnénk koccintani egyet és igyekszünk veletek is megünnepelni ( :o ) magunkat :unsure: Remélem sikerül még összepakolni a 400ast, mert a lagzin úgy reggel felé sikerült letört hűtővel pörögnie még MrMantának (szegény Sörös Sanyit - aki készségesen bemutatta mindenkinek marhagyors-sörivó tudásának legjavát - jól beterítettük sárral, Gelkot meg elütöttük stb. egyébként semmi éredekes nem volt... teljjjjjjesssssen átlagos lagzi volt :lol: ) Szóval, hogy idevágva folytasam hozzászólásom: mivel a manta az manta, és az opel sose kop el - reggel még simán beindult a vas. Aztán persze inkább vontatás lett (Tas 130al - manta lobog - tötymörgők megelőz). De igyekszünk megcsinálni és még egy kuplungot is kéne cserélni, mert az is elfüstölt valahogy :wacko: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Valaki nem tudna mostanság kidobni innen Börsről Blitzékhez? Tesztelnénk a gyorsulásmérő rendszert... 4ig kéne odaérni. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 "Tiltólistán a kunmadarasi reptér a halálos gyorsulási verseny miatt A Kurtány Ferenc által aláírt közleményben a szövetség azt is bejelenti, hogy a további balesetek elkerülése érdekében megtilt minden gyorsulási rendezvényt minden olyan helyen, ahol nem rendelkeznek a törvényben előírt feltételekkel. Tiltó listára került ezek alapján: a kunmadarasi, a kiskunlacházi, a kalocsai, a pogányi és a sármelléki repülőtér, a Rába Ring, a Pannóniaring, és a Hungaroring." Befolyásolja ez bármiben a szombati napot? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 http://www.mgysz.hu/pogany.htm így utánaolvasva kb. ennyire, mint ezt. legalábbis remélem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 "Tiltólistán a kunmadarasi reptér a halálos gyorsulási verseny miatt A Kurtány Ferenc által aláírt közleményben a szövetség azt is bejelenti, hogy a további balesetek elkerülése érdekében megtilt minden gyorsulási rendezvényt minden olyan helyen, ahol nem rendelkeznek a törvényben előírt feltételekkel. Tiltó listára került ezek alapján: a kunmadarasi, a kiskunlacházi, a kalocsai, a pogányi és a sármelléki repülőtér, a Rába Ring, a Pannóniaring, és a Hungaroring." Befolyásolja ez bármiben a szombati napot? :unsure: http://www.mgysz.hu/dokumentumok/Hivatalos_kozlemeny.pdf Dátumokra felhívnám mindeki figyelmét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 jogos. szept. 01-től. akkor no para. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 Úgy látszik ez a baleset most egyeseknek kapóra jön anyagi oldalon... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 jogos. szept. 01-től. akkor no para. :unsure: Az azért hozzátartozik a dologhoz, hogy voltunk Pogányban és félelemetes volt a szervezés. Hülyegyerekek a nézők között motorokkal egykerekeztek, stb. Taszáron, majdnem kizártak azért, mert a parkolóban túl gyorsan mentem. Szóval ott jóval komolyabban vették a dolgokat és a verseny egész menete is sokkal korrektebb volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 Abban biztos vagyok, hogy ha valaki nekiáll fittizni, rögtön ki lesz zavarva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 .. Lehet, hogy anyagi érdekük fűződik hozzá, de használható, biztonságos versenyt csináltak Taszáron, ellenben a pogányival. Végülis biztos anyagiasság a dolog, csak két ember halt meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 Taszáron, majdnem kizártak azért, mert a parkolóban túl gyorsan mentem. Szóval ott jóval komolyabban vették a dolgokat és a verseny egész menete is sokkal korrektebb volt. Ez szerintem nálunk is hasonlóképpen lesz. Közös érdekünk, mégha ez elcsépelten is hangzik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 "Hát igen. Pont ezt nem akartam belekeverni. LEhet, hogy kapóra jön nekik, de akkor is egy használható és biztonságos verseny rendeznek." Szerintem a biztonságos verseny nem helyhez, hanem rendezéshez kötött. Ezért elég gyanús, hogy reptereket zártak ki a legális körből... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts