Kombitomi Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 Sziasztok! Nem érdekel valakit? http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=49578 Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 Mit szólnátok hozzá, ha szekciótalit tartanánk a debreceni talin? Jól mutatnánk, és lenne végre egy nagy csoportkép :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 Mit szólnátok hozzá, ha szekciótalit tartanánk a debreceni talin? Jól mutatnánk, és lenne végre egy nagy csoportkép ;) Támogatom! :D Ha vki nem is marad 3 napra, 1-re azért sztem el tudnának jönni néhányan... Ugye jól beszélek, srácok? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 Támogatom! :D Ha vki nem is marad 3 napra, 1-re azért sztem el tudnának jönni néhányan... Ugye jól beszélek, srácok? :blush: Szertnék lemenni, de a 3 napos verzió sajnos nem hiszem, hogy összejön!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 Szertnék lemenni, de a 3 napos verzió sajnos nem hiszem, hogy összejön!! 3 nap nekem sem lesz jó az biztos, de lehet 1 nap összejönne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 Szombatra tervezzetek ha javasolhatom, mert akkor lesznek programok.Húúú, de jóóó lenne Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 Voltunk ma a Coupe-s srácokkal egy kis kimozduláson. Íme a képek a pilisi taliról. A végére még egy ifjú opeles, a kislányom is felkerült. Már hat hónapos. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Na ez az, megmutathatnátok magatokat Debrecenben is :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Voltunk ma a Coupe-s srácokkal egy kis kimozduláson. ez a csöves agressor is csak ilyenekre bir menni de egy lurdyba már ciki eltolnia magát :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Voltunk ma a Coupe-s srácokkal egy kis kimozduláson. Íme a képek a pilisi taliról. A végére még egy ifjú opeles, a kislányom is felkerült. Már hat hónapos. :D Szép ez az útvonal. Mi is hasonlón voltunk februárban... Legközelebb együtt is kéne szervezni vmit! Debrecenben pl remélem ott leszünk páran G Astrások. Mindjárt ki is rakom a G Astrás weblapra a debreceni talit. ;) De előtte is szervezhetünk kisebb kirándulást. Itt a tavasz (nyár?)! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 Tényleg jó lenne egy tali Debrecenben. Arra végre én is eljutnék. :blush: Baccus, mik vannak, mióta nem árulom az autót, már 3-an meg akarták volna venni.... Ma nagymosásban lesz része! Végre tiszta lesz estére! Jövő héten meg visszakerül az alufelni, csak még kupakom nincs hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 Tényleg jó lenne egy tali Debrecenben. Arra végre én is eljutnék. :blush: Baccus, mik vannak, mióta nem árulom az autót, már 3-an meg akarták volna venni.... Ma nagymosásban lesz része! Végre tiszta lesz estére! Jövő héten meg visszakerül az alufelni, csak még kupakom nincs hozzá. Az jó lenne... Rég találkoztunk. Kíváncsi vagyok az autódra is... :D Milyen is az alufelnid? Olyan gyári, mint a nyuszié? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 Öt vastagküllős, a százéves sorozathoz adták. Most egy kicsit azt is megcsinosítjuk. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 Tényleg jó lenne egy tali Debrecenben. Arra végre én is eljutnék. :D Baccus, mik vannak, mióta nem árulom az autót, már 3-an meg akarták volna venni.... Ma nagymosásban lesz része! Végre tiszta lesz estére! Jövő héten meg visszakerül az alufelni, csak még kupakom nincs hozzá. Ezesetben lenne négy 15''-os gyári opel alufelnim gumival, de nem aladó és nem árulom. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március16, 2007 Megoszt Elküldve Március16, 2007 Asszem láttam egy másik topicban róla képet (háttérben a cabrio, ugye?) Ezekben a pillanatokban esztergál a Peti kupakokat, kíváncsi vagyok, milyen lesz..... Hétvégén a szegedi veteránbörzés mindenféle bolhapiacon láttam kupakokat, de nem mertem megvenni, mert elfelejtettük lemérni. Pedig 1000-ért adták volna a 4-et. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kazebaba16V Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 SZIASZTOK!! Efgy nagyon fontos kérdésem volna: ha valaki tud légyszi irjon mihamarabb privát üzibe!! A G astrán a diszléc az hogy van rögzitve? Magyarán lukas alatta a kaszni????? Előre is köszönöm mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!! kaze Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 SZIASZTOK!! Efgy nagyon fontos kérdésem volna: ha valaki tud légyszi irjon mihamarabb privát üzibe!! A G astrán a diszléc az hogy van rögzitve? Magyarán lukas alatta a kaszni????? Előre is köszönöm mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!! kaze Ha jól emlékszem lukas alatta a kaszni. De majd vki megerősit vagy cáfol... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Ha jól emlékszem lukas alatta a kaszni. De majd vki megerősit vagy cáfol... :blush: Ha a hüszöbre gondolsz: Nem tudom Telót megerősíteni sem cáfolni... Nézz körül itt: www.astra-g.de Tipps&tricks seitenschweller Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Ha a hüszöbre gondolsz: Nem tudom Telót megerősíteni sem cáfolni... Nézz körül itt: www.astra-g.de Tipps&tricks seitenschweller Boldi koma! A DÍÍÍSZLÉÉÉCRŐŐŐŐL kérdez a kolléga! :blush: A küszöb tuti patentos. Saját tapasztalat. A díszléc sztem ragasztott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Helyesbítek: KollégaNŐ... :D Sorry... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 SZIASZTOK!! Efgy nagyon fontos kérdésem volna: ha valaki tud légyszi irjon mihamarabb privát üzibe!! A G astrán a diszléc az hogy van rögzitve? Magyarán lukas alatta a kaszni????? Előre is köszönöm mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!! kaze Ragasztva van a dízsléc. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisg Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 SZIASZTOK!! Efgy nagyon fontos kérdésem volna: ha valaki tud légyszi irjon mihamarabb privát üzibe!! A G astrán a diszléc az hogy van rögzitve? Magyarán lukas alatta a kaszni????? Előre is köszönöm mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!! kaze Lyuk marad a helyén ha leveszed. Méghozzá úgy hogy az első ajtón előre a hátsón hátra felé tolod (vagy fordítva) a lényeg, hogy ne feszegesd!!! nincs ragasztva, csak bátran tolni kell, jól nekitámaszkodsz és zutty már ki is ugrik a résből ezután egyszerűen leemeled... Egyébként üdv mindenkinek! Kisg Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Egyébként üdv mindenkinek! Kisg Isten hozott!! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Boldi koma! A DÍÍÍSZLÉÉÉCRŐŐŐŐL kérdez a kolléga! :blush: A küszöb tuti patentos. Saját tapasztalat. A díszléc sztem ragasztott. Sorry, kissé kialvatlan vagyok.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Lyuk marad a helyén ha leveszed. Méghozzá úgy hogy az első ajtón előre a hátsón hátra felé tolod (vagy fordítva) a lényeg, hogy ne feszegesd!!! nincs ragasztva, csak bátran tolni kell, jól nekitámaszkodsz és zutty már ki is ugrik a résből ezután egyszerűen leemeled... Egyébként üdv mindenkinek! Kisg Na igen, én is vmi ilyesmire emlékszem... Amúgy pedig üdv Kisg! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts