Bkori Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 A népautó-fesztre a Fordos klubbok közül csak a sierra és a fiestaclub jön? A mondeo és focus ......stb clubok nem jönnek?????? Mondeoclub fórumon nem is találkoztam utalással sem a nepautofestről..... ??????????????????????????? Mondeósok és Fokuszosok szerint az Ő autójuk nem népautó. Ehhez nem tudok mit hozzátenni. Hemi próbálkozott náluk de ennél konkrétabb válasz nem született. Ha valakinek van ismeretsége próbáljonhatni rájuk, nekik is legalább olyan jó buli lenne mint az Opeles résztvevőknek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Már vártam mikor fog a rendezvény nevén valaki fennakadni :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Most erre hírtelen csak annyit tudok mondani, hogy... - könyörögjön a f.szom...így legalább többet tok menni majd az Audival... :) Jó, okés, hogy ez nem nyerő a rendezvény bevétele szempontjából, de győzködni kár bárkit is...ha akr úgy is eljön, ha meg nem, akkor nem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Mondeósok és Fokuszosok szerint az Ő autójuk nem népautó. Ehhez nem tudok mit hozzátenni. Hemi próbálkozott náluk de ennél konkrétabb válasz nem született. Ehhez mondjuk külön gratulálok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Javaslom a rendezőknek, hogy Anti "kormolásonként" fizessen a pályán :) (gazdagok leszünk...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Javaslom a rendezőknek, hogy Anti "kormolásonként" fizessen a pályán :) (gazdagok leszünk...) Környezetvédelmi adót, ja B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Környezetvédelmi adót, ja B) Hát, kapunk majd a pofánkra ha Audikat futtatunk. Lesznek fél órás szünetek a versenyben, akkor lehet majd Audival menni, de amúgy nem szeretnék ebből lincselést azoktól akikkel letetetjük az autójukat 1 kilóméterre a pályától, mondván nem Opel Ford ill. VW. Remélem ezt megérted Anti! Ennél többet nem tehetek. Sajnálom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Már vártam mikor fog a rendezvény nevén valaki fennakadni :) B) Jah..pedig asszem akik normálisan végiggondolják azok ezen nem sértődnek meg. Annak idején a T-modelből mennyit eladtak, mégsem számított szégyennek a népautó mivolta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 ...pláne hogy a Mondeót eleve világautónak tervezték, a Focust meg tudtommal árulják az amerikai kontinensen is. Akkor most nem népautó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 Mondeósok és Fokuszosok szerint az Ő autójuk nem népautó. Ehhez nem tudok mit hozzátenni. Hemi próbálkozott náluk de ennél konkrétabb válasz nem született. Ha valakinek van ismeretsége próbáljonhatni rájuk, nekik is legalább olyan jó buli lenne mint az Opeles résztvevőknek. Nekem a Bátyám mondeoklubos..... Ott szerintem a vezetőség döntött így. Ő is csak tőlem tud a dologról.... Azért majd a fórumukra felteszem valahogy....hátha valakit mégis érdekelne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 Nekem a Bátyám mondeoklubos..... Ott szerintem a vezetőség döntött így. Ő is csak tőlem tud a dologról.... Azért majd a fórumukra felteszem valahogy....hátha valakit mégis érdekelne... A Mondeo klub igazából nem nagyon reagált a kezdeményzésre. Azt gondoltam ráugranak, mivel évek ota Kunmadarasra járnak gyosrulni. A Focus klub fórumon kaptuk igazán az ívet csak:) De nem számít. A Ford Klub fórumán is volt egy kezdeményzés, de pár hozzászólás után elhalt. Igazán talán csak a Sierra Corner reagált pozítivan. Úgy érzik ez is "csak" egy Opeles rendezvény. Klub szinten nem igazán megy a dolog:) A VW-s klubok oldaláról még sajnálatosabb az eredmény. Ezen most lépjünk túl szerintem és csináljuk tovább. Én bizzom az emberekben és a jó időben. Akinek meg van ismerőse mozogsítsa! Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 A Mondeo klub igazából nem nagyon reagált a kezdeményzésre. Azt gondoltam ráugranak, mivel évek ota Kunmadarasra járnak gyosrulni. A Focus klub fórumon kaptuk igazán az ívet csak:) De nem számít. A Ford Klub fórumán is volt egy kezdeményzés, de pár hozzászólás után elhalt. Igazán talán csak a Sierra Corner reagált pozítivan. Úgy érzik ez is "csak" egy Opeles rendezvény. Klub szinten nem igazán megy a dolog:) A VW-s klubok oldaláról még sajnálatosabb az eredmény. Ezen most lépjünk túl szerintem és csináljuk tovább. Én bizzom az emberekben és a jó időben. Akinek meg van ismerőse mozogsítsa! Üdv Ha klub szinten nem is képviseltetik magukat, talán 1-2 mondeos azért lejön, persze ha tud róla.... Ezért tettem fel a fórumukra Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 Hát, kapunk majd a pofánkra ha Audikat futtatunk. Lesznek fél órás szünetek a versenyben, akkor lehet majd Audival menni, de amúgy nem szeretnék ebből lincselést azoktól akikkel letetetjük az autójukat 1 kilóméterre a pályától, mondván nem Opel Ford ill. VW. Remélem ezt megérted Anti! Ennél többet nem tehetek. Sajnálom. :) Kori! Persze, ezt értem...csak én nem érzem magam egy kategórinak magamat azokkal akikről Te beszélsz... (mindenféle beképzeltség nélkül)...de Ti tudjátok...úgy gondolom annál kicsit régebb óta vagyok klubtag, hogy jelen esetben számítson az hogy milyen jel van a fostaligám elején,...és őszintén...ilyenkor kicsit el is megy a kedvem az egésztől... B) nem is kicsit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 volt egy régi cimborám kinek az édesapja a Capri kulubbot vitte..felveszem vele a kapcsolatot hátha bejön...jó lehet egy Capri vs. Manta párbaj :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 Kori! Persze, ezt értem...csak én nem érzem magam egy kategórinak magamat azokkal akikről Te beszélsz... (mindenféle beképzeltség nélkül)...de Ti tudjátok...úgy gondolom annál kicsit régebb óta vagyok klubtag, hogy jelen esetben számítson az hogy milyen jel van a fostaligám elején,...és őszintén...ilyenkor kicsit el is megy a kedvem az egésztől... :) nem is kicsit... ez sztem is igy van :) max átmatricázzuk az audit opellé oszt jóvan B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 Szerintem ha már így alakult, hogy nem lesz olyan nagyszámú a többi márkából a részvétel, akkor lehetne valamikor egy órát adni a "típusidegen" verdáknak is. Ha már egyszer ők legalább eljönnek, akkor nehogy már őket büntessük. Persze magába a versenybe nem számítana bele, de legalább ők is kerülhetnének egyet-kettőt. A foki klubnak meg kéne küldeni magyarországi eladási statisztikát 5 évre visszamenőleg, meg egy motorpaletta táblázatot. Szeritnem vicces lenne. :) Az meg hogy az Anti mehessen ugyan úgy, ugyan annyit, mint a többi klubtag szeritnem elég triviális. Aki ennek nem érti a miértjét, az szeritnem jobb ha el sem jön. :) :o (értem itt elsősorban az vélhetőleg értetlenkedő külsősöket) Ja és persze SZERINTEM... :omg: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 Ugyan úgy örülnék egyébként annak is ha az Attila kerülne egy a taligjávál. :) Kíváncsi vagyok mit tud a Balázska Astrájához képest pl. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 Kori! Persze, ezt értem...csak én nem érzem magam egy kategórinak magamat azokkal akikről Te beszélsz... (mindenféle beképzeltség nélkül)...de Ti tudjátok...úgy gondolom annál kicsit régebb óta vagyok klubtag, hogy jelen esetben számítson az hogy milyen jel van a fostaligám elején,...és őszintén...ilyenkor kicsit el is megy a kedvem az egésztől... :) nem is kicsit... Oké, nem akarok sértődést, úgysem tudok mindenki igényeinek megfelelni, ezentúl nem is próbálok. B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 Szerintem ha már így alakult, hogy nem lesz olyan nagyszámú a többi márkából a részvétel, akkor lehetne valamikor egy órát adni a "típusidegen" verdáknak is. Ha már egyszer ők legalább eljönnek, akkor nehogy már őket büntessük. Persze magába a versenybe nem számítana bele, de legalább ők is kerülhetnének egyet-kettőt. Pont ezt mondtam Antinak, ez igy volt tervezve...:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 Pont ezt mondtam Antinak, ez igy volt tervezve...B) Ez jogos. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 Pont ezt mondtam Antinak, ez igy volt tervezve...:) Nem is ezzel a részével van bajom.. Hanem, hogy akár mehetek Tökölre is gyorsulni az Audival...vagy másnap már Kunmadarason is, de csak az egyik hátsó eldugott sarokban...vagy leponyvázzuk, csak meg ne lássák mert húúúú mi lesz...mi...semmi... De gondolom akkor Te is majd csak a szünetben mész a Barkassal...mellémállhatsz, nem fogok megsértődni, hogy egy Barkas áll majd mellém... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 Anti! Gyorsulhatsz egyet a kockás kettőkettessel. :) (de csak egyet) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 Anti! Gyorsulhatsz egyet a kockás kettőkettessel. :omg: (de csak egyet) B) :) Köszi, de csak úgy, és úgy nagyon szívesen, ha beülök melléd...de vezetni én nem merek ilyen kincset... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 :) :omg: Köszi, de csak úgy, és úgy nagyon szívesen, ha beülök melléd...de vezetni én nem merek ilyen kincset... :) Pedig addigra kész lesz a futóműve is. Jövő 7 után lesz két hét leállás a melóban azalatt kapom szét. Annyira gyorsan kellett műszakira vinni,hogy nem volt időm megcsinálni. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 Pedig addigra kész lesz a futóműve is. Jövő 7 után lesz két hét leállás a melóban azalatt kapom szét. Annyira gyorsan kellett műszakira vinni,hogy nem volt időm megcsinálni. :) Porigülteted, és 20 colos wire wings aranyozott felniket alá...meg ugye a dobókocka... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts