Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

forumadmin

Recommended Posts

• Hozzászólások 422
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Régi opelos időszakomból úgy tünik, nekem jobban bejött a Z16SE(1.6 i), mert alacsonyabb fordulatszámon jobban teljesitett.

A végét nemtom, de nem hiszem, hogy nagy különbség lenne.

Rengeteg 1.4-est hajtottam(MOL), melyek között akadt sok ill. kevés km-es, nekem nem volt megyöző.

A Z motorkódos 3000-ig alig húz, ez mindegy hogy 1.4 16v vagy 1.6 16v, a klimát mindegyik érzi, de ha nem vagy gyorsulgatós tipus akkor mindegy melyiket választod.

A régi X-esek jobbak voltak, jobban gyorsult, de semmi más.

A 16 szelepesek előszeretettel kajálják az olajat...

Ezek után próbálj választani :unsure:

Én egy Z16XE Caravant hajtok.

Nekem volt szerencsém X16XE motoros (régi 16v) F Astrát vezetni mostanság. Őszintén szólva nem éreztem egyértelműen azt, hogy jobban menne, mint az én Z16XE-s (szintén 16v) G Astrám... Néha úgy éreztem jobban megy, néha meg úgy, hogy az enyém megy jobban. Ja és rájöttem, hogy nem is olyan gáz az az elektromos gázpedál... :wacko:

Megosztás:

Régi opelos időszakomból úgy tünik, nekem jobban bejött a Z16SE(1.6 i), mert alacsonyabb fordulatszámon jobban teljesitett.

A végét nemtom, de nem hiszem, hogy nagy különbség lenne.

Rengeteg 1.4-est hajtottam(MOL), melyek között akadt sok ill. kevés km-es, nekem nem volt megyöző.

A Z motorkódos 3000-ig alig húz, ez mindegy hogy 1.4 16v vagy 1.6 16v, a klimát mindegyik érzi, de ha nem vagy gyorsulgatós tipus akkor mindegy melyiket választod.

A régi X-esek jobbak voltak, jobban gyorsult, de semmi más.

A 16 szelepesek előszeretettel kajálják az olajat...

Ezek után próbálj választani :wacko:

Én egy Z16XE Caravant hajtok.

Szevasz Jézus! :unsure:

Megosztás:

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...

Helló mindenkinek ! Nekem is G Astrusom van ! Ezért merészkedtem ide írni nektek ! Szóval amiért itt vo az az lenne hogy lenne 4db SCHMIDT REVOLUTION SPACE 1-es felnim eladó ! A felnik 9X16 coll szélesek,4X100-ok és ET25-ek jah és zsír újjak ! Megpróbálok felrakni képet az oldalamra a felnikről ! 4X100-as használt olcsóbb 16colos alufelnit, Astra G-be való sportülést,vagy optikai tuningot beszámolok értékegyeztetéssel ! A felni irányára: 220.000.- lenne ! Ezen a számon elértek: 06306331878 ! Illetve ide írhadtok emailt:malacka0@enternet.hu ! Szép estét mindenkinek !

Megosztás:

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.