redline Elküldve Augusztus3, 2007 Elküldve Augusztus3, 2007 A regelésnél kér e-mailt és jelszót. De nemtom,hogy az e-mailem jelszava kell vagy valami másé? A fórumos? :) egyiksem, mert uj felhasználót gyártasz
rtomi Elküldve Augusztus3, 2007 Elküldve Augusztus3, 2007 egyiksem, mert uj felhasználót gyártasz Értem akkor majd +próbálom.
Boldizsar Elküldve Augusztus4, 2007 Elküldve Augusztus4, 2007 Csakazertis együttes nagyon baráti áron jön el a talira. Ezer köszönet Tom-nak (klubelnök) érte . Úgy volt Rastalos új együttese lesz pénteken, de ez is jövőre csúszik (itt más probléma akadt). Jövőre mi is szívesen vállalnánk...... www.stonedirtmusic.com
Bkori Elküldve Augusztus6, 2007 Elküldve Augusztus6, 2007 Jövőre mi is szívesen vállalnánk...... www.stonedirtmusic.com Az a baj, hogy ezt amit játszotok, ezt a glam rock nyálat, a keményszivű klubtagoknak nem tudjuk eladni, még elpuhulnának és ezt te sem akarhatod! :) Amúgy pedig beszélünk a dologról, biztosan beleférne a programba, legalább az én és a hasonlóan aberrált klubtársaink örömére! B)
Gelko Elküldve Augusztus6, 2007 Elküldve Augusztus6, 2007 Jövőre mi is szívesen vállalnánk...... www.stonedirtmusic.com tök jó a zenétek :)
hemi Elküldve Augusztus6, 2007 Elküldve Augusztus6, 2007 Jövőre mi is szívesen vállalnánk...... www.stonedirtmusic.com Mit mondjak! Zsír! Tapasztalatom az mondja, hogy a tagok nem igazán "metál" népek... Sajna:) Nosztalgia disco a menő, én ezért is szoktam "nem élvezkedni" a talin. :-)
manta Elküldve Augusztus6, 2007 Elküldve Augusztus6, 2007 Figyu, szerintem is tök jó ez a zene! Mindenkinek meg úgyse lehet tetszeni B) egyébként valamiért tényleg a retro diszkó a menő, de én pl. mindenevő vagyok - már elég jól léggitározom! :) most majd légdobolni tanulok :omg: És szeretném, ha lenne idén metálnépeknek való muzsika is, hogy Hemi is tudjon élvezkedni :)
FBalazs Elküldve Augusztus6, 2007 Elküldve Augusztus6, 2007 Figyu, szerintem is tök jó ez a zene! Mindenkinek meg úgyse lehet tetszeni B) egyébként valamiért tényleg a retro diszkó a menő, de én pl. mindenevő vagyok - már elég jól léggitározom! :) most majd légdobolni tanulok :omg: És szeretném, ha lenne idén metálnépeknek való muzsika is, hogy Hemi is tudjon élvezkedni :) Meg vmi kis karaoke-partyt is kell intézni nektek :o
manta Elküldve Augusztus6, 2007 Elküldve Augusztus6, 2007 Meg vmi kis karaoke-partyt is kell intézni nektek :omg: off Figyuzzá mán! :) nekem má mindegy, hogy karaoke vagy sem... tény és való, hogy korrekt mikrofonfüggőségem van, de gyakorlatilag egy sörösdobozba is ugyanolyan lelkesedéssel vagyok képes énekelni - most Zamárdiban azt hittem, hogy bosszúból kikapcsolták a nehezen megkaparintott mikrofonomat,m aztán MrManta felvilágosított, hogy én a hangfalak mögött álltam, így nem hallhattam - ellentétben a nyugalomra vágyó opeles cartársakkal, akik viszont nem a hangfalak mögött álltak, hanem a sátorban feküdtek és próbáltak volna aludni, de én ezt is elreszeltem nekik :) on egyébként szerintem nem hülyeség a metálosdi, főleg, hogy most Zamárdiban a rockot is alig tudtuk komprumisszumként átvinni a dj-n. - meg egyébként is: egy idő után nem tökmindegy, hogy milyen zene van? B)
mantababy Elküldve Augusztus6, 2007 Elküldve Augusztus6, 2007 A zene úgyis jó lesz,pláne kis mosolygosító ital után :) és Hajni ha karaoke-zni fogsz akkor lesz csak igazán Blitz hangulat.Oly rég vágyok arra ,hogy hallhassam a hangod.És ha utólag is ilyen lelkes maradok akkor már megérte.
Hic Elküldve Augusztus6, 2007 Elküldve Augusztus6, 2007 ... egyébként is: egy idő után nem tökmindegy, hogy milyen zene van? :) Ott a két pont!
rtomi Elküldve Augusztus6, 2007 Elküldve Augusztus6, 2007 Oly rég vágyok arra ,hogy hallhassam a hangod. Majd megkérjük,hogy inkább táncoljon. :) B)
manta Elküldve Augusztus7, 2007 Elküldve Augusztus7, 2007 :) ne viccöljünk mán ezen: én vagyok a szonda, az alkoholszint mérő! ha engem elviselnek, akkor már mindenki szinten van :) ha még azt is mondják, hogy énekelj még, akkor meg a legjobbat hoztuk ki magunkból és 110 százalékosan teljesítettünk :omg: az év legjobb kifejezése: "mosolygosító ital" by Mantababy B)
mélykék76 Elküldve Augusztus7, 2007 Elküldve Augusztus7, 2007 ....én vagyok a szonda, az alkoholszint mérő!.... Én úgy hallottam, hogy idén minden este almalébulik lesznek. Nem is tudtad ? :)
opel16v Elküldve Augusztus7, 2007 Elküldve Augusztus7, 2007 Én úgy hallottam, hogy idén minden este almalébulik lesznek. Nem is tudtad ? :) Vegyigyümi? B) :)
Boldizsar Elküldve Augusztus7, 2007 Elküldve Augusztus7, 2007 Szórólap még mindíg nincs a taliról? (Ha igen és csak én vagyok tudatlan, akkor hol lehetne szerezni/letölteni?????)
hemi Elküldve Augusztus7, 2007 Elküldve Augusztus7, 2007 Nem lesz. Az idei Blitz támogatói nem igénylik, szervezők másra koncentrálnak. Más tipusú reklám van és a visszajelzések jók!:) Csak legyen jó idő. Azzé köszi srácok ! Elég lenne egy olyan szórólap, hogy www.opelforum.hu B)
Boldizsar Elküldve Augusztus8, 2007 Elküldve Augusztus8, 2007 Elég lenne egy olyan szórólap, hogy www.opelforum.hu :) Lehetne csak opelclub-os , fórumos szórólap is.....Pl a mondeosok minden évben csinálnak klubos kártyanaptárt.....
hemi Elküldve Augusztus8, 2007 Elküldve Augusztus8, 2007 Ez már nem ez a topik . Lent találhatók klubod témakörök ott meg lehet kérdezni az új vezetőket. Nem tudok az új vezetőség nevében nyilatkozni. Két régit tudok mutatni van.
opel16v Elküldve Augusztus8, 2007 Elküldve Augusztus8, 2007 Jéééé, de régen volt már ilyen eredeti állapotban a motor az astrában :) B)
mantababy Elküldve Augusztus8, 2007 Elküldve Augusztus8, 2007 :) ne viccöljünk mán ezen: én vagyok a szonda, az alkoholszint mérő! ha engem elviselnek, akkor már mindenki szinten van :D ha még azt is mondják, hogy énekelj még, akkor meg a legjobbat hoztuk ki magunkból és 110 százalékosan teljesítettünk ;) az év legjobb kifejezése: "mosolygosító ital" by Mantababy :omg: szerintetek én mitől vagyok mindig vigyorgós B) bár félreértés ne essék én csak marha sok szőlőt eszem!!az már a szervezetem egyedisége, hogy maligánt csinál belőle :o a Blitz-el csak egy problémánk akadt:mi sátrazni szeretnénk, csakhogy múlt héten kinn aludtunk a kertben sátorban, másnap kinn maradt a sátor felállítva és Sanyi idióta kutyája csinált egy másik bejáratot is rajta, így kicsit huzatos és venni kell másikat.na ez nem volt benne a költségvetésben :) amúgy a sátorhelyet előre kell lefoglalni, vagy elég ha csak beállítunk csapatostul szombaton , ott fizetünk és hajlékot keresünk magunknak?
hemi Elküldve Augusztus8, 2007 Elküldve Augusztus8, 2007 Nincs ilyen igazából, hogy sátorhely. Aki ott szeretne aludni és résztvenni a rendezvényen annak a részvétel dátras szállással: 3100 Ft/fő/éj vagy 2100 Ft/fő/éj MOTE / MVOK tagoknak Akkor is ha egy sátorban 20 alusztok:)
Recommended Posts