Gelko Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 tegnap átléptük az astrával a 22000. km-ert :huh: :lol: :lol: a kocsi 99 júliusi :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 tegnap átléptük az astrával a 22000. km-ert :huh: :lol: :lol: a kocsi 99 júliusi :unsure: Sirály, jöhet az első olajcsere... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Sirály, jöhet az első olajcsere... :lol: :unsure: uhh azért az durva lenne ha most lenne az első :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Ma szervízben volt az Oppogó. Beépítették az új lámpákat, izzót is cseréltek, plusz az ékszíj csapágyát. Sajnos, az egyik fényszóró-mozgatómotor nem működik ..... Meg sem kérdeztem, mennyibe kerül. Valaki tudja, esetleg....? Megállapították, hogy sürgősen akksicsere kell, mert a végét járja. Még szerencse, hogy nem volt mostanában hideg, mert akkor beadta volna a kulcsot. Holnap veszek egy Banner-t, a Rapidban is az van. A használt szemeket visszakértem, jó lesz tarcsiba. megintcsak dícséret illeti a kiskőrösi Opel márkaszervíz dolgozóit! :unsure: Nagyon szép lett az autókám....! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Ma szervízben volt az Oppogó. Beépítették az új lámpákat, izzót is cseréltek, plusz az ékszíj csapágyát. Sajnos, az egyik fényszóró-mozgatómotor nem működik ..... Meg sem kérdeztem, mennyibe kerül. Valaki tudja, esetleg....? Megállapították, hogy sürgősen akksicsere kell, mert a végét járja. Még szerencse, hogy nem volt mostanában hideg, mert akkor beadta volna a kulcsot. Holnap veszek egy Banner-t, a Rapidban is az van. A használt szemeket visszakértem, jó lesz tarcsiba. megintcsak dícséret illeti a kiskőrösi Opel márkaszervíz dolgozóit! :huh: Nagyon szép lett az autókám....! :lol: Új lámpa és nem működik a motor?! Akkor nem új csak használt? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 a motor rész nem volt hozzá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 Új lámpa és nem működik a motor?! Akkor nem új csak használt? :unsure: Ja, a motor nem része a lámpatestnek, azt át kell szerelni.... Rulezke, nem figyeltem, miért kellett kicserélni a pilácsokat? Töröttek voltak a fülek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 Ja, a motor nem része a lámpatestnek, azt át kell szerelni.... Rulezke, nem figyeltem, miért kellett kicserélni a pilácsokat? Töröttek voltak a fülek? Hic rólad jutott eszembe :huh: egy ismerősöm azt mondta h a dízel Gastrájában az 5ös alatt van hátramenet :unsure: ez igyvan ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 a bowdenes váltoknál van igy... általába az x20xev illetve a x20dth motorokhoz tették ezt a fasjta váltót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 a motor rész nem volt hozzá aha Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 a bowdenes váltoknál van igy... általába az x20xev illetve a x20dth motorokhoz tették ezt a fasjta váltót. aha. ja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 meg közbe rájöttem, hogy az Agresszor26 nek is igy van a Coupéba... szóval: Z22SE nél is bowdenes a cucc :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 meg közbe rájöttem, hogy az Agresszor26 nek is igy van a Coupéba... szóval: Z22SE nél is bowdenes a cucc :huh: köszi ez nekem teljesen új volt....azt hittem csak a hátsókerekeseknél van úgy -legalábbis az omegában úgy van :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 köszi ez nekem teljesen új volt....azt hittem csak a hátsókerekeseknél van úgy -legalábbis az omegában úgy van :unsure: Az F23 szerintem a dolog nyitja... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 aha. ja. Ricsi, ne legyél mán' ennyire költői.... :huh: Igen, törött fülek, beázás, mattulás.. efféle gubancok miatt. Most nagyon szép az autó.... mintha új volna! Már csak pár apróság kell a teljes boldogságohoz. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 Ricsi, ne legyél mán' ennyire költői.... :huh: Igen, törött fülek, beázás, mattulás.. efféle gubancok miatt. Most nagyon szép az autó.... mintha új volna! Már csak pár apróság kell a teljes boldogságohoz. :unsure: de akkor ugye nem adjátok el??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 nem igazán szándékozunk, de írok pü-t! Ja, és új akksi dolgozik benne szerdától! a régi már nem töltődött, ezért halványult el kanyarokban a világítás. Most már semmi gond, és sokkal jobban indul! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 Ja, és új akksi dolgozik benne szerdától! a régi már nem töltődött, ezért halványult el kanyarokban a világítás. Most már semmi gond, és sokkal jobban indul! A Suzukimban nekem se sokáig bírta: 60ezernél kidobtam a Periont-vettem bele erősebb Bannert azóta dolgozik, mint a Safhauzen.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Egyébként az előírtnál kisebb akksi volt benne. Most belevaló van benne, ráadásul két év garancia van rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Hic rólad jutott eszembe :huh: egy ismerősöm azt mondta h a dízel Gastrájában az 5ös alatt van hátramenet :unsure: ez igyvan ? Neki lehet - nekem az 1-nél. Szerintem az 2.0 dízel lehet. Örülök, hogy javul a gép Rulezke! Egyszer rendbe kell rakni, aztán sose adod el... :lol: Akksit én is cseréltem a télen - még a gyári volt benne, több mint 4 éves - amikor hidegebb volt két nap után meguntam a bikázást. Azóta pöcc-röff. Ja, a zenyim Varta (Silver, ezüst-lemezes). Exide Maxx-ot akartam a hifi miatt (nagy áram), de aztán megnéztem a Varta speckóját, és az se rosszabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zozzy Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Abban szeretném kérni a segítségeteket, hogy: egy 1.7 TD Opel Astra G-m van, amiben gallyra ment az adagoló. Ez ki lett cserélve és mégsem indul az autó, és még hibakódot sem ír ki! Nem tudna valaki segíteni? Köszike Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kékmókus Elküldve Február27, 2007 Megoszt Elküldve Február27, 2007 Jól látom??!!Megint nyilvános a fórum?Még jó,hogy néha néha felnézek.......Hát akkor újra a rendszerben,üdv mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Február28, 2007 Megoszt Elküldve Február28, 2007 Jól látom??!!Megint nyilvános a fórum?Még jó,hogy néha néha felnézek.......Hát akkor újra a rendszerben,üdv mindenkinek! Sztem csak ez a MOTE klubos rész nyilvános mindenki számára, a technika rovatban lévő (eredeti) G Astra fórum csak klubtagoknak nyilvános. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kékmókus Elküldve Február28, 2007 Megoszt Elküldve Február28, 2007 Sztem csak ez a MOTE klubos rész nyilvános mindenki számára, a technika rovatban lévő (eredeti) G Astra fórum csak klubtagoknak nyilvános. Persze,azt láttam.De már ez is valami.:-))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Jól látom??!!Megint nyilvános a fórum?Még jó,hogy néha néha felnézek.......Hát akkor újra a rendszerben,üdv mindenkinek! Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts