opel16v Elküldve Augusztus1, 2007 Elküldve Augusztus1, 2007 A kempingben van két medence. :) A gyerekpancsoló stipistopi! B) :) :omg:
Atommanó Elküldve Augusztus1, 2007 Elküldve Augusztus1, 2007 A gyerekpancsoló stipistopi! B) :) :omg: Reménykedsz mi, hogy le fog érni a lábad, és még a fejed is kilátszik majd... :)
opel16v Elküldve Augusztus1, 2007 Elküldve Augusztus1, 2007 Reménykedsz mi, hogy le fog érni a lábad, és még a fejed is kilátszik majd... :) reméljük B)
mélykék76 Elküldve Augusztus1, 2007 Elküldve Augusztus1, 2007 A gyerekpancsoló stipistopi! B) :) :omg: OTT NEM csajozhatsz :)
opel16v Elküldve Augusztus1, 2007 Elküldve Augusztus1, 2007 OTT NEM csajozhatsz :) De irigy vagy! B) :) :omg:
Bkori Elküldve Augusztus1, 2007 Elküldve Augusztus1, 2007 OTT NEM csajozhatsz :) Ki mondta? Majd kidumálja az ügyvédje, hogy kétszer annyinak nézett ki és így már több volt mint 16! B)
gsi.tamás Elküldve Augusztus1, 2007 Elküldve Augusztus1, 2007 Pénteken diszkó lesz, szombaton Csakazértis, aztán utána diszkó. http://www.csakazertis.hu/ Thx a választ. Huhh ez nekem már sok. S mi lett a Ganxta féle projecktel? Én még arra emléxem, hogy ők lesznek.
Bkori Elküldve Augusztus1, 2007 Elküldve Augusztus1, 2007 S mi lett a Ganxta féle projecktel? Én még arra emléxem, hogy ők lesznek. Sajnos kb.: 5x annyiba kerültek volna, élőben pedig tuti jók lesznek a fiúk, még ha valakinek annyira nem is jön be ez a stílus! Szvsz nem is állnak olyan messze a Ganxtáéktól...csak egy kicsit :)
gsi.tamás Elküldve Augusztus1, 2007 Elküldve Augusztus1, 2007 Tavaly még ők voltak a lególcsobbak és ezért esett rájuk a választás az elején. Na majd meglássuk. Egyébként meg hogy is van a mondás ami másképp értelmezve igaz lehet erre is? Nincs csúnya nő csak kevés pia! :)
Bkori Elküldve Augusztus1, 2007 Elküldve Augusztus1, 2007 Tavaly még ők voltak a lególcsobbak és ezért esett rájuk a választás az elején. Na majd meglássuk. Egyébként meg hogy is van a mondás ami másképp értelmezve igaz lehet erre is? Nincs csúnya nő csak kevés pia! :) Idén sem drágák, csak ugye mindig a mihez képest a lényeg. Sajnos a tavalyi árért idén nem tudnának eljönni.
rtomi Elküldve Augusztus2, 2007 Elküldve Augusztus2, 2007 Szerintem nem is baj. Kicsit unalmas lenne,ha mindíg csak azok játszanának. Nem mindenki szereti őket. :)
manta Elküldve Augusztus2, 2007 Elküldve Augusztus2, 2007 Szintiboy másfél órás koncertet lenyom az anyukájával 30rongyért :) meg akartuk hívni a lagzira (száma nálam, ha érdekel valakit :) ), de a másfél óránál kicsit kiborultunk, meg nem mindenki ismeri - és nem biztos, hogy nem borulna ki a rokonság, főleg ha azt hiszik, hogy ez komoly zenész. Így aki nem ismeri, annak itt van ez Szintiboy : a felejthetetlen élmény. B)
hemi Elküldve Augusztus2, 2007 Elküldve Augusztus2, 2007 Csakazertis együttes nagyon baráti áron jön el a talira. Ezer köszönet Tom-nak (klubelnök) érte . Úgy volt Rastalos új együttese lesz pénteken, de ez is jövőre csúszik (itt más probléma akadt). A DJ sem lesz mivel a 2 éjszaka 90.000 Ft+ szállás+ utazási költs. lett volna. Megoldjuk máskép, hangcuccunk az jó:) Idén az "autós" részre gyúrtunk. Pénteken vetélkedők, szombaton versenyek. Úgy gondoltuk a III. ne legyen olyan mint az II.-ik. Picit olyan lesz mint az első tovább gondolva. Remélem, mindenki jól fogja érezni magát.
Boogie Elküldve Augusztus2, 2007 Elküldve Augusztus2, 2007 Idén az "autós" részre gyúrtunk. Pénteken vetélkedők, szombaton versenyek. Úgy gondoltuk a III. ne legyen olyan mint az II.-ik. Picit olyan lesz mint az első tovább gondolva. Remélem, mindenki jól fogja érezni magát. Én már most benevezek a női hengerfejdobó versenyre. Ha lesz, persze. B) Szerintem Mantababy is... Addig majd gyúrok! :)
opel16v Elküldve Augusztus2, 2007 Elküldve Augusztus2, 2007 Délután kezdjük. :) Csak nem rétest csináltok? B) Megyek, segítek elpusztítani... :)
rtomi Elküldve Augusztus2, 2007 Elküldve Augusztus2, 2007 Csak nem rétest csináltok? :) Megyek, segítek elpusztítani... :omg: Van itt elég éhes száj. Nokedli. Jaa,hogy ne legyek off. Készülök egy kis meglepivel a talira. :) (az utánfutó már megvan) B)
manta Elküldve Augusztus2, 2007 Elküldve Augusztus2, 2007 Most kaptam az infót hogy kicsit megbuggyant a tisza-tó :) Haver nővére oda indult nyaralni és H.szoboszlón kötött ki mivel nem lehetett benne fürödni. Kagylók is már a felszínen hánykolódtak. Majdcsak kitisztul addigra. De ha nem sebaj azt is megoldjuk, majd többet iszunk :) csak nem ilyen tábla fog várni minket a tóparton??? B)
rtomi Elküldve Augusztus3, 2007 Elküldve Augusztus3, 2007 Akartam nevezni a szombati okosságra de az onlány nemakarja. :) Na mindegy (111) majd akkor a helyszínen. A szépségversenyre meg majd megborotválkozom.
redline Elküldve Augusztus3, 2007 Elküldve Augusztus3, 2007 uj info a népauto fest-el kapcsolatban: "ON-Line jelentkezés meghosszabbítva! Akciónk az ON-LINE regisztráló versenyzőknek még tart ! A jelentkezést meghosszabbítjuk 2007. augusztus 10.-ig. Az I. Népauto Fest-en elővétel esetén elengedjük a gépátvételi díjat és a napi belépő áráért VIP jegyet biztosítunk. Így csupán 1.500 Ft -ért már indulhatsz is a versenyen. "
rtomi Elküldve Augusztus3, 2007 Elküldve Augusztus3, 2007 Nemtudom milyen jelszót kell beírni A jelentkezési lapon de az összes lehetségeset megpróbáltam és nem fogadja el.
redline Elküldve Augusztus3, 2007 Elküldve Augusztus3, 2007 Nemtudom milyen jelszót kell beírni A jelentkezési lapon de az összes lehetségeset megpróbáltam és nem fogadja el. regisztráltál? kaptál vissza mailt? utánna már csak azt kell megvárni, hogy átmenjen az utalás és aktiválják a hozzáférésed
rtomi Elküldve Augusztus3, 2007 Elküldve Augusztus3, 2007 regisztráltál? kaptál vissza mailt? utánna már csak azt kell megvárni, hogy átmenjen az utalás és aktiválják a hozzáférésed A regelésnél kér e-mailt és jelszót. De nemtom,hogy az e-mailem jelszava kell vagy valami másé? A fórumos? :)
Recommended Posts