Amusing Elküldve November30, 2006 Elküldve November30, 2006 Tudom, hogy van valahol, de nem talom :unsure: hogy kell kiszedni a szervíz figyelmeztetőt? úgy emlékeztem, hogy gyujtás és Km nullázót pár ms ig nyomni, de ez nem jött be :blink:
uhuhu Elküldve December1, 2006 Elküldve December1, 2006 jjól csinálod, csak a sorrend nem mindegy... nullázó megnyom, gyujtás ráad...
Amusing Elküldve December1, 2006 Elküldve December1, 2006 jjól csinálod, csak a sorrend nem mindegy... nullázó megnyom, gyujtás ráad... köszi, ezek szerint nincs gond a memóriámmal :blink: Már csak asszony Pandusából kell kiszedni ezt :unsure:
corsarulez Elküldve December1, 2006 Elküldve December1, 2006 Én most nagyon gondolkodom, hogy lecserélem az astrát... egy másikra! Fehér, 2003-as nagyon szép, csak 1.7 diesel... félek, hogy kevésbé lesz erős és pörgős, mint a mostani.
adorjant Elküldve December1, 2006 Elküldve December1, 2006 caravan? n-joy felszereltségű? ;) nekem issszonnyyattttt tetszik az n-joy caravan :unsure: az 1.7 pedig jó! bár nem 1xx lóerős,de nyomatékban,a hétköznapi használatban sokkal könnyedebb,rugalmasabb,no és kevesebbet is fogyaszt...na de ugye kerreg,nehezebben melegszik fel... meg a nagy része import autó,szal oda kell figyelni. de ki lehet fogni nagyon szépeket :blink:
corsarulez Elküldve December2, 2006 Elküldve December2, 2006 Igen, N-joy. :unsure: Csak az piszkál, hogy erre a mostanira már sokat költöttem, helyre lett hozva a motorja stb. Hát a mindenit, most ebben a pillanatban hívtuk a srácot és elkelt.... :blink: Nagyon olcsó volt, 2.1 m, ahhoz képest, hogy nagyon jól felszerelt és szép állapotú. fehér számlapos....
uhuhu Elküldve December2, 2006 Elküldve December2, 2006 helyre lett hozva a motorja stb lemaradtam... mit kellett helyrehozni?
mackosajt Elküldve December2, 2006 Elküldve December2, 2006 Ez a helyre hozás engem is érdekelne, mert lehet én is lemaradtam valamiről... Tudtommal nektek nem kellett úgy megbontani, mint nekem... :unsure:
corsarulez Elküldve December3, 2006 Elküldve December3, 2006 A helyrehozás: vezérműszíj, feszítőgörgő, vízpumpa, olajcsere, szoftverfrissítés, fékfolyadék, fékbetétcsere, hűtővízcsere, (na, jó, ez nem mind a motor), a fűtést megcsináltatni. ja, és új gumi (nyári). Hála az égnek, nem hengerfejes és egy csöszivárgás miatt ette a vizet.
uhuhu Elküldve December3, 2006 Elküldve December3, 2006 ez revizios költség mind. ugyanezt a másikon is meg KELL csinálni....
Amusing Elküldve December3, 2006 Elküldve December3, 2006 köszi, ezek szerint nincs gond a memóriámmal :blink: Már csak asszony Pandusából kell kiszedni ezt :unsure: ez ugyan off, de nálla is ugyanúgy müxik ;)
meriva1.8 Elküldve December3, 2006 Elküldve December3, 2006 A helyrehozás: vezérműszíj, feszítőgörgő, vízpumpa, olajcsere, szoftverfrissítés, fékfolyadék, fékbetétcsere, hűtővízcsere, (na, jó, ez nem mind a motor), a fűtést megcsináltatni. ja, és új gumi (nyári). Hála az égnek, nem hengerfejes és egy csöszivárgás miatt ette a vizet. Edit, mit takar az a szoftver-frissítés???
corsarulez Elküldve December11, 2006 Elküldve December11, 2006 Csak most vettem ezt észre, de válaszoltam a másik topicban. :lol:
ispan Elküldve December18, 2006 Elküldve December18, 2006 hello tudnátok nekem segiteni ? olyan gondom van az opelommal /g 98as 1.4 16v/ hogy egyesbe néha tök lassan gyorsul 2000ig onnan megint jó! de olyan lassan mint egy csiga!! mi lehet a probléma szerintetek? köszi ispan
meriva1.8 Elküldve December18, 2006 Elküldve December18, 2006 Nekem 1-ben csak kb. 40-ig gyorsul, szóval ne panaszkodj itt! :lol:
uhuhu Elküldve December19, 2006 Elküldve December19, 2006 Nekem 1-ben csak kb. 40-ig gyorsul, szóval ne panaszkodj itt! :lol: :)
ispan Elküldve December19, 2006 Elküldve December19, 2006 azt hiszem nem értitek!!! ha el akarok indulni 1 be kb3-4 másodperc mire eléri a 3000-es fordulatot tehát valami baja van!!
uhuhu Elküldve December19, 2006 Elküldve December19, 2006 ééértjük mi... nem vagyunk ám buták ... :lol: de sajnos az ilyen jellegü hibát nem lehet interneten keresztül gyógyitani, mert rengeteg dolog okozhat ilyet... lehet koszolódás lehet meghibásodás okozhatja: folytószelep, AGR szelep, gyujtás, üzemanyagellátás, katalizátor, kipufogó, fordulatszámjeladók stb....
ispan Elküldve December19, 2006 Elküldve December19, 2006 oooooooooo :lol: reméltem hogy valmilyen problémára tipikusan ráillik azért köszi
meriva1.8 Elküldve December19, 2006 Elküldve December19, 2006 Azért egy pillangószelep tisztítást simán megér... Nem írtad, hány kilométer van benne, hogy használod, stb. Vagy gyertyacsere. De először a mechanikus tisztítás, ami sokat számíthat. Infót találhatsz G-Astra topicban...
adorjant Elküldve December19, 2006 Elküldve December19, 2006 Nekem 1-ben csak kb. 40-ig gyorsul, szóval ne panaszkodj itt! :lol: megy az tovább is :)
corsarulez Elküldve December19, 2006 Elküldve December19, 2006 Jesszus, ti kipróbáltátok? Én csak annak idején a tanulóautóval! :lol: :)
adorjant Elküldve December19, 2006 Elküldve December19, 2006 öööö mi csak hallottuk :lol: :) tanulóautóval csak gumit csikorgattam :) de nem szándékos volt :)
mélykék76 Elküldve December19, 2006 Elküldve December19, 2006 ....öööö mi csak hallottuk :lol: :).... Ne hagyjátok ellustulni azokat a kocsikat :)
Recommended Posts