tomi023 Elküldve Május18, 2007 Elküldve Május18, 2007 Akkor indítsunk egy listát az autómatricázás ügyben. Hátsó szélvédő matrica: akinek én gyártom 1, Opel16v 1db 2, Mackósajt 1db 3, Kacsero 1db . . . Ha valakinek a file kell, akkor írja meg milyen progit használ a vágáshoz, ill milyen formátumban kéri. A szórólaptervet ha valaki elkészítette dobja le nekem CDR-ben és printeljük szórjuk. sztarreklam.tamas@t-online.hu
forumadmin Elküldve Május18, 2007 Szerző Elküldve Május18, 2007 A szórólaptervet ha valaki elkészítette dobja le nekem CDR-ben és printeljük szórjuk. sztarreklam.tamas@t-online.hu Rendben! Amint kész küldöm.
forumadmin Elküldve Május18, 2007 Szerző Elküldve Május18, 2007 Banneren dolgozunk:) Amint kész fel rakom ide!
Bkori Elküldve Május18, 2007 Elküldve Május18, 2007 Banneren dolgozunk:) Amint kész fel rakom ide! Sajnos mamár nem! :rolleyes: Az egyik fele meglett azt beteszem mutatóba, a másik felén lennének a klublogók és az időpont. http://www.nepauto.hu/images/stories/banne...anner_front.jpg
telo Elküldve Május18, 2007 Elküldve Május18, 2007 Akkor indítsunk egy listát az autómatricázás ügyben. Hátsó szélvédő matrica: akinek én gyártom 1, Opel16v 1db 2, Mackósajt 1db 3, Kacsero 1db 4, Telo 1 db 5, 6, . .
mackosajt Elküldve Május18, 2007 Elküldve Május18, 2007 Hátsó szélvédő matrica: akinek Tomi023 gyártja 1, Opel16v 1db 2, Mackósajt 1db (ha csomitér oldalablakra is készülne, azt sem bánnám :rolleyes: ) 3, Kacsero 1db 4, Telo 1 db 5, 6, . .
manta Elküldve Május18, 2007 Elküldve Május18, 2007 Mi a hiba? Le tudnád írni? Köszi! Jah és gratula!:rolleyes: Amúgy Atommanó nem jól írta, csak akkor tudtok bejönni ingyen, ha mindketten fehér menyasszonyi ruciban érkeztek:) sem a nickemre+jelszó, sem a rendes nevemre+jelszó nem válaszol. Azt írja ki, hogy hibás adat. (amúgy nem is lesz fehér ruhánk annyira :mellow: leginkább fekete-fehér hehe)
kori Elküldve Május18, 2007 Elküldve Május18, 2007 Engem is érdekelne a matricázás, de kivágatom magamnak. Csak nem tudom milyen kiterjesztésü fájlban kellene a matricás arcnak. Jövő héten utánnakérdezek, és majd jelzem.
Joee Elküldve Május19, 2007 Elküldve Május19, 2007 Viccen kívül: üdülési csekket elfogadnak? Mert van egy rakás, és nem valószínü, hogy máshol elkölteném. Ez engem is érdekelne!
mackosajt Elküldve Május19, 2007 Elküldve Május19, 2007 Volna 1 észrevételem. Ugye meg van hirdetve, hogy az első 10 nevező teljesen ingyen vehet részt a gyorsuláson. úgy néz ki a gyorsulás oldala, hogy jelenleg még nincs 10 versenyző... beregisztráltam magam, és mit kapok e-mailben? "Sikeresen regisztráltál az I. NePauTo Fest-re. A következõ lépés, hogy élni tudj az ON-LINE jelentkezés kedvezményével: (1.000 Ft gépátvételi díj elengedése és a VIP belépõ) Fizesd be az 1500 Forint kedvezményes belépõdíjadat..." na most akkor van már 10? vagy nincs még 10? Mert az oldalból az derült ki, hogy nincs, a mail meg a másikat mutatja. Vagy akkor mégsem ingyen mehet be, hanem az a nyeremény, hogy még 1 valakit ingyen vihet be? meg benne van ez is a levélben: "Az elsõ 10 regisztráló INGYEN belépõt kap. Errõl a nyertesek tájékoztatást kapnak telefonon!" A rendszer nem tartja akkor számon, hogy hányan regisztráltak? És autuomatikusan jelezné, hogy bukta a 10-ben szereplés. A levél kövi részét meg nem értem: "A kedvezményes belépõ befizetése után 1-2 nappal kapsz egy üdvözlõ mailt, amiben elküldjük a regisztrációs kódod, ezzel tudsz belépni az oldalra." kellett megadni felhasználót, jelszót... lehet én vagyok értetlen, de ez így eléggé zavar. Lécci valaki válaszoljon.
hemi Elküldve Május19, 2007 Elküldve Május19, 2007 sem a nickemre+jelszó, sem a rendes nevemre+jelszó nem válaszol. Azt írja ki, hogy hibás adat. (amúgy nem is lesz fehér ruhánk annyira :rolleyes: leginkább fekete-fehér hehe) NEM a fórum beléphez szükséges adatok kellenek. Hanem amit a tagnyilvántartóban használsz(unk). http://tagok.opelclub.hu, ha nincs meg akkor kérlek hétfőn írj nekem mailt.
hemi Elküldve Május19, 2007 Elküldve Május19, 2007 Volna 1 észrevételem. Ugye meg van hirdetve, hogy az első 10 nevező teljesen ingyen vehet részt a gyorsuláson. Az első tiznek ingyen van (hemi nem számít). Van egy sablon szöveg, amit késöbb kell figyelembe venni. Hiba volt benn hagyni. Viszont MOTE tagoknak, amennyiben 2 éjszakát töltenek a Blitz Weekenden, akkkor ingyen jönnek be. (www.blitz-weekend.hu) Bár akkor van még 1.000 Ft gépátvátel díj. Viszont, ha most az INGYEN akcióban regelnek azt is megsporolják:) A jővőben sajnos több kedvezmény nem vonható össze. Amint meg van a tíz, úgy a Fest oldalon továbbá regszitráló MOTE-s, akik késöbb 2 éjszakára jön annak csak a belépőt tudjuk elengedni. Aki MOTE-s , de nem jön a Blitz-re vagy csak 1 éjszakát töltene ott, annak a gépátvátel részét tudjuk elengedni. Úgyan úgy, mint a többi ON-LINE regisztrálonak. Remélem ez így gyorsban érhető, mert éppen mennem kell:) Módosítjuk pontosítjuk hétfőn a szöveget. Köszi az észrevételt.
hemi Elküldve Május19, 2007 Elküldve Május19, 2007 Volna 1 észrevételem. A levél kövi részét meg nem értem: "A kedvezményes belépõ befizetése után 1-2 nappal kapsz egy üdvözlõ mailt, amiben elküldjük a regisztrációs kódod, ezzel tudsz belépni az oldalra." kellett megadni felhasználót, jelszót... Javítom magam:) Szóval az üdvözlő email után tudsz belépni az oldalra és feltölteni képet az autódról , vagy később javítani a személyes adataid. A regisztrációs kód pedig a tali beléptetésekor kell. Regsiztrációkor kapott mail tartalma: (Picit javítva a szöveg) Kedves [NAME], Sikeresen regisztráltál az I. NePauTo Fest-re. A következő lépés, hogy élni tudj az ON-LINE jelentkezés kedvezményével: (1.000 Ft gépátvételi díj elengedése és a VIP belépő) Fizesd be az 1500 Forint kedvezményes belépődíjadat, legkésőbb 2007. július 31.-ig., a következő számlaszámra: Magyar Opel Tulajdonosok Egyesülete 11740023-20050344-00000000 OTP A megjegyzés rovatba írd : NEPAUTO FEST és a polgári neved (amivel a www.fest.nepauto.hu oldalon regisztráltál). A kedvezményes belépő befizetése után 1-2 nappal kapsz egy üdvözlő mailt, amiben elküldjük a regisztrációs kódod. Az emailt kinyomtatva és igazolásként használva a rendezvényen tudod átvenni a VIP igazolványod. Az üdvözlő email után kérlek lépj be az oldalra és tölts fel egy képet az autódról! [DETAILS] Üdvözlettel: NePauTo Fest csapata " Befizetés után ezt kapja a user (üdvözlő mail): Kedves [NAME], Elfogadtuk a nevezésed! A résztvételi díjat megkaptuk, a mai naptól be tudsz jelentkezni az oldalon, és felkerülsz az eddig jelentkeztek listájára. Kérünk, hogy a Bejelentkezés után tölts fel egy képet az autóról! VIP infó: [NAME] Cím: Telefonszám: Autó márkája: Autó típusa: [DETAILS] Egyedi azonosító: FONTOS!! Ezt az emailt ne add tovább, mert az itt szereplő kóddal, csak egyetlen embert tudunk beengedni a rendezvényre! FONTOS!! Ha egy autóval többen jöttök akkor is soron kívüliséget élveztek, de értelemszerűen az autóban rajtad kívül ülőknek a helyszínen belépőjegyet kell fizetniük, természetesen gyorsított eljárással a te VIP jegyed jogán. Üdvözlettel: NePauTo Fest csapata
Bkori Elküldve Május19, 2007 Elküldve Május19, 2007 lehet én vagyok értetlen, de ez így eléggé zavar. Lécci valaki válaszoljon. Teljesen igazad van a hiba lehetőségét mi is átláttuk, de az első tíz regisztrálása után ez a hiba nem lesz hiba. Ami már meg is van, tehát mostmár nincsen kavarás. A Blitz és a Nepauto Fest pedig pont azért lett külön kezelve, hogy ne váltson ki közfelháborodást, hogy mit keresnek a Blitzen Fordal illetve VW-el. A Blitz kiírásában ha jól tudom erről megvan a megfelelő passzus, tehát azt elolvasva egyértelmű, kinek mit kell fizetnie, mondjuk azt sejtettük, hogy "senki" nem fogja elolvasni a rizsát, de mi kiírtuk többet nem tehetünk, ahol tudtuk mindenkinek mondtuk, hogy a Blitzen ha két éjjelre jön valaki, akkor ingyenes a Népautos dolog is. Továbbra is megpróbáljuk ezt a helyzetet minnél inkább lekomunikálni ahol lehet. Még azt megtesszük, hogy az Opeleseknek kiírjuk a Blitz lehetőségét, Népautós regsiztráló levélben...esetleg a nevezés elötti infóblokkba is. Sokkal egyszerübb lenne a dolgunk, ha egy kalap alatt mehetne a jelentkezés, de ezt az elöbb ecsetelt dolog miatt nem tettük. A legrosszabb esetben ha valaki befizette a Népautos nevezési díjat, azoknak vagy beszámítjuk a Blitzbe, vagy a Blitz helyszínén visszaadjuk az 500Ft különbözetet a nevezési díj és a belépő között. Hétfőn Hemivel átbeszéljük ezt az egészet....sajnos tudjuk hogy nem egyszerű a helyzet, köszönjük az észrevételt!!!! Üdv.:Bkori
Rastalos Elküldve Május19, 2007 Elküldve Május19, 2007 Hátsó szélvédő matrica: 1, Opel16v 1db 2, Mackósajt 1db 3, Kacsero 1db 4, Telo 1 db 5, Rastalos 1db+szórólapterjesztés 6, . .
Gepard Elküldve Május21, 2007 Elküldve Május21, 2007 Hátsó szélvédő matrica: 1, Opel16v 1db 2, Mackósajt 1db 3, Kacsero 1db 4, Telo 1 db 5, Rastalos 1db+szórólapterjesztés 6, Gepard 1 db . .
tomi023 Elküldve Május22, 2007 Elküldve Május22, 2007 Engem is érdekelne a matricázás, de kivágatom magamnak. Csak nem tudom milyen kiterjesztésü fájlban kellene a matricás arcnak. Jövő héten utánnakérdezek, és majd jelzem. Várom a file igényt és az e-mail címet :rolleyes:
forumadmin Elküldve Május22, 2007 Szerző Elküldve Május22, 2007 A blitz bannerhez szükséges kód weblapokhoz: <div align="center"> <OBJECT classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://active.macromedia.com/flash2/cabs/swflash.cab#version=4,0,0,0" ID=blitzweekend WIDTH=468 HEIGHT=60> <PARAM NAME=movie VALUE="blitzweekend.swf"> <PARAM NAME=quality VALUE=high> <PARAM NAME=loop VALUE=true> <EMBED src="http://www.blitz-weekend.hu/blitzweekend.swf" loop=true quality=high WIDTH=468 HEIGHT=60 TYPE="application/x-shockwave-flash" PLUGINSPAGE="http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash"> </EMBED> </OBJECT> </div> Banner így nézz kiiii
forumadmin Elküldve Május22, 2007 Szerző Elküldve Május22, 2007 Viccen kívül: üdülési csekket elfogadnak? Mert van egy rakás, és nem valószínü, hogy máshol elkölteném. Elfogadunk.
opel16v Elküldve Május22, 2007 Elküldve Május22, 2007 www.opel16v.hu reklámszerverén már kint is van a banner. Szórólapos terveket várom majd, és akkor én is fogok nyomtatni, szórni. :mellow: Meg Tomitól a hátsó matrinyát is. :rolleyes:
redline Elküldve Május22, 2007 Elküldve Május22, 2007 A blitz bannerhez szükséges kód weblapokhoz: Banner így nézz kiiii gsi.hu-ra is kiraktam
tomi023 Elküldve Május22, 2007 Elküldve Május22, 2007 Meg Tomitól a hátsó matrinyát is. :rolleyes: A matricák kivágva! Aki erre jár lassítson a Jókain és felragasztjuk neki, DE csütörtökön pesten leszek és tudok vinni párat!
opel16v Elküldve Május22, 2007 Elküldve Május22, 2007 A matricák kivágva! Aki erre jár lassítson a Jókain és felragasztjuk neki, DE csütörtökön pesten leszek és tudok vinni párat! Lurdynál leszel? Én olyan negyed10 felé érek csak oda, remélem megvársz. :rolleyes:
tomi023 Elküldve Május23, 2007 Elküldve Május23, 2007 Lurdynál leszel? Én olyan negyed10 felé érek csak oda, remélem megvársz. :rolleyes: Vissza kell érnem Kecskemétre időben, de leadom valahova ha szeretnéd!
Recommended Posts