redline Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 A regelésnél kér e-mailt és jelszót. De nemtom,hogy az e-mailem jelszava kell vagy valami másé? A fórumos? :) egyiksem, mert uj felhasználót gyártasz Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 egyiksem, mert uj felhasználót gyártasz Értem akkor majd +próbálom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Augusztus4, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2007 Csakazertis együttes nagyon baráti áron jön el a talira. Ezer köszönet Tom-nak (klubelnök) érte . Úgy volt Rastalos új együttese lesz pénteken, de ez is jövőre csúszik (itt más probléma akadt). Jövőre mi is szívesen vállalnánk...... www.stonedirtmusic.com Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Jövőre mi is szívesen vállalnánk...... www.stonedirtmusic.com Az a baj, hogy ezt amit játszotok, ezt a glam rock nyálat, a keményszivű klubtagoknak nem tudjuk eladni, még elpuhulnának és ezt te sem akarhatod! :) Amúgy pedig beszélünk a dologról, biztosan beleférne a programba, legalább az én és a hasonlóan aberrált klubtársaink örömére! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Jövőre mi is szívesen vállalnánk...... www.stonedirtmusic.com tök jó a zenétek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Jövőre mi is szívesen vállalnánk...... www.stonedirtmusic.com Mit mondjak! Zsír! Tapasztalatom az mondja, hogy a tagok nem igazán "metál" népek... Sajna:) Nosztalgia disco a menő, én ezért is szoktam "nem élvezkedni" a talin. :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Figyu, szerintem is tök jó ez a zene! Mindenkinek meg úgyse lehet tetszeni B) egyébként valamiért tényleg a retro diszkó a menő, de én pl. mindenevő vagyok - már elég jól léggitározom! :) most majd légdobolni tanulok :omg: És szeretném, ha lenne idén metálnépeknek való muzsika is, hogy Hemi is tudjon élvezkedni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Figyu, szerintem is tök jó ez a zene! Mindenkinek meg úgyse lehet tetszeni B) egyébként valamiért tényleg a retro diszkó a menő, de én pl. mindenevő vagyok - már elég jól léggitározom! :) most majd légdobolni tanulok :omg: És szeretném, ha lenne idén metálnépeknek való muzsika is, hogy Hemi is tudjon élvezkedni :) Meg vmi kis karaoke-partyt is kell intézni nektek :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Meg vmi kis karaoke-partyt is kell intézni nektek :omg: off Figyuzzá mán! :) nekem má mindegy, hogy karaoke vagy sem... tény és való, hogy korrekt mikrofonfüggőségem van, de gyakorlatilag egy sörösdobozba is ugyanolyan lelkesedéssel vagyok képes énekelni - most Zamárdiban azt hittem, hogy bosszúból kikapcsolták a nehezen megkaparintott mikrofonomat,m aztán MrManta felvilágosított, hogy én a hangfalak mögött álltam, így nem hallhattam - ellentétben a nyugalomra vágyó opeles cartársakkal, akik viszont nem a hangfalak mögött álltak, hanem a sátorban feküdtek és próbáltak volna aludni, de én ezt is elreszeltem nekik :) on egyébként szerintem nem hülyeség a metálosdi, főleg, hogy most Zamárdiban a rockot is alig tudtuk komprumisszumként átvinni a dj-n. - meg egyébként is: egy idő után nem tökmindegy, hogy milyen zene van? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 A zene úgyis jó lesz,pláne kis mosolygosító ital után :) és Hajni ha karaoke-zni fogsz akkor lesz csak igazán Blitz hangulat.Oly rég vágyok arra ,hogy hallhassam a hangod.És ha utólag is ilyen lelkes maradok akkor már megérte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 ... egyébként is: egy idő után nem tökmindegy, hogy milyen zene van? :) Ott a két pont! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Oly rég vágyok arra ,hogy hallhassam a hangod. Majd megkérjük,hogy inkább táncoljon. :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus7, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 :) ne viccöljünk mán ezen: én vagyok a szonda, az alkoholszint mérő! ha engem elviselnek, akkor már mindenki szinten van :) ha még azt is mondják, hogy énekelj még, akkor meg a legjobbat hoztuk ki magunkból és 110 százalékosan teljesítettünk :omg: az év legjobb kifejezése: "mosolygosító ital" by Mantababy B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus7, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 ....én vagyok a szonda, az alkoholszint mérő!.... Én úgy hallottam, hogy idén minden este almalébulik lesznek. Nem is tudtad ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus7, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 Mármint almabor? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus7, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 Én úgy hallottam, hogy idén minden este almalébulik lesznek. Nem is tudtad ? :) Vegyigyümi? B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus7, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 büdös alkeszek! B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Augusztus7, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 Szórólap még mindíg nincs a taliról? (Ha igen és csak én vagyok tudatlan, akkor hol lehetne szerezni/letölteni?????) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus7, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 télleg, ideje lenne már. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus7, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 Nem lesz. Az idei Blitz támogatói nem igénylik, szervezők másra koncentrálnak. Más tipusú reklám van és a visszajelzések jók!:) Csak legyen jó idő. Azzé köszi srácok ! Elég lenne egy olyan szórólap, hogy www.opelforum.hu B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 Elég lenne egy olyan szórólap, hogy www.opelforum.hu :) Lehetne csak opelclub-os , fórumos szórólap is.....Pl a mondeosok minden évben csinálnak klubos kártyanaptárt..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 Ez már nem ez a topik . Lent találhatók klubod témakörök ott meg lehet kérdezni az új vezetőket. Nem tudok az új vezetőség nevében nyilatkozni. Két régit tudok mutatni van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 Jéééé, de régen volt már ilyen eredeti állapotban a motor az astrában :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 :) ne viccöljünk mán ezen: én vagyok a szonda, az alkoholszint mérő! ha engem elviselnek, akkor már mindenki szinten van :D ha még azt is mondják, hogy énekelj még, akkor meg a legjobbat hoztuk ki magunkból és 110 százalékosan teljesítettünk ;) az év legjobb kifejezése: "mosolygosító ital" by Mantababy :omg: szerintetek én mitől vagyok mindig vigyorgós B) bár félreértés ne essék én csak marha sok szőlőt eszem!!az már a szervezetem egyedisége, hogy maligánt csinál belőle :o a Blitz-el csak egy problémánk akadt:mi sátrazni szeretnénk, csakhogy múlt héten kinn aludtunk a kertben sátorban, másnap kinn maradt a sátor felállítva és Sanyi idióta kutyája csinált egy másik bejáratot is rajta, így kicsit huzatos és venni kell másikat.na ez nem volt benne a költségvetésben :) amúgy a sátorhelyet előre kell lefoglalni, vagy elég ha csak beállítunk csapatostul szombaton , ott fizetünk és hajlékot keresünk magunknak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 Nincs ilyen igazából, hogy sátorhely. Aki ott szeretne aludni és résztvenni a rendezvényen annak a részvétel dátras szállással: 3100 Ft/fő/éj vagy 2100 Ft/fő/éj MOTE / MVOK tagoknak Akkor is ha egy sátorban 20 alusztok:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts