opel16v Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 A kempingben van két medence. :) A gyerekpancsoló stipistopi! B) :) :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 A gyerekpancsoló stipistopi! B) :) :omg: Reménykedsz mi, hogy le fog érni a lábad, és még a fejed is kilátszik majd... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Reménykedsz mi, hogy le fog érni a lábad, és még a fejed is kilátszik majd... :) reméljük B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 A gyerekpancsoló stipistopi! B) :) :omg: OTT NEM csajozhatsz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 OTT NEM csajozhatsz :) De irigy vagy! B) :) :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 OTT NEM csajozhatsz :) Ki mondta? Majd kidumálja az ügyvédje, hogy kétszer annyinak nézett ki és így már több volt mint 16! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Pénteken diszkó lesz, szombaton Csakazértis, aztán utána diszkó. http://www.csakazertis.hu/ Thx a választ. Huhh ez nekem már sok. S mi lett a Ganxta féle projecktel? Én még arra emléxem, hogy ők lesznek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 S mi lett a Ganxta féle projecktel? Én még arra emléxem, hogy ők lesznek. Sajnos kb.: 5x annyiba kerültek volna, élőben pedig tuti jók lesznek a fiúk, még ha valakinek annyira nem is jön be ez a stílus! Szvsz nem is állnak olyan messze a Ganxtáéktól...csak egy kicsit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Tavaly még ők voltak a lególcsobbak és ezért esett rájuk a választás az elején. Na majd meglássuk. Egyébként meg hogy is van a mondás ami másképp értelmezve igaz lehet erre is? Nincs csúnya nő csak kevés pia! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Tavaly még ők voltak a lególcsobbak és ezért esett rájuk a választás az elején. Na majd meglássuk. Egyébként meg hogy is van a mondás ami másképp értelmezve igaz lehet erre is? Nincs csúnya nő csak kevés pia! :) Idén sem drágák, csak ugye mindig a mihez képest a lényeg. Sajnos a tavalyi árért idén nem tudnának eljönni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Ahham éhesebbek lettek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 Szerintem nem is baj. Kicsit unalmas lenne,ha mindíg csak azok játszanának. Nem mindenki szereti őket. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 Szintiboy másfél órás koncertet lenyom az anyukájával 30rongyért :) meg akartuk hívni a lagzira (száma nálam, ha érdekel valakit :) ), de a másfél óránál kicsit kiborultunk, meg nem mindenki ismeri - és nem biztos, hogy nem borulna ki a rokonság, főleg ha azt hiszik, hogy ez komoly zenész. Így aki nem ismeri, annak itt van ez Szintiboy : a felejthetetlen élmény. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 Csakazertis együttes nagyon baráti áron jön el a talira. Ezer köszönet Tom-nak (klubelnök) érte . Úgy volt Rastalos új együttese lesz pénteken, de ez is jövőre csúszik (itt más probléma akadt). A DJ sem lesz mivel a 2 éjszaka 90.000 Ft+ szállás+ utazási költs. lett volna. Megoldjuk máskép, hangcuccunk az jó:) Idén az "autós" részre gyúrtunk. Pénteken vetélkedők, szombaton versenyek. Úgy gondoltuk a III. ne legyen olyan mint az II.-ik. Picit olyan lesz mint az első tovább gondolva. Remélem, mindenki jól fogja érezni magát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 Idén az "autós" részre gyúrtunk. Pénteken vetélkedők, szombaton versenyek. Úgy gondoltuk a III. ne legyen olyan mint az II.-ik. Picit olyan lesz mint az első tovább gondolva. Remélem, mindenki jól fogja érezni magát. Én már most benevezek a női hengerfejdobó versenyre. Ha lesz, persze. B) Szerintem Mantababy is... Addig majd gyúrok! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 Na, az szép lesz! Hajrá csajok! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 Addig majd gyúrok! B) Délután kezdjük. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 Délután kezdjük. :) Csak nem rétest csináltok? B) Megyek, segítek elpusztítani... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 Csak nem rétest csináltok? :) Megyek, segítek elpusztítani... :omg: Van itt elég éhes száj. Nokedli. Jaa,hogy ne legyek off. Készülök egy kis meglepivel a talira. :) (az utánfutó már megvan) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 Most kaptam az infót hogy kicsit megbuggyant a tisza-tó :) Haver nővére oda indult nyaralni és H.szoboszlón kötött ki mivel nem lehetett benne fürödni. Kagylók is már a felszínen hánykolódtak. Majdcsak kitisztul addigra. De ha nem sebaj azt is megoldjuk, majd többet iszunk :) csak nem ilyen tábla fog várni minket a tóparton??? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 Akartam nevezni a szombati okosságra de az onlány nemakarja. :) Na mindegy (111) majd akkor a helyszínen. A szépségversenyre meg majd megborotválkozom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 uj info a népauto fest-el kapcsolatban: "ON-Line jelentkezés meghosszabbítva! Akciónk az ON-LINE regisztráló versenyzőknek még tart ! A jelentkezést meghosszabbítjuk 2007. augusztus 10.-ig. Az I. Népauto Fest-en elővétel esetén elengedjük a gépátvételi díjat és a napi belépő áráért VIP jegyet biztosítunk. Így csupán 1.500 Ft -ért már indulhatsz is a versenyen. " Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 Nemtudom milyen jelszót kell beírni A jelentkezési lapon de az összes lehetségeset megpróbáltam és nem fogadja el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 Nemtudom milyen jelszót kell beírni A jelentkezési lapon de az összes lehetségeset megpróbáltam és nem fogadja el. regisztráltál? kaptál vissza mailt? utánna már csak azt kell megvárni, hogy átmenjen az utalás és aktiválják a hozzáférésed Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 regisztráltál? kaptál vissza mailt? utánna már csak azt kell megvárni, hogy átmenjen az utalás és aktiválják a hozzáférésed A regelésnél kér e-mailt és jelszót. De nemtom,hogy az e-mailem jelszava kell vagy valami másé? A fórumos? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts