rtomi Elküldve Július10, 2007 Elküldve Július10, 2007 Egyik este lehetne pölö nosztalgia diszkó. 80-as 90-es évek zenéiből. -Butitájm-butitájm -krosszing jueszéj -Butitájm-butitájm -jejj-jejj-jejj-jejj......
redline Elküldve Július10, 2007 Elküldve Július10, 2007 Lemondok a minimal/tech-house-rol ha nem lesz a NagyFeró/Bikini/Ossian/Veresegyházi asszonykórus vonalból semmi :rolleyes:
Sörös Sanyi Elküldve Július10, 2007 Elküldve Július10, 2007 Az alkuk vége az lesz, hogy bambán nézzük egymást! <_< De tetszenek a felajánlások. :rolleyes:
redline Elküldve Július10, 2007 Elküldve Július10, 2007 Sörös Sanyi írta: Az alkuk vége az lesz, hogy bambán nézzük egymást! <_< az a nézés az eszetlen vedelés eredménye és nem az alkudozásé lesz :rolleyes:
opel16v Elküldve Július10, 2007 Elküldve Július10, 2007 rtomi írta: Egyik este lehetne pölö nosztalgia diszkó. 80-as 90-es évek zenéiből. Jah, ez királyságos ötlet, bár inkább a 90-es éveket támogatom :rolleyes:
Tom Elküldve Július10, 2007 Elküldve Július10, 2007 opel16v írta: Jah, ez királyságos ötlet, bár inkább a 90-es éveket támogatom <_< :rolleyes: What is love?
opel16v Elküldve Július10, 2007 Elküldve Július10, 2007 Tom írta: <_< What is love? jejeje!!! ;) Mizu, vidéki vagy? :rolleyes:
Sörös Sanyi Elküldve Július11, 2007 Elküldve Július11, 2007 Ha nyócvanas, kilencvenes lesz, akkor nem lesz vájemszijé, meg Gyere kislány, gyere? :rolleyes:
Bkori Elküldve Július11, 2007 Elküldve Július11, 2007 Eddig sokat segítettetek! :rolleyes: Nosztalgia 80 90 es évek rendben. másik napon még agyalhatunk.
Demó Elküldve Július11, 2007 Elküldve Július11, 2007 Szerintem egyik nap 80-as, 90-es muzsikák, a másik nap pedig ahogy Anti is mondta, Rádió1-es repertoár, vagy valami hasonló.
Albert Elküldve Július12, 2007 Elküldve Július12, 2007 Gepard írta: Nálunk is. Kadettklub fórumban is. A honlap főoldalán majd csak akkor fogom tudni ha az otthoni gép előtt ülök.
mackosajt Elküldve Július12, 2007 Elküldve Július12, 2007 Tomi023-nak 1000 köszönet, hogy hozzájárul a debereceni reklámozáshoz! :) gyarapodnak a matricás autók!
Bkori Elküldve Július13, 2007 Elküldve Július13, 2007 mackosajt írta: Tomi023-nak 1000 köszönet, hogy hozzájárul a debereceni reklámozáshoz! B) gyarapodnak a matricás autók! Frankó!!! :)
kori Elküldve Július13, 2007 Elküldve Július13, 2007 Én is felraktam mindkét autómra. Remélem lesz értelme,és megmozdul a környékbeli Opeles társadalom.
mackosajt Elküldve Július13, 2007 Elküldve Július13, 2007 Mellesleg a kis Corsa nem klubtag, és idő és egyéb okokból valószinűleg csak Népautó Feszt-re jön. Sajna.
rabtibus Elküldve Július13, 2007 Elküldve Július13, 2007 mackosajt írta: Mellesleg a kis Corsa nem klubtag, és idő és egyéb okokból valószinűleg csak Népautó Feszt-re jön. Sajna. Sziasztok ! Sajna kereskedelemben dolgozok, így sajna nem fog menni a 3 napos kitérő, ezt az egy napot is két hónapja bejelentettem hogy tudjanak vele számolni ! Ha van esetleg szórólap abban is számíthattok rám, elég forgalmas helyen dolgozok, kiszórom az Opel-ekre szívesen ! :)
rabtibus Elküldve Július13, 2007 Elküldve Július13, 2007 mackosajt írta: Mellesleg a kis Corsa nem klubtag, és idő és egyéb okokból valószinűleg csak Népautó Feszt-re jön. Sajna. Még "csak" OpelFórum tag (azaz ujonc :) ) vagyok !
Hic Elküldve Július13, 2007 Elküldve Július13, 2007 rabtibus írta: Még "csak" OpelFórum tag (azaz ujonc B) ) vagyok ! Mindenki igy kezdte..... :) :)
rabtibus Elküldve Július14, 2007 Elküldve Július14, 2007 rabtibus írta: Sziasztok ! Sajna kereskedelemben dolgozok, így sajna nem fog menni a 3 napos kitérő, ezt az egy napot is két hónapja bejelentettem hogy tudjanak vele számolni ! Ha van esetleg szórólap abban is számíthattok rám, elég forgalmas helyen dolgozok, kiszórom az Opel-ekre szívesen ! :) Jah ha van rá igény számíthattok rám Népautofest szórólapozásában is !!
Bkori Elküldve Július15, 2007 Elküldve Július15, 2007 rabtibus írta: Jah ha van rá igény számíthattok rám Népautofest szórólapozásában is !! Nagyon köszi, élni fogunk vele szerintem! Többen tudják hogy eléggé lerobbantam, remélhetőleg augusztusban már tudok dolgozni rendesen a találkozón, szó-szó, a szponzorok leegyeztetésével igencsak el vagyok maradva, így még nem tisztázott kik is kerülnének a szórolapra, ezért még a szórólap sehogy nem áll.. :)
hemi Elküldve Július16, 2007 Elküldve Július16, 2007 Szerintem egy egyszerű fekete - fehér szórólap is jó lesz. Dátum+programok . Ok, befogtam:)
mantababy Elküldve Július16, 2007 Elküldve Július16, 2007 halihó.nem tudtam végigolvasni az oldalt, de azért ide írom , hogy mi is mennénk a Blitz-re a párommal :) .sátrazunk, azt szeretjük. Mind 3 napra megyünk. B) de mostmár rászánom az időt és elolvasom mit írtatok eddig.
Leon Silver Elküldve Július17, 2007 Elküldve Július17, 2007 mantababy írta: halihó.nem tudtam végigolvasni az oldalt, de azért ide írom , hogy mi is mennénk a Blitz-re a párommal :) .sátrazunk, azt szeretjük. Mind 3 napra megyünk. B) de mostmár rászánom az időt és elolvasom mit írtatok eddig. Sziasztok! Leon Silver vagyok. Egy nagyon-nagyon újonc. A Blitz nagyon ígéretesnek tűnik. Szeretném is tiszteletemet tenni, de valószínű csak 1 napra érnék rá. És egy másik program is van "sajna" arra a hétvégére. Íjászkodok, a lá szittya módra. Persze szívesen átlőnék pár csinos hölgy szivecskét a weekend-en is. Jól áll nekem az Ámor szerep??? :-) Ja és mégvalami! Csak szívfájdításként azoknak akiknek nehéz a elszabadulni a melóhelyről: aug. 6-tól 29-ig szabin leszek. Miért mondanak engem mindig Kegyetlennek??? Nem is értem... Sziasztok!
warwolf Elküldve Július18, 2007 Elküldve Július18, 2007 Leon Silver írta: Sziasztok! Leon Silver vagyok. Egy nagyon-nagyon újonc. A Blitz nagyon ígéretesnek tűnik. Szeretném is tiszteletemet tenni, de valószínű csak 1 napra érnék rá. És egy másik program is van "sajna" arra a hétvégére. Íjászkodok, a lá szittya módra. Persze szívesen átlőnék pár csinos hölgy szivecskét a weekend-en is. Jól áll nekem az Ámor szerep??? :-) Ja és mégvalami! Csak szívfájdításként azoknak akiknek nehéz a elszabadulni a melóhelyről: aug. 6-tól 29-ig szabin leszek. Miért mondanak engem mindig Kegyetlennek??? Nem is értem... Sziasztok! Kisit off, de te igenigen közel vagyol Demóhoz........ :)
Boldizsar Elküldve Július26, 2007 Elküldve Július26, 2007 A népautó-fesztre a Fordos klubbok közül csak a sierra és a fiestaclub jön? A mondeo és focus ......stb clubok nem jönnek?????? Mondeoclub fórumon nem is találkoztam utalással sem a nepautofestről..... ???????????????????????????
Recommended Posts