Hic Elküldve Április30, 2007 Elküldve Április30, 2007 no igen,mert ugye a led nem éghet ki :mellow: De bizony, kiéghet.... :rolleyes: ...a túl nagy áram csodákra képes :unsure: Olyan LEDes izzóm van nekem, kékesfehér, egy pár, de nem kell. Ha kell valakinek ócsóé odaadom. (ismerősnek ingyen) Nakiagyorsabb?
mackosajt Elküldve Április30, 2007 Elküldve Április30, 2007 esetleg évnyitón ha ide adod, és kéri adorjant, akkor majd átadom neki. :mellow: Ha nem kéri, akkor nem kérem el én sem! :rolleyes:
adorjant Elküldve Május1, 2007 Elküldve Május1, 2007 De bizony, kiéghet.... :rolleyes: ...a túl nagy áram csodákra képes :lol: Olyan LEDes izzóm van nekem, kékesfehér, egy pár, de nem kell. Ha kell valakinek ócsóé odaadom. (ismerősnek ingyen) Nakiagyorsabb? enyémenyémmmenyémmmmmmmmmmmmmmmm :D találj ki egy árat :mellow: aztán mackó segítségét kérjük :unsure:
Hic Elküldve Május2, 2007 Elküldve Május2, 2007 enyémenyémmmenyémmmmmmmmmmmmmmmm :unsure: találj ki egy árat :mellow: ld. --> ...(ismerősnek ingyen)... :D :rolleyes: Akkor odaadom Mackónak az évnyitón. Ha meg már akkor négyen leszünk, majd eljuttatom valakivel... :lol:
adorjant Elküldve Május3, 2007 Elküldve Május3, 2007 ld. --> :lol: :rolleyes: Akkor odaadom Mackónak az évnyitón. Ha meg már akkor négyen leszünk, majd eljuttatom valakivel... :lol: őt ismered úgyis :D kösziköszi :unsure: hálám üldözni fog :mellow:
adorjant Elküldve Május14, 2007 Elküldve Május14, 2007 nem tudjátok,a classic astrák klímahűtőjére lehet-e ventillátort tenni? mert városban tötymörgéskor nem nagyon hűl,így a hatásfoka sem olyan jó...
adorjant Elküldve Május14, 2007 Elküldve Május14, 2007 nem eleve 2 ventis? :rolleyes: nem sajnos :unsure: a classic astrák légkondihűtőjén már nincs ventilátor...softi astráján van,még az előző,autószerelő tulaj rakta rá,lehet őt lenne érdemes ezzel a kérdéssel zargatni :mellow:
adorjant Elküldve Május14, 2007 Elküldve Május14, 2007 spórolás... :rolleyes: a kutyarúgjameg eléggé...pl a sima G-hez képest ami még nekem feltűnt,az a kesztyűtartót kettéválasztó polc műanyag lapja...biztos került vagy 100 forintba... mondjuk az nem is zavar,de a légkondi hatásfokát igencsak csökkenti a ventilátor hiánya...országúton nem lehet észrevenni,de városban elég magas fokozaton kell üzemeltetni a szellőzést
telo Elküldve Május14, 2007 Elküldve Május14, 2007 eléggé...pl a sima G-hez képest ami még nekem feltűnt,az a kesztyűtartót kettéválasztó polc műanyag lapja...biztos került vagy 100 forintba... mondjuk az nem is zavar,de a légkondi hatásfokát igencsak csökkenti a ventilátor hiánya...országúton nem lehet észrevenni,de városban elég magas fokozaton kell üzemeltetni a szellőzést Annó én is gondolkloztam rajta az előző G astrámnál (ezen már vagy még van). Lehet rá tenni, és a vezérlését is meg lehet oldani vhogy. Én majdnem rakattam is rá. Már nem emlékszem mennyi lett volna, 30 körül talán. Hogy mennyivel lesz jobb a hűtés hatásfoka, nem tudom, de talán segít vmit.
adorjant Elküldve Május15, 2007 Elküldve Május15, 2007 Annó én is gondolkloztam rajta az előző G astrámnál (ezen már vagy még van). Lehet rá tenni, és a vezérlését is meg lehet oldani vhogy. Én majdnem rakattam is rá. Már nem emlékszem mennyi lett volna, 30 körül talán. Hogy mennyivel lesz jobb a hűtés hatásfoka, nem tudom, de talán segít vmit. 30???? :rolleyes: :mellow: :unsure: azt hittem nem ilyen bonyolult a dolog...bár ha belegondolok,mikor hogy pörög,mikor kapcsolhat ki...fene tudja...
telo Elküldve Május15, 2007 Elküldve Május15, 2007 30???? :rolleyes: :mellow: :unsure: azt hittem nem ilyen bonyolult a dolog...bár ha belegondolok,mikor hogy pörög,mikor kapcsolhat ki...fene tudja... Csak a venti volt 20 körül ha jól emlékszem... De tényleg elég homályosak a képek erről a fejemben.
adorjant Elküldve Május15, 2007 Elküldve Május15, 2007 Csak a venti volt 20 körül ha jól emlékszem... De tényleg elég homályosak a képek erről a fejemben. azért köszi az infót! :D de kezdem úgy érezni,hogy qrva jól hűt a klímám most is :rolleyes: :mellow: :unsure:
adorjant Elküldve Május16, 2007 Elküldve Május16, 2007 a kérdésedre reagálva Hic,most perpill nincs benne.beraktam,de a jelenlegi izzóm csak 4000K (Osram Cool Blue),és ez a jégkék helyzetjelző túlságosan elüt.de elvileg jövő hónapra belerakják a xenont,és amellé pont jóóóóó lesz :rolleyes:
Kékmókus Elküldve Május18, 2007 Elküldve Május18, 2007 Szegasztok! Jelentem már az asszony is G Asztmára nyergelt át.A sportdob viszont haldoklik rajta,már menthetetlen.Nem tudtok valami olcsó helyet,ahol lehetne valami olcsó sportdobot beújítani?Sajna ez előző tulaj kivágta a lököst,úgyhogy muszáj a sportdob......... Előre is köszi!
ENDYKA Elküldve Május18, 2007 Elküldve Május18, 2007 Szegasztok! Jelentem már az asszony is G Asztmára nyergelt át.A sportdob viszont haldoklik rajta,már menthetetlen.Nem tudtok valami olcsó helyet,ahol lehetne valami olcsó sportdobot beújítani?Sajna ez előző tulaj kivágta a lököst,úgyhogy muszáj a sportdob......... Előre is köszi! Pesten van pár jó hely: Kipufogó Klinika vagy Janóék. Keresőbe ird be, de szerintem az http://www.autotuning.lap.hu -n is van infó.
Hic Elküldve Május18, 2007 Elküldve Május18, 2007 Szegasztok! Jelentem már az asszony is G Asztmára nyergelt át.A sportdob viszont haldoklik rajta,már menthetetlen.Nem tudtok valami olcsó helyet,ahol lehetne valami olcsó sportdobot beújítani?Sajna ez előző tulaj kivágta a lököst,úgyhogy muszáj a sportdob......... Előre is köszi! Endykához hasonlóan én is a Kipufogó Klinikát ajánlanám, a Fogarasin. Nekik jó minőségűek a saját gyártású dobjaik, szépek a végek, és nem lesznek rozsdásak. Barátomnak van fent egyedi rendszer tőlük és nagyon jó. A hangot is diszkrétre tudják fogni, így az asszonynak nem kell üvöltő autóval közlekednie... :rolleyes: Ja, és ha kell, akár felapplikálják a véget standard dobra is, úgy olcsóbb, és úgy érzem, nálad a plusz lóerő most nem tétel.... :mellow:
Kékmókus Elküldve Május18, 2007 Elküldve Május18, 2007 Kipufogó Klinikát ajánlanám, a Fogarasin. Nekik jó minőségűek a saját gyártású dobjaik, szépek a végek, és nem lesznek rozsdásak. Barátomnak van fent egyedi rendszer tőlük és nagyon jó. A hangot is diszkrétre tudják fogni, így az asszonynak nem kell üvöltő autóval közlekednie... :unsure: Ja, és ha kell, akár felapplikálják a véget standard dobra is, úgy olcsóbb, és úgy érzem, nálad a plusz lóerő most nem tétel.... :D Köszi mindenkinek az infókat,hétfőn benézek a Fogarasira,évek óta nem voltam ott.Ma láttam egy totál hasonló dobot a Lurdyban,mint amilyen most a kocsin van,de gondolom máshol csak olcsóbb egy hajszállal. Majd megkérdezem a sima dob-vég párosítást is,az elég jól hangzik,+ a mostani dobnak sincs igazán extra hangja.A lökhárító behatárolja a lehetőségeket,de gondolom asszonypajti sem bánkódna,ha elérhető áron megmaradna a sportos jellege a verdának. :rolleyes: Nem egy versenyautó,de amire neki kell,arra tökéletes úgyhogy nem tuningolni akarja.Legalábbis egyenlőre.Mert szerintem már csak idő kérdése. :mellow: Remélhetőleg 1-2 hónap múlva már el tudunk menni valamelyik talira.
telo Elküldve Május18, 2007 Elküldve Május18, 2007 Remélhetőleg 1-2 hónap múlva már el tudunk menni valamelyik talira. Most már tényleg ideje lenne, elég rég láttunk titeket, sőt asszonykádat sztem még nem is láttuk... :rolleyes:
Kékmókus Elküldve Május20, 2007 Elküldve Május20, 2007 Most már tényleg ideje lenne, elég rég láttunk titeket, sőt asszonykádat sztem még nem is láttuk... :rolleyes: Na ja,már tényleg ideje lenne.Még csak pár hónapja van meg neki az autó,de már megbeszéltük,hogy ha kicsit lecsendesülnek a dolgok,akkor mindenképpen megyünk!
mcprof Elküldve Május24, 2007 Elküldve Május24, 2007 Üdv! Szeretném megkérdezni, hogy már valaki menetközben hallotta már a váltója alapjáratát?Lehet hülyekérdés!
uhuhu Elküldve Május24, 2007 Elküldve Május24, 2007 Üdv! Szeretném megkérdezni, hogy már valaki menetközben hallotta már a váltója alapjáratát?Lehet hülyekérdés! :rolleyes: micsodát??
Hic Elküldve Május25, 2007 Elküldve Május25, 2007 Üdv! Szeretném megkérdezni, hogy már valaki menetközben hallotta már a váltója alapjáratát?Lehet hülyekérdés! Darál a váltód? Nem akarlak elkeseríteni, de az nem jó.... :rolleyes: Ha olyan hangja van mint a villamosnak (búg), akkor lehet, kevés az olaj. Az sem jó..... :mellow: Jobb esetben "csak" kinyomócsapágy + kuplungszerkezet csere. Plusz, megnézni, van-e olajfolyás a váltó környékén. Rosszabb esetben..... :unsure:
mcprof Elküldve Május25, 2007 Elküldve Május25, 2007 Darál a váltód? Nem akarlak elkeseríteni, de az nem jó.... :mellow: Ha olyan hangja van mint a villamosnak (búg), akkor lehet, kevés az olaj. Az sem jó..... :unsure: Jobb esetben "csak" kinyomócsapágy + kuplungszerkezet csere. Plusz, megnézni, van-e olajfolyás a váltó környékén. Rosszabb esetben..... :lol: Bocs de nem nagyon tom így hirtelen ezt a villamos szerűbúgást! :rolleyes: Ilyen apró recsegés szerű hangot hallok, de csak nyitott ablaknál és csak amikor gázt adok!Meghallgatta egy szaki és ő meg azt mondta hogy ez csak a váltó alapjárata, lehet menni vele!Szóval akkor ezt te cáfolnád? :D
Recommended Posts