adorjant Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 Ne hagyjátok ellustulni azokat a kocsikat :) hát az egy dolog :) nekem pl egyszer azért szabályzott egyesben,mert egy kinyarodás utáni kalamajkában,erős gázadáskor azt hittem,már kettesben vagyok... :) közbe meg nem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 Ne hagyjátok ellustulni azokat a kocsikat :lol: Mr. hogyan tegyük meg az utat Debrecenbe 1,5 óránál rövidebb idő alatt tudhat valamit! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 Én most nagyon gondolkodom, hogy lecserélem az astrát... egy másikra! Fehér, 2003-as nagyon szép, csak 1.7 diesel... félek, hogy kevésbé lesz erős és pörgős, mint a mostani. Én nemrég cseréltem le! 1,7 CDTI re a 1,6-os zafit. Csak 80 ló de a nyomaték 170, szerintem igen jó. Nagyon jól 5,5-6 a fogyi. Az opelpróbán egy 1,7DTL merivát nyüstőltem 700km-en az csak 75 ló volt de igen ment. Nyomtam neki nem pályán mégis 5,7 lett. Nálam mostmár a diesel a nyerő! Amúgy sziasztok klubtársak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 Én nemrég cseréltem le! 1,7 CDTI re a 1,6-os zafit. Csak 80 ló de a nyomaték 170, szerintem igen jó. Nagyon jól 5,5-6 a fogyi. Az opelpróbán egy 1,7DTL merivát nyüstőltem 700km-en az csak 75 ló volt de igen ment. Nyomtam neki nem pályán mégis 5,7 lett. Nálam mostmár a diesel a nyerő! Amúgy sziasztok klubtársak! 75LE-vel ment a Meriva??? Na ne!!! Valamit szedhettél előtte.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 75LE-vel ment a Meriva??? Na ne!!! Valamit szedhettél előtte.... :lol: A nyomaték miatt ment! De sivított is a turbó! 2 en ültünk benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 Értem, a nyomaték... az, hogy 75LE-s, már nem is érdekes. :lol: És 13 mázsa fölött van. Én tavaly vezettem 3 napig a 100LE-s 1.7 dizílt H-Astrában. Hát élmény volt utána visszaülni az 1.6 benzinesbe. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kombitomi Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 Sziasztok! Régebben olvastam az opel fórumon, hogy G Astránál, Tech 2-vel ki lehet iktatni a gyári kijelzőről azt a funkciót, hogy a nem gyári rádió használatakor ne tűnjön el a dátum.( Mert most ha bekapcsolom a rádiót, eltűnik a kijelzőről a dátum.) A környékünkön lévő szervizekben (Opel Ózd és Barcika) azt mondták, hogy ilyet nem lehet megcsinálni a Tech 2 nevezetű műszerrel. Azt mondták, hogy vágjam el azt a bizonyos kék-fehér vezetéket. Tud valaki ebben a témában segíteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December21, 2006 Megoszt Elküldve December21, 2006 Én nemrég cseréltem le! 1,7 CDTI re a 1,6-os zafit. Csak 80 ló de a nyomaték 170, szerintem igen jó. Nagyon jól 5,5-6 a fogyi. Az opelpróbán egy 1,7DTL merivát nyüstőltem 700km-en az csak 75 ló volt de igen ment. Nyomtam neki nem pályán mégis 5,7 lett. Nálam mostmár a diesel a nyerő! Amúgy sziasztok klubtársak! Üdv a dieselesek között ! "Nálam mostmár a diesel a nyerő!" Hát igen , én eddig is ezen a véleményen voltam. De nem is olyan régen vettünk egy 1000-es suzukit. Gondoltam 2. autónak tökéletes lesz. Az öröm nem tartott sokáig , csak a 2. tankolásig. Az eredmény 10 liter feletti fogyi 100 km-en... :) Amint lesz bónusz a suzira utilaput kötök a kerekeire.. :) Az bizti a dieselnek nyomhatod, akkor sem eszi a duplályát (pedig a suzinak nem is nyomtam... :lol: ) Az Astra kicsit megpiszkálva, városban sem eszik 6.2-nél többet... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve December21, 2006 Megoszt Elküldve December21, 2006 Üdv néked! Nekem is 6 körül eszik /most éppen 5.6-ot evett--> Mobil 1 Protection Formula-val/ , na meg az 1.6-os benyásokat is reggelire! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December21, 2006 Megoszt Elküldve December21, 2006 Üdv néked! Nekem is 6 körül eszik /most éppen 5.6-ot evett--> Mobil 1 Protection Formula-val/ , na meg az 1.6-os benyásokat is reggelire! :lol: :) a feltöltött 1.6os benzineseket is? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve December21, 2006 Megoszt Elküldve December21, 2006 a feltöltött 1.6os benzineseket is? :lol: Na Yo, azokat vacsorára.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December21, 2006 Megoszt Elküldve December21, 2006 Na Yo, azokat vacsorára.. :) mondjuk úgy már talán,megsült turbóval könnyű falat :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December21, 2006 Megoszt Elküldve December21, 2006 Sziasztok! Régebben olvastam az opel fórumon, hogy G Astránál, Tech 2-vel ki lehet iktatni a gyári kijelzőről azt a funkciót, hogy a nem gyári rádió használatakor ne tűnjön el a dátum.( Mert most ha bekapcsolom a rádiót, eltűnik a kijelzőről a dátum.) A környékünkön lévő szervizekben (Opel Ózd és Barcika) azt mondták, hogy ilyet nem lehet megcsinálni a Tech 2 nevezetű műszerrel. Azt mondták, hogy vágjam el azt a bizonyos kék-fehér vezetéket. Tud valaki ebben a témában segíteni? Nekem sincs gyári rádió. Dátum mégis van. Bár így vettem! De nem is olyan régen vettünk egy 1000-es suzukit. Gondoltam 2. autónak tökéletes lesz. Az öröm nem tartott sokáig , csak a 2. tankolásig. Az eredmény 10 liter feletti fogyi 100 km-en... :lol: Vezettem egy ideig céges buzuki swiftet 1,3-ast, ahogy illik. 4 éves volt, max országút, (nem pálya) 5,5 lityi Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December21, 2006 Megoszt Elküldve December21, 2006 szerk: kicsit benéztem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December21, 2006 Megoszt Elküldve December21, 2006 ezekre a kommentekre válaszolj a saját topikjukban,hogy jobban láthassák :lol: Mit csináljak? Itt kérdezték. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December21, 2006 Megoszt Elküldve December21, 2006 jajjjjjjjjjjjjj én kérek elnézést :lol: :) elnéztem a két chat topikot,azt hittem a másikba írok,meg írsz.... bocs :) azt hiszem,le kell feküdnöm pihenni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December21, 2006 Megoszt Elküldve December21, 2006 azt hiszem,le kell feküdnöm pihenni :lol: Csak ne a csillár alá!:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December21, 2006 Megoszt Elküldve December21, 2006 Csak ne a csillár alá!:-) :lol: az már nem fog rám esni :) szerencsére,és sajnos,mert így nincs a konyhában fény,egyelőre.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 Sziasztok! Régebben olvastam az opel fórumon, hogy G Astránál, Tech 2-vel ki lehet iktatni a gyári kijelzőről azt a funkciót, hogy a nem gyári rádió használatakor ne tűnjön el a dátum.( Mert most ha bekapcsolom a rádiót, eltűnik a kijelzőről a dátum.) A környékünkön lévő szervizekben (Opel Ózd és Barcika) azt mondták, hogy ilyet nem lehet megcsinálni a Tech 2 nevezetű műszerrel. Azt mondták, hogy vágjam el azt a bizonyos kék-fehér vezetéket. Tud valaki ebben a témában segíteni? igy van. kiprogramozható tech 2 vel... át kell állitani a kijelzőt nincs rádio ra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
stargazer Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Üdv! nemtom jó helyen járok-e, de szeretnék választ kapni a kérdésemre: most vettem nemrég az astra G-met, 6 éves, garantáltan 46000 km van benne, ismerőstől vettem. az a gondom hogy ingadozik az alapjárat, még üzemmelegen is, és a minap még olyat is csinált hogy elkezdett gerjedni az alapjárat és ilyen gurgulázó hangot hallatott a motor. nincs valami sejtésetek hogy mitől lehet ez? Előre is köszi a válaszokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január19, 2007 Megoszt Elküldve Január19, 2007 Én pedig azt kérdezném, hogy nincs-e zárható tanksapka az Astrához? Illetve jól gondolom-e, hogy amin nincs kp, ott kulccsal zárható a sapka? Asszem beszerzek egyet. Olyan bizonytalan pici kallantyú fogja, ráadásul nekem el is áll, és nem mindig zárja be a központi. Ez néha nyugtalanít..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Január19, 2007 Megoszt Elküldve Január19, 2007 Én pedig azt kérdezném, hogy nincs-e zárható tanksapka az Astrához? Illetve jól gondolom-e, hogy amin nincs kp, ott kulccsal zárható a sapka? Asszem beszerzek egyet. Olyan bizonytalan pici kallantyú fogja, ráadásul nekem el is áll, és nem mindig zárja be a központi. Ez néha nyugtalanít..... Nálam is eláll.... Mosóban néha ki is nyílik, de a központi zárja rendesen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február11, 2007 Megoszt Elküldve Február11, 2007 Kaptam a Klubos e-mailre egy ilyen levelet. Gondoltam hátha érdekel valakit. Sziasztok! A héten olvasgattam az egyik Tuning&Stereo magazint (régebben ez volt a neve) és találtam egy Astra G-t. Pöpec egy verda!!! Úgy gondoltam, hogy inkább lerajzolom. Le is rajzoltam, egy A3-as rajzlapra, majdnem beterítve azt. Az alkotásom 7 órát vett igénybe és BAROMI JÓL SIKERŰLT!!! Úgy gondoltam, hogy inkább eladnám, egy olyan embernek, akinek ilyen autója van. Az árát még pontosan nem határoztam meg, de úgy gondolom a kép magáért beszél. Ha bárkit érdekel hívjon: Nagy János, 0620 222 99 89 e-mail: csirkejani@freemail.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február11, 2007 Megoszt Elküldve Február11, 2007 bázzz.... már van RCS fiuban is??? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február11, 2007 Megoszt Elküldve Február11, 2007 Kaptam a Klubos e-mailre egy ilyen levelet. Gondoltam hátha érdekel valakit. Sziasztok! A héten olvasgattam az egyik Tuning&Stereo magazint (régebben ez volt a neve) és találtam egy Astra G-t. Pöpec egy verda!!! Úgy gondoltam, hogy inkább lerajzolom. Le is rajzoltam, egy A3-as rajzlapra, majdnem beterítve azt. Az alkotásom 7 órát vett igénybe és BAROMI JÓL SIKERŰLT!!! Úgy gondoltam, hogy inkább eladnám, egy olyan embernek, akinek ilyen autója van. Az árát még pontosan nem határoztam meg, de úgy gondolom a kép magáért beszél. Ha bárkit érdekel hívjon: Nagy János, 0620 222 99 89 e-mail: csirkejani@freemail.hu Ez a levél is magáért beszél gondolom... :huh: (jó, mondjuk ha 6 éves a srác, akkor oké... :unsure: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts