coupe Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Valahogy elsiklottam mellette,pedig mielött megkérdeztem elolvastam mindkét emailt :unsure: Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Nekem ok. :unsure: Akkor legyen fél9,indulás meg 9kor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 ... Tehát a második emailt kellene kinyomtatni. Neked nem kell ismerünk :wacko: Akkor én se nyomtassam ki? :lol: (most amúgy spec berosált a nyomtatóm... a változatosság kedvéért. :unsure: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Anti: Neked a fentiek alapján 7.30kor ott kell lenned, 8.00kor indulás... Opel16V: Eddig (még) OK a csütörtök... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Maci te se:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Nem fogadja el az ímélben kapott jelszót. :unsure: Asszem nem töltök fel képet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Jaj de nehéz eset vagy:) PÜ ben ment jelszó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Maci te se:) Én kinyomtatom és elviszem, hogy példát mutassak a többieknek. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Így 1 héttel a tali elött lesz még számukra is mit nyomtatni:) Papír van? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Papír van? :wacko: Akkor töröld ki. :unsure: Megvolt a kép feltöltés. Anti nézd meg!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 én csak péntek dél körül tudok indulni mert egyedül viszem a házat....ha valaki akar csatlakozni várom :unsure: Mi is dél körül tudunk csak indulni... Redi akkor beszélünk, és vonulhatunk lefele együtt... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Akkor töröld ki. :unsure: Megvolt a kép feltöltés. Anti nézd meg!! :wacko: Erre gondoltál??? De rég is volt...lehet ha minden úgy alakul, akkor még talán a kék fekete is ott lesz lennt...a héten kész van...csak nem lesz már ideje bejáratni a srácnak...így ha ott is lesz, indulni nem hiszem, hogy fog... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Én kinyomtatom és elviszem, hogy példát mutassak a többieknek. :wacko: Nyaaaliiiis!! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 már be van dobva a kesztyűtartóba... (bár addig még lesz 1 nagytakarítás, figyelnem kell, hogy ott is maradjon) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Papír van? :unsure: Van egy Calibra Turbos tunyigos ismim majd intézi a talin:) Asszem most szombotan is meetelünk:)))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Van egy Calibra Turbos tunyigos ismim majd intézi a talin:) Asszem most szombotan is meetelünk:)))))) A kormányról legyen műbizonylata! Tavaly egy Astrás srác így járt pórul. Ő is a papírt intézte. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Asszem most szombotan is meetelünk:)))))) Sajnos úgy néz ki, nem tudok ott lenni. Többek között egy esküvő miatt sem (nem az enyém :unsure:). Még azért szervezem, de félek hogy ez most nem fog összejönni. :lol: Majd jövő héten. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Pedig szombaton én is bemutatkoztam volna, most akkor én is vihetek magammal papírt.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Én pedig kicsit kavartam a kollegákkal, és eddig úgy néz ki, mi is eljutunk a Blitzre, de szállás nem kell mivel egy Off Fiat Talento lakóautóval megyünk. Remélem lehet helyben is rendezni a belépőt és egy éjszakát. Ja és lakóautóra is a sátras helyár érvényes? Van lehetőség 220V-os csatlakozásra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Már egy hete átutaltam a nevezési díjat és még semmi e-mail nem érkezett. :wacko: Így nem lesz mit kinyomtatni és lobogtatni szombaton. :unsure: Én hibám sajnálom, a nevezést eltávolítottam a weboldalról a határidő lejártával, másnap még megkukkantottam, esetleg utalt e még valaki, azóta pedig nem. De most megtettem a vizsgálódást és megjött a lóvé 13.-án. Hemi meg már mindent elredezett látom. Kicsit sok így a teendő a tali közeledtével..ráadásúl jött három nevezés postai csekken ami feladja a leckét, mert nem tudom ki küldte, a megjegyzésbe nem írt semmit csak hogy x db jegy. Most nyomoztatok ismerős banki dolgozóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Pénteken...Gondolom reggel és szerintem mivel az M3ason kell menni célszerü lenne a metrónál a shellkúton találkozni :unsure: 9kor ráérünk elindulni nem????????És mindenkinek azt mondjuk hogy fél9kor van indulás így akkora csúszás nem lehet :wacko: Még az is lehet hogy ha úgy jön ki az idő akkor mi is begurulunk oda... Úgy terveztük az indulást hogy kábé fél8-kor legyünk Budaörsön, de ismerve az ilyenkor szokásos viszonyokat, lehet hogy lesz 9 mire átérünk az M3-ra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Előbb a GSi-be írtam, de rájöttem ide való a kérdésem. "Gondoltam, egy kis tárcsás sütögetésre megint a BW-n, van ennek valamiféle technikai akadálya? Nem fával tüzelnénk hanem gázzal." Link to comment Megosztás: More sharing options...
greenthunder Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 Még az is lehet hogy ha úgy jön ki az idő akkor mi is begurulunk oda... Úgy terveztük az indulást hogy kábé fél8-kor legyünk Budaörsön, de ismerve az ilyenkor szokásos viszonyokat, lehet hogy lesz 9 mire átérünk az M3-ra... Rajtam nem fog múlni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 Én pedig kicsit kavartam a kollegákkal, és eddig úgy néz ki, mi is eljutunk a Blitzre, de szállás nem kell mivel egy Off Fiat Talento lakóautóval megyünk. Remélem lehet helyben is rendezni a belépőt és egy éjszakát. Ja és lakóautóra is a sátras helyár érvényes? Van lehetőség 220V-os csatlakozásra? Biztos megoldható. A szállásos topikba kellett volna írni. Meg mondom öszintén majd kiderül a helyszínen, hogy oldjuk meg. Ilyen variáció meg sem fordult a bukseszemben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 Megjegyezném, hogy a könnyebb odatalálás érdekében esetleg ezt a linket ki lehetne rakni a 3.blitzweekend oldalára is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts