mantababy Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 Akkor bazi nagy sátrat veszek a kicsi helyett :) köszi szépen, akkor beállítunk páran. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 Akkor bazi nagy sátrat veszek a kicsi helyett :) köszi szépen, akkor beállítunk páran. Félreértetted. Per koponya a belépő. Az,hogy mennyi sátorban osztódtok szét az más kérdés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 Így van:) Tehát aki egyedül egy sátorban annak is ennyi:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 Értettem :) kb hatan megyünk.Tavaly is sátraztunk és jó volt. Jó lesz a kocsim mellett ébredni,amint kinézek a sátorból B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 Csak idén nem lesz olyan szép a kilátásod. Én nem megyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 Csak idén nem lesz olyan szép a kilátásod. Én nem megyek. Ugye ez csak vicc vót Sanyi koma?! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 Sajna nem. Azon a héten megyek dolgozni nyolc hónap után, és nincs pofám szabit kérni rögtön az első héten. A hónap utolsó két hete mindíg húzós a melóhelyen, ilyenkor a hétvégéken a jelenlét nem kötelező, de erősen ajánlott. Szóval örülök, hogy visszamehetek, nem akarom eljátszani a munkahelyem (ameddig nem találok mást). Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 Sajna nem. Azon a héten megyek dolgozni nyolc hónap után, és nincs pofám szabit kérni rögtön az első héten. A hónap utolsó két hete mindíg húzós a melóhelyen, ilyenkor a hétvégéken a jelenlét nem kötelező, de erősen ajánlott. Szóval örülök, hogy visszamehetek, nem akarom eljátszani a munkahelyem (ameddig nem találok mást). Pedig tapasztalhattad volna egy igazi 2,2-es gyorsulását. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 Ó, mióta Kaszkadőr belőtte az enyémet, azóta az is szaggatja az aszfaltot! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus14, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 Sokan kérdezték emailban tölem, hogy a napidíjat kell-e fizetni sátras szállás esetén. A részvétel szállással az tartalmazza a napidíjat! Tehát nem kell ilyen esetben fizetni. Nem kívánunk magas napidíjat szedni! Örülünk, ha sokan jöttök:) Remélem jó idő lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Szintiboy másfél órás koncertet lenyom az anyukájával 30rongyért :) meg akartuk hívni a lagzira (száma nálam, ha érdekel valakit :) ), de a másfél óránál kicsit kiborultunk, meg nem mindenki ismeri - és nem biztos, hogy nem borulna ki a rokonság, főleg ha azt hiszik, hogy ez komoly zenész. Így aki nem ismeri, annak itt van ez Szintiboy : a felejthetetlen élmény. B) Ez nagyon kemény Blitzen a helye. :omg: :o:):D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Ez nagyon kemény Blitzen a helye. :omg: :o:):D Bár én idén kihagyom azt hiszem. 2 csigolya töréssel volt egy kis anyagi kiesésem, némi munkaképtelenségből kifolyólag. Pedig idén is megszálltam volna a HOTEL MANTÁ-ban. Jó kis este volt a szlalom után. Kár hogy csak a szlalomra emlékszem. :) B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 HOTEL MANTA idén nem nyit ki a Blitzen. B) Én sem megyek. Neked meg jobbulást barátom. De a tavalyi estére én is szívesen emlékszem (már amire emlékszem :)). Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 HOTEL MANTA idén nem nyit ki a Blitzen. B) Én sem megyek. Neked meg jobbulást barátom. De a tavalyi estére én is szívesen emlékszem (már amire emlékszem :)). Köszönöm. Majd jövőre bepótoljuk. :) :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Úgy legyen! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Már egy hete átutaltam a nevezési díjat és még semmi e-mail nem érkezett. B) Így nem lesz mit kinyomtatni és lobogtatni szombaton. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Tervezünk valami közös levonulást a blitz-re?Már többen kérdezték mikor megyünk,mert jönnének velünk.De nem várunk senkire :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Tervezünk valami közös levonulást a blitz-re?Már többen kérdezték mikor megyünk,mert jönnének velünk.De nem várunk senkire :unsure: Aha, jó lenne. Melyik nap és mikor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 én csak péntek dél körül tudok indulni mert egyedül viszem a házat....ha valaki akar csatlakozni várom :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Aha, jó lenne. Melyik nap és mikor? Pénteken...Gondolom reggel és szerintem mivel az M3ason kell menni célszerü lenne a metrónál a shellkúton találkozni :unsure: 9kor ráérünk elindulni nem????????És mindenkinek azt mondjuk hogy fél9kor van indulás így akkora csúszás nem lehet :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Már egy hete átutaltam a nevezési díjat és még semmi e-mail nem érkezett. :wacko: Így nem lesz mit kinyomtatni és lobogtatni szombaton. :unsure: Rugalmasak leszünk, ne aggódj:) Minden befizetés nyugtája idéjében nálunk lesz. Biztosra veszem lesz aki a lobogtatni valót otthon is hagyja:) Aktiválram a nevezésed. 10.-ig volt a nevezés Bkori 11. -én nézte utoljára a bankot. Nem tudom mikor utaltál, elképzelhető utána érkezett. Majd rákérdezek nála. A hétvégéig fogjuk ellenőrizni kik fizethetek még. Így 1 héttel a tali elött lesz még számukra is mit nyomtatni:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Most biztos hülyeséget fogok kérdezni,de mit kellene kinyomtattni :unsure: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Én akkor majd elindulok előbb a versenyautóval, mer annak csak 100-110 az utazója :wacko: Bár Balázskával beszélgettük, hogy lehet csütörtök délután már le lehetne menni... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Pénteken...Gondolom reggel és szerintem mivel az M3ason kell menni célszerü lenne a metrónál a shellkúton találkozni :wacko: 9kor ráérünk elindulni nem????????És mindenkinek azt mondjuk hogy fél9kor van indulás így akkora csúszás nem lehet :lol: Nekem ok. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Most biztos hülyeséget fogok kérdezni,de mit kellene kinyomtattni :unsure: :wacko: A fest oldalán amok regeltél elsőre kaptál egy levelet amben döbb duma mellett ez is benne volt: "A kedvezményes belépő befizetése után 1-2 nappal kapsz egy üdvözlő mailt, amiben elküldjük a regisztrációs kódod.Az emailt kinyomtatva és igazolásként használva a rendezvényen tudod átvenni a VIP igazolványod. Az üdvözlő email után kérlek lépj be az oldalra és tölts fel egy képet az autódról!" Tehát a második emailt kellene kinyomtatni. Neked nem kell ismerünk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts