Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Egyik este lehetne pölö nosztalgia diszkó.

80-as 90-es évek zenéiből.

-Butitájm-butitájm

-krosszing jueszéj

-Butitájm-butitájm

-jejj-jejj-jejj-jejj......

• Hozzászólások 597
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Egyik este lehetne pölö nosztalgia diszkó.

80-as 90-es évek zenéiből.

Jah, ez királyságos ötlet, bár inkább a 90-es éveket támogatom :rolleyes:

Elküldve
Mellesleg a kis Corsa nem klubtag, és idő és egyéb okokból valószinűleg csak Népautó Feszt-re jön. Sajna.

Sziasztok !

Sajna kereskedelemben dolgozok, így sajna nem fog menni a 3 napos kitérő, ezt az egy napot is két hónapja bejelentettem hogy tudjanak vele számolni !

Ha van esetleg szórólap abban is számíthattok rám, elég forgalmas helyen dolgozok, kiszórom az Opel-ekre szívesen ! :)

Elküldve
Mellesleg a kis Corsa nem klubtag, és idő és egyéb okokból valószinűleg csak Népautó Feszt-re jön. Sajna.

Még "csak" OpelFórum tag (azaz ujonc :) ) vagyok !

Elküldve
Sziasztok !

Sajna kereskedelemben dolgozok, így sajna nem fog menni a 3 napos kitérő, ezt az egy napot is két hónapja bejelentettem hogy tudjanak vele számolni !

Ha van esetleg szórólap abban is számíthattok rám, elég forgalmas helyen dolgozok, kiszórom az Opel-ekre szívesen ! :)

Jah ha van rá igény számíthattok rám Népautofest szórólapozásában is !!

Elküldve
Jah ha van rá igény számíthattok rám Népautofest szórólapozásában is !!

Nagyon köszi, élni fogunk vele szerintem!

Többen tudják hogy eléggé lerobbantam, remélhetőleg augusztusban már tudok dolgozni rendesen a találkozón, szó-szó, a szponzorok leegyeztetésével igencsak el vagyok maradva, így még nem tisztázott kik is kerülnének a szórolapra, ezért még a szórólap sehogy nem áll.. :)

Elküldve

halihó.nem tudtam végigolvasni az oldalt, de azért ide írom , hogy mi is mennénk a Blitz-re a párommal :) .sátrazunk, azt szeretjük. Mind 3 napra megyünk. B) de mostmár rászánom az időt és elolvasom mit írtatok eddig.

Elküldve
halihó.nem tudtam végigolvasni az oldalt, de azért ide írom , hogy mi is mennénk a Blitz-re a párommal :) .sátrazunk, azt szeretjük. Mind 3 napra megyünk. B) de mostmár rászánom az időt és elolvasom mit írtatok eddig.

Sziasztok!

Leon Silver vagyok. Egy nagyon-nagyon újonc. A Blitz nagyon ígéretesnek tűnik. Szeretném is tiszteletemet tenni, de valószínű csak 1 napra érnék rá. És egy másik program is van "sajna" arra a hétvégére. Íjászkodok, a lá szittya módra. Persze szívesen átlőnék pár csinos hölgy szivecskét a weekend-en is. Jól áll nekem az Ámor szerep??? :-)

Ja és mégvalami! Csak szívfájdításként azoknak akiknek nehéz a elszabadulni a melóhelyről: aug. 6-tól 29-ig szabin leszek.

Miért mondanak engem mindig Kegyetlennek??? Nem is értem...

Sziasztok!

Elküldve
Sziasztok!

Leon Silver vagyok. Egy nagyon-nagyon újonc. A Blitz nagyon ígéretesnek tűnik. Szeretném is tiszteletemet tenni, de valószínű csak 1 napra érnék rá. És egy másik program is van "sajna" arra a hétvégére. Íjászkodok, a lá szittya módra. Persze szívesen átlőnék pár csinos hölgy szivecskét a weekend-en is. Jól áll nekem az Ámor szerep??? :-)

Ja és mégvalami! Csak szívfájdításként azoknak akiknek nehéz a elszabadulni a melóhelyről: aug. 6-tól 29-ig szabin leszek.

Miért mondanak engem mindig Kegyetlennek??? Nem is értem...

Sziasztok!

Kisit off, de te igenigen közel vagyol Demóhoz........ :)

• 2 weeks later...
Elküldve

A népautó-fesztre a Fordos klubbok közül csak a sierra és a fiestaclub jön? A mondeo és focus ......stb clubok nem jönnek??????

Mondeoclub fórumon nem is találkoztam utalással sem a nepautofestről.....

???????????????????????????

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.