aga Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Jól megvigasztaltátok, de egyet értek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jratkai Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Kapcsolási rajz, kézikönyv (service manual) Astra G-hez (Z14XEP motoros) hol tölthető le? http://members.fortunecity.de/warrior7/ más motorúakhoz jó kapcsolási rajz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 jratkai: a galériámban megtekinthető egy. nem tudom, hogy jó-e neked, de egy próbát megér. Megtekintés Link to comment Megosztás: More sharing options...
legenda007 Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Sziasztok! Nekem ugyan az a problémám mint smajdanak teljesen, nekem egy szer enyhítette a dolgott injector tisztító, már most az sem. Valakinek az előbbieken túl van még valami ötlete? Smajda a sikerült megoldani akkor lécci írd meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pamacs Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Sziasztok! Egy kérdésem lenne, sajnos sehol nem találom az adatot. Astra Classic II-es autóm ( nem kombi, 5ajtós) csomagtartójának az űrtartalmára lennék kíváncsi?? Előre is köszönöm, ha válaszol valaki. Üdv, Pamacs Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 3 ajtós: 370 liter 4 ajtós: 460 liter 5 ajtós: 370 liter asszem Link to comment Megosztás: More sharing options...
maczko Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Sziasztok G Astrások, Szeretném ehelyt is szerelmem tárgyát bemutatni: Astra Classic II Optima 1.4 Twinport 2006, február 17.-én vettem, 10500km-rel. A neve: Kisasszony üdv: medve Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 szép autó, bár számomra a szine szokatlan, de legalább nem jön szembe minden sarkon. vigyázz rá nagyon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
maczko Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 szép autó, bár számomra a szine szokatlan, de legalább nem jön szembe minden sarkon. vigyázz rá nagyon. Pont a színe volt a szerelem egyik oka :sowwy: Két hónap alatt enyémen kívül ma láttam a negyedik példányt utcán, Bp.-n. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Pont a színe volt a szerelem egyik oka :sowwy: Két hónap alatt enyémen kívül ma láttam a negyedik példányt utcán, Bp.-n. Szép szín! Drakula! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
maczko Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Szép szín! Drakula! :sowwy: Köszönöm szépen (illetve köszöni a szépem) :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
maczko Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Egyébként számomra rejtély, hogy miért választanak annyi szürkeségbe torkolló autót a tulajdonosaik, nem muszáj minden autónak ezüst vagy fehér színűnek lenni, még ha Astra is. Ennek a színnek gyári (magyar) megevezése: menta metál. Én inkább hívnám türkiz zöld (kék) -nek. Az ezelőtti autóm (másik nagy szerelemvolt...) egy Ascona 1.8E CD volt aranymetál színben (béke poraira) eladtam.... illetve inkább ajándék volt, vagy átok, ki hogy nézi. Betöltötte a 24-et a kicsike. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 elég sokan azért mert az tetszik nekik, de sokan meg arra alapoznak, hogy egy átlag szintű autót nem lopnak el akkora eséllyel, mint egy különleges szinűt. de az opel is "ludas" benne, ha lenne kicsit több alapárú szín, akkor lehet más lenne a felhozatal. meg állítólag a szürke szin nem fakul ki :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
maczko Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 meg állítólag a szürke szin nem fakul ki :sowwy: Hát éljenel a szürkék, nekem mindíg színes autóim voltak, húsz éve vezetek, ebből tizenhármat Opellel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 én lasan készülöm megvenni, első opelem, de eddig úgy néz ki, hogy nem szürke lesz :sowwy: ha meg mégis, akkor valami sportos verda lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atiradeon86 Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 Megvan a gép! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 (edited) Megvan a gép! :D http://balatondisco.extra.hu/avatar.gif Gratula! Használd egészséggel! :D Módosítva Szeptember10, 2008 : coupe képpel nem idézünk...ki kell törölni az idézett szövegből az img tagokat.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
maczko Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 (edited) Megvan a gép! :D http://balatondisco.extra.hu/avatar.gif Gratulálok:-) egy olvtársat idézve: egy G Astrát nagyon lehet szeretni! Elnézést, nem emlékszem, melyikünk mondta (írta). Az enyim szerelme töretlen! (Mind a gép, mind az érzelem.) Módosítva Szeptember10, 2008 : coupe képpel nem idézünk...ki kell törölni az idézett szövegből az img tagokat.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelzoli Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Sziasztok! Vásároltam egy 2004-es évjáratu G Astrát. Nincs hozzá semmilyen magyar nyelvű papír. Tudna nekem valaki segíteni, hogy hol tudnék szerezni hozzá egy magyar nyelvű használati utasítást? Előre is köszi Zoli Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 Mote hivatalos oldalán nézz körül a letöltéseknél, ott van, ha jól emlékszem. így csináld könyv, meg Xray, Mackósajt .....stb oldalán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sean Elküldve Augusztus1, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2008 Na hali all! Én is új tag vagyok itt a forumon bár az autom se olyan rég vásárolt de már bevagyok sózva h kéne egy talit csinálni valahol... Vélemény??? Esetleg ötlet??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Augusztus2, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2008 Na hali all! Én is új tag vagyok itt a forumon bár az autom se olyan rég vásárolt de már bevagyok sózva h kéne egy talit csinálni valahol... Vélemény??? Esetleg ötlet??? :lol: Lurdy házban csüt esténként mindíg van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sean Elküldve Augusztus2, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2008 Lurdy házban csüt esténként mindíg van. Az addíg oké de valami egésznapos kajálós mátrásra gondoltam... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Augusztus2, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2008 Az addíg oké de valami egésznapos kajálós mátrásra gondoltam... :lol: abba még lehet én is beneveznék :lol: lévén Gyöngyös a Mátra kapuja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sean Elküldve Augusztus2, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2008 na látjátok... csak fel kell dobni a témát :lol: Tehát akkor: -Qpack -Sean Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts