Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
akkor légyszi nézz már utána a kezelésnek is , ami használ, mert szerelemes párom babusgatása és a kissé használt motorolajjal való kenegetés sem használt :unsure: pedig ezek eddig működtek.

CMÖ

• Hozzászólások 597
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Ilyen készülhetett volna az Audi ellen is...:-)

Tényleg kormit senki nem fényképezte le????

Voszibá...

Asszem ő csinált olyan képet, amin látszik, hogy jobban indulsz :unsure:

Elküldve
Reakcióidő... két hölgyemény elvonta a figyelmemet :wacko:

nekem egy is elég volt anno, mondjuk annak két csodálatos melle villogott az arcomba éppen :unsure:

Elküldve
Te mást nem is fotóztál csak kupékat?

hát, igazságszerint a felvonuláson fotóztam inkább, ott meg ugye sanyi ment előttem, meg Márk juttatta eszembe hoigy fotózzuk le a coupe-kat kunmadarason... ezeken kívül nem nagyon fotozgattam (ami amúgy nem vall rám, mert fényképezek ha kell, ha nem...), mert olyan jól elvoltam, meg egyébként is, más meg coupekat nem fényképezett, úgyhogy ezt tekintsétek ilyen kiegészítésnek :unsure:

Elküldve

Tegnap egy ismerősünk ismerőse panaszkodott az ismerősünknek (:lol:), hogy hétvégén Abádszalókon szerettek volna víkkendezni a családdal, de valami nagydarab kopasz opelesek bömböltették péntek este a kocsiból a zenét, így inkább már szombat kora reggel hazamentek :unsure: asszem azok mi lehettünk :wacko:

:lol:

Elküldve
most mé mondod...

Nem tetszett nekik a Béla féle "Kalasnyikov, Kalasnyikov..."?

"Ha ez mégegyszer előfordul,megb@szom a narkós kurv@nyátok!" :unsure: ®Dadan

Elküldve

Thanks for the pictures.

Magyar opelosok közül meg keresek 1 embert aki ott volt a talin és megigérte nekem hogy a tali felvételét elküldi nekem postán.

Meg ha valakinek van a kombimrol fotoja azt megköszönném.

Carstyling : Szolice

Elküldve

Sziasztok!

Látom a Tisza tavi hajókázásról nem írt senki, bár nem is voltunk sokan. Szóval nekem nem hiányzott az autógyilkos gyorsulás (igaz a 45 lovas corsával max. csak függőlegesen lehet gyorsulni), volt helyette klassz hajókázás a tavon, meg fürdés a tóban, jó kis birka gulyás. Mindezt nagyon köszönjük Dedeó Gyulának, aki ezt a programot intézte.

Képek a Veterán Opel honlapján: Abádszalók - Sarud 2007

blitz145.jpg

blitz209.jpg

Elküldve

Úgy érzem eljött az ideje ezen topik bezárásának.

Megszeretném köszöni a segítőknek és a résztvevőknek.

A III. BW meg mutatta nekünk mi hiányzott, és mi kell a következőhöz.

Sokan hiányoltátok, ezért elkészítettük így utólag a találkozó matricát.

Minden általam regisztrált résztvevőnek küldünk, vagy eljutatjuk egy matricát ingyen.

A fórumon lesz egy amolyan „shop” ahol lehet nézelődni és választani a klub ajándéktárgyai között.

Lesz IV Blitz Weekend! Reméljük, azon már nem csak a résztvevők lesznek magas színvonalon! A III. BW résztvevőinek újfent köszönöm.

A segítőktől pedig elnézést kérek! Mert magánéleti problémáink (Bkori, Hemi) mellett még is kitartottunk a megrendezés mellett és így osztoztatok a hibákban.

Külön köszönöm Dedeó Gyulának a sok segítséget.

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.