Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Lehet érdemes lett volna kíírni, hogyha van rá mód, akkor kerüljük azt az utat. :unsure:

Teljesen igazad van, de Én sem ismertem a jobb utat. Minden útvonal tervező ezt ajánlotta. Én is a "vacakon" mentem.

Bocsi skacok.

• Hozzászólások 597
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Én azon az úton mentem már az omival 160-al ágyúgolyó futamon :unsure:

Az összes sportgép cammogott 50-el, én meg elhúztam mellettük, mint a szél :wacko:

hát volt egy omi amelyik elhasított mellettem szombaton olyan 90 körül mentem, de azt hittem állok :lol: Te voltál az?

Elküldve
Teljesen igazad van, de Én sem ismertem a jobb utat. Minden útvonal tervező ezt ajánlotta. Én is a "vacakon" mentem.

Bocsi skacok.

Semmi gond, én gyári futóművel járok. :unsure:

Jó volt a sok ültetett autó között szlalomozni. :wacko:

Elküldve
Aki IGO-t használt az ment arra:) Lefelé arra mentem, tényleg vadregényes volt. Tizsafüred/ Poroszló felé volt az "jobb" út.

Az az érdekes, hogy én a másik utat (Tiszafüred/Poroszló felé) már ismertem mert arra sokszor jártam, de a Blitz Weekend honlapján a megközelíthetőségi lehetőségeknél is ezt a rosszabbikat (akkor még nem tudtam hogy az) ajánlottátok, úgyhogy ezért mentem arra. Még jó hogy volt nálam walkie-talkie, mert többször rámszóltak hogy lassítsak az elején mert a GSi-sek nem tudnak követni, pedig így is csak 40-el mentem...

Elküldve
Az az érdekes, hogy én a másik utat (Tiszafüred/Poroszló felé) már ismertem mert arra sokszor jártam, de a Blitz Weekend honlapján a megközelíthetőségi lehetőségeknél is ezt a rosszabbikat (akkor még nem tudtam hogy az) ajánlottátok, úgyhogy ezért mentem arra. Még jó hogy volt nálam walkie-talkie, mert többször rámszóltak hogy lassítsak az elején mert a GSi-sek nem tudnak követni, pedig így is csak 40-el mentem...

vesekövem már nem lesz egy ideig az biztos.........

Elküldve
Emiatt a média gagyizás miatt sok látogató elbuktunk....

Én senki ilyenről nem tudok, még áttételesen sem, aki emiatt nem jött volna el. :unsure:

Elküldve

szerintem, aki ilyen miatt maradt otthon, az nem is odavaló. Soha senki nem mondta, hogy nem veszélyes üzem a motorozás meg az autózás... mindenkinek áll a zászló, főleg, ha vigéckedik

Elküldve
hát volt egy omi amelyik elhasított mellettem szombaton olyan 90 körül mentem, de azt hittem állok :wacko: Te voltál az?

Az említett eset két éve történt az ágyúgolyó futamon :unsure:

Elküldve

Ezer hála és köszönet a találkozóért!!! bow.gif

Nagyon szívesen tartanák beszámolót a fergetegesre sikerült péntek estémről de valami oknál fogva (pálinka), emlékeim csak nagyjából 21:00-ig vannak... drunk.gif

Elküldve
Ezer hála és köszönet a találkozóért!!! bow.gif

Nagyon szívesen tartanák beszámolót a fergetegesre sikerült péntek estémről de valami oknál fogva (pálinka), emlékeim csak nagyjából 21:00-ig vannak... drunk.gif

Nekem is, mégis írtam...

Valamit.

Aztán hogy jól emlékszem-e azt majd a többiek megerősítik vagy cáfolják :unsure:

Elküldve
Bocsi fiúk az útvonaltervért.

Ezt a közleményt jó lett volna, kiadni még a tali elött :Kunmadarasi tali vizsgálata lezárult.

Emiatt a média gagyizás miatt sok látogató elbuktunk....

Én olvasom a híreket meg meg is hallgatom mégse hallotam erről a balesetről. Még most se tudom mi történt pontosan, kiváncsiságból utána nézek, de szerintem emiatt nemhinném hogy ugy döntött valaki hogy nem jön el.

Elküldve

Na és akkor én mit szóljak,amikor péntek éjjel Tomi023,Gepard,Paja mentek előttem Tomi vekijével és már vagy 3 falun vágtattunk keresztül 90-100-al,amikor Tomi megállt vészvillogóval és megkérdezte:

-Hol a pics@ban vagyunk? :unsure:

Még jó hogy nálam volt GPS,így éjfélre visszataláltunk a campingbe.

Elküldve

Na ja. Ezt akartam mondani - meg is írtam - erre lefagy ez a vacak :wacko:

Szóval jajaja, az el is fogyott pénteken, majd a maradék 3 szem szilvát szombaton megettük

és akkor még nem is vittünk oda a vodka+krémlikőr kombinációt! (pénteken azért, mert MrManta letagadta, hogy vittünk krémlikőrt, szombatra meg megtaláltuk, de a szálláson felejtettük a vodkát :unsure: ) Mondjuk szerintem senkinek nem hiányzott ez a Tascona féle agypusztító :lol:

Elküldve
Mondjuk szerintem senkinek nem hiányzott ez a Tascona féle agypusztító :wacko:

Atyavilág!Ha a HP nem volt szerinted agydurrantós,akkor a másik milyen lehet? :unsure:

Elküldve

vendégeim vagytok arra a desztvízre :wacko: olyan durva, hogy a lagzni öt ember nem bírt meginni egy adagot! Rosszabb a viszki+jéger párodnál :unsure:

Elküldve

Messze volt, de sok Opel volt. Ezért köszönet érte! Én a résztvevőkkel teljesen megvoltam elégedve. Volt pár apróság, de belefér (pl horvát népzene:-))

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.