Amusing Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Tudom, hogy van valahol, de nem talom :unsure: hogy kell kiszedni a szervíz figyelmeztetőt? úgy emlékeztem, hogy gyujtás és Km nullázót pár ms ig nyomni, de ez nem jött be :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 jjól csinálod, csak a sorrend nem mindegy... nullázó megnyom, gyujtás ráad... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 jjól csinálod, csak a sorrend nem mindegy... nullázó megnyom, gyujtás ráad... köszi, ezek szerint nincs gond a memóriámmal :blink: Már csak asszony Pandusából kell kiszedni ezt :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 Én most nagyon gondolkodom, hogy lecserélem az astrát... egy másikra! Fehér, 2003-as nagyon szép, csak 1.7 diesel... félek, hogy kevésbé lesz erős és pörgős, mint a mostani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 caravan? n-joy felszereltségű? ;) nekem issszonnyyattttt tetszik az n-joy caravan :unsure: az 1.7 pedig jó! bár nem 1xx lóerős,de nyomatékban,a hétköznapi használatban sokkal könnyedebb,rugalmasabb,no és kevesebbet is fogyaszt...na de ugye kerreg,nehezebben melegszik fel... meg a nagy része import autó,szal oda kell figyelni. de ki lehet fogni nagyon szépeket :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 Igen, N-joy. :unsure: Csak az piszkál, hogy erre a mostanira már sokat költöttem, helyre lett hozva a motorja stb. Hát a mindenit, most ebben a pillanatban hívtuk a srácot és elkelt.... :blink: Nagyon olcsó volt, 2.1 m, ahhoz képest, hogy nagyon jól felszerelt és szép állapotú. fehér számlapos.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 helyre lett hozva a motorja stb lemaradtam... mit kellett helyrehozni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 Ez a helyre hozás engem is érdekelne, mert lehet én is lemaradtam valamiről... Tudtommal nektek nem kellett úgy megbontani, mint nekem... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December3, 2006 Megoszt Elküldve December3, 2006 A helyrehozás: vezérműszíj, feszítőgörgő, vízpumpa, olajcsere, szoftverfrissítés, fékfolyadék, fékbetétcsere, hűtővízcsere, (na, jó, ez nem mind a motor), a fűtést megcsináltatni. ja, és új gumi (nyári). Hála az égnek, nem hengerfejes és egy csöszivárgás miatt ette a vizet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December3, 2006 Megoszt Elküldve December3, 2006 ez revizios költség mind. ugyanezt a másikon is meg KELL csinálni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve December3, 2006 Megoszt Elküldve December3, 2006 köszi, ezek szerint nincs gond a memóriámmal :blink: Már csak asszony Pandusából kell kiszedni ezt :unsure: ez ugyan off, de nálla is ugyanúgy müxik ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December3, 2006 Megoszt Elküldve December3, 2006 A helyrehozás: vezérműszíj, feszítőgörgő, vízpumpa, olajcsere, szoftverfrissítés, fékfolyadék, fékbetétcsere, hűtővízcsere, (na, jó, ez nem mind a motor), a fűtést megcsináltatni. ja, és új gumi (nyári). Hála az égnek, nem hengerfejes és egy csöszivárgás miatt ette a vizet. Edit, mit takar az a szoftver-frissítés??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 Csak most vettem ezt észre, de válaszoltam a másik topicban. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 OK! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ispan Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 hello tudnátok nekem segiteni ? olyan gondom van az opelommal /g 98as 1.4 16v/ hogy egyesbe néha tök lassan gyorsul 2000ig onnan megint jó! de olyan lassan mint egy csiga!! mi lehet a probléma szerintetek? köszi ispan Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Nekem 1-ben csak kb. 40-ig gyorsul, szóval ne panaszkodj itt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 Nekem 1-ben csak kb. 40-ig gyorsul, szóval ne panaszkodj itt! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ispan Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 azt hiszem nem értitek!!! ha el akarok indulni 1 be kb3-4 másodperc mire eléri a 3000-es fordulatot tehát valami baja van!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 ééértjük mi... nem vagyunk ám buták ... :lol: de sajnos az ilyen jellegü hibát nem lehet interneten keresztül gyógyitani, mert rengeteg dolog okozhat ilyet... lehet koszolódás lehet meghibásodás okozhatja: folytószelep, AGR szelep, gyujtás, üzemanyagellátás, katalizátor, kipufogó, fordulatszámjeladók stb.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ispan Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 oooooooooo :lol: reméltem hogy valmilyen problémára tipikusan ráillik azért köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 Azért egy pillangószelep tisztítást simán megér... Nem írtad, hány kilométer van benne, hogy használod, stb. Vagy gyertyacsere. De először a mechanikus tisztítás, ami sokat számíthat. Infót találhatsz G-Astra topicban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 Nekem 1-ben csak kb. 40-ig gyorsul, szóval ne panaszkodj itt! :lol: megy az tovább is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 Jesszus, ti kipróbáltátok? Én csak annak idején a tanulóautóval! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 öööö mi csak hallottuk :lol: :) tanulóautóval csak gumit csikorgattam :) de nem szándékos volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 ....öööö mi csak hallottuk :lol: :).... Ne hagyjátok ellustulni azokat a kocsikat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts