Bkori Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 Hanem, hogy akár mehetek Tökölre is gyorsulni az Audival...vagy másnap már Kunmadarason is, de csak az egyik hátsó eldugott sarokban...vagy leponyvázzuk, csak meg ne lássák mert húúúú mi lesz...mi...semmi... De gondolom akkor Te is majd csak a szünetben mész a Barkassal...mellémállhatsz, nem fogok megsértődni, hogy egy Barkas áll majd mellém... B) 10:00-18:00 Gyorsulási verseny előfutamok. - 10:00-tól 11:30-ig Előfutamok I. - 11:30-tól 12:00-ig Szünet, vendégek a pályán, bemutatók. - 12:00-tól 14:00-ig Előfutamok II. - 14:00-tól 14:30-ig Szünet, Szlalom I. forduló, bemutatók. - 14:30-tól 16:30-ig Előfutamok III. - 16:30-tól 17:00-ig Szünet, Szlalom II. forduló, bemutatók. - 17:00-tól 18:00-ig Előfutamok IV. Ezeket a blokkokat pont ilyenre terveztem, Saab clubtól is jönnek, Ők is csak a szünetben fognak menni terveim szerint. A versenypálya közelébe nem akarunk beengedni márkaidegen autókat. Ez sok embernek nem fog tetszeni a vendégek közül, de sajnos nagyon kevés a hely, a pálya környékén földmüvelés folyik, nincs annyi hely mint Tökölön, Lacházán. (ami nem beton, ott szántóföld van, nincsen sehol füvön parkolás) Tegyük fel egy vendég beesik egy Audival, a rendezők lerakatják 1 kilóméterre a látványosságoktól, 20 perc gyaloglás után a pályához érve egy az övével megegyező márkájú autót lát, történetesen a tiédet, nemhogy a parkolóban ahova Ő nem jöhetett be, hanem a pályán versenyezni. Ezek után mit fog mondani az első útjába kerülő rendezőnek? Az pedig mit fog válaszolni, amitől megértően mosolyogva elnézést kér a panaszos? Érted a problémámat? :) Szivesen látom az autódat, sőt engem is érdekel egy Gsi elleni futama mondjuk, csak hogy látni lehessen a különbséget egy régi álmod és a mostani között. Valahogy megoldjuk ezt, ahogy mindent, nekem is ez az érdekem!! Jah, jól írod, én is csak demózni megyek, meg hívtam szintén szünetben demózni pár havert komolyabb autókkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július28, 2007 Megoszt Elküldve Július28, 2007 ... Tegyük fel egy vendég beesik egy Audival, a rendezők lerakatják 1 kilóméterre a látványosságoktól, 20 perc gyaloglás után a pályához érve egy az övével megegyező márkájú autót lát, történetesen a tiédet, nemhogy a parkolóban ahova Ő nem jöhetett be, hanem a pályán versenyezni. Ezek után mit fog mondani az első útjába kerülő rendezőnek? Az pedig mit fog válaszolni, amitől megértően mosolyogva elnézést kér a panaszos?... VIP vendég? szerintem. esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július28, 2007 Megoszt Elküldve Július28, 2007 Esetleg tele lehetne aggatni Blitzes matricákkal az Atommanó autóját, és így mindenki számára egyértelmü, hogy az autó közénk való. De VIP vendégek részére fenntartott hely kialakítása is jó ötlet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Július28, 2007 Megoszt Elküldve Július28, 2007 Esetleg tele lehetne aggatni Blitzes matricákkal az Atommanó autóját, és így mindenki számára egyértelmü, hogy az autó közénk való. De VIP vendégek részére fenntartott hely kialakítása is jó ötlet. Ez nem jutott eszembe, de jó ötlet, ha Atommanó ezt elfogadja, én is támogatom az ilyen módú megoldását a problémának. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Július28, 2007 Megoszt Elküldve Július28, 2007 Akkor ezek szerint én sem mehetek a szünetben egyet az Antival vagy a Dark-al? Tudom most még nincs befizetve a tagsági de jövő héten fizu és minden megváltozik. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Július28, 2007 Megoszt Elküldve Július28, 2007 Akkor ezek szerint én sem mehetek a szünetben egyet az Antival vagy a Dark-al? Tudom most még nincs befizetve a tagsági de jövő héten fizu és minden megváltozik. :) egyel följebb olvass! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július28, 2007 Megoszt Elküldve Július28, 2007 Esetleg tele lehetne aggatni Blitzes matricákkal az Atommanó autóját, és így mindenki számára egyértelmü, hogy az autó közénk való. Ez tök jó ötlet szerintem. Asszem én is anyukám Ignisével megyek vagy elkérem bátyámtol a 3.0-ás Lagunát azzal még gyorsulni is lehet. :) Viccet félretéve tényleg jó dolog ez a matricázás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július28, 2007 Megoszt Elküldve Július28, 2007 Matrica... bahh... Audi embléma/logó/felirat lepattint a létező összes helyről, és arra a hétvégére Opelt csinálunk az Anti autójából, így talán még a szépségversenyen is nyerhet díjat mint a legradikálisabban átalakított Vectra Caravan. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 Már megtörtént a hétvégén az OOOO Opelesítése :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 Már megtörtént a hétvégén az OOOO Opelesítése B) Anti party állapotban lerugta róla az OOOO jelet? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 Nem, kicsit közösítve lett az Opel és Audi márkajelzés. :) Köszönet érte Sörös Sanyinak és Gelkonak B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 Asszem én is anyukám Ignisével megyek vagy elkérem bátyámtol a 3.0-ás Lagunát azzal még gyorsulni is lehet. :) Köszi!! B) :) Pont kérni akartam, hogy minnél többen jöjjenek így!! :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 Már megtörtént a hétvégén az OOOO Opelesítése :) Tuom, láttam, de az nem elég. Semmiféle Audira utaló jel/felirat/miegymás nem lehet rajta, hogy még a laikusok se ismerjék fel, mi is az valójában. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 Majd azt mondjuk, hogy a 4 karika elöl a légbeömlő :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 láttam azt a matricát jó lett :) pár sör után simán veci is lehetne B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 Fennt van a GSI Club Hungaris nagy matrica, meg a Sanyiék által eszkábált OOOOpel fúziós matrica is... Most még csak röhögtök...majd ha díjat nyerek vele a legszebb Vectra Caravan kategóriában... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 na az lesz valami még ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 Sanyiék által eszkábált OOOOpel fúziós matrica Ez jóó:) OOOOpel!! :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Fennt van a GSI Club Hungaris nagy matrica, meg a Sanyiék által eszkábált OOOOpel fúziós matrica is... Most még csak röhögtök...majd ha díjat nyerek vele a legszebb Vectra Caravan kategóriában... :) Azt csak szeretnéd!!! :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Most kaptam az infót hogy kicsit megbuggyant a tisza-tó :) Haver nővére oda indult nyaralni és H.szoboszlón kötött ki mivel nem lehetett benne fürödni. Kagylók is már a felszínen hánykolódtak. Majdcsak kitisztul addigra. De ha nem sebaj azt is megoldjuk, majd többet iszunk B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
commodore Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Mondeósok és Fokuszosok szerint az Ő autójuk nem népautó. ........ Ja azért nem mert, a kutyának sem kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Azt lehet tudni, hogy a pénteki ill. szombati koncerten ki fog mizsikálni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Valaki csak elhúzza majd a nótádat... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Most kaptam az infót hogy kicsit megbuggyant a tisza-tó :) Haver nővére oda indult nyaralni és H.szoboszlón kötött ki mivel nem lehetett benne fürödni. Kagylók is már a felszínen hánykolódtak. Majdcsak kitisztul addigra. De ha nem sebaj azt is megoldjuk, majd többet iszunk :) A kempingben van két medence. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Azt lehet tudni, hogy a pénteki ill. szombati koncerten ki fog mizsikálni? Pénteken diszkó lesz, szombaton Csakazértis, aztán utána diszkó. http://www.csakazertis.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts