nyuszifül Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Egyébként üdv mindenkinek! Kisg Hellloooooo, félig földi :blush: Sokat járok ám arra, és Viperes kolléga Tmiklóson lakik Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Úgy tűnik, szaporodik a banda! :blush: Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Úgy tűnik, szaporodik a banda! :blush: Üdv! na ezt aztán igazán félre lehet érteni! Tessék megmagyarázni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Ááááááááááá, fogadni mertem volna, hogy valaki félreérti! :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 na és akkor most mi is van? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 :D ;) semmi, csak sejtettem! :blush: Lassan többen leszünk, mint az F Astrások? (bár szerintem csak sok év múlva...) Tegnap láttam egy citromsárga (nem metál) Astrát megint. Hogy illyet honnasn lehet beszerezni??? nekem is olyan kéne! Illetve áhítozok még narancssárga F Astrára is, nagyon-nagyon tetszik, ami teljesen színrefújt! Eddig még akárkinek is mondtam, hogy tetszik, azt mondta, hogy nemá, ez olyan útépítős-szinű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 És tényleges gyarapodást mikorra terveztek? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Nyártól. Még "utoljára" ki akarjuk élvezni a sok autós találkozót (Opeles-Skodás). :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 ... áhítozok még narancssárga F Astrára is, nagyon-nagyon tetszik, ami teljesen színrefújt! Eddig még akárkinek is mondtam, hogy tetszik, azt mondta, hogy nemá, ez olyan útépítős-szinű. Lehet igazuk van. Nálunk az útépítők főnökének van narancssárga G Astra-ja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andreas Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Sziasztok!!! Az én problémám a következő: 2001-es G Astrám van. Egy hónapja a diagnosztika fel-fel villan, néha egész nap ég. Közben 4-5ször lefulladtam egy nap. Elvittem szerelőhöz, szűrőket cseréltem, és gyertyákat, de nem sokat segített, még mindig 2-3 szor lefulladok egy nap, vagy néha menet közben mintha kihagyna a motor, és ha viszaváltok, nagy gáz akkor tovább megy mintha mi sem történt volna. A legjobb, hogy most már a diagnosztika lámpa melleti jeltő is ég, azt hiszem a gyújtás ,vagy valami hasonló... Ha valaki tud segíteni a problémámon, azt negyon megköszönném!!! Üdv: Andreas Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 gyújtótrafókat néztétek már? a motorkihagyás eléggé arra utal bár sok más is lehet :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 A szerelő mit csinált vele? Ha ilyen sokáig és sokszor ad hibajelzést akkor egy szakszervízben diagnosztikai cuccal már ki tudták volna olvasni, hogy mi a baja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 A szerelő mit csinált vele? Ha ilyen sokáig és sokszor ad hibajelzést akkor egy szakszervízben diagnosztikai cuccal már ki tudták volna olvasni, hogy mi a baja. Valóban ki kellene olvasni műszerrel a hibakódot. Tuti tárol vmit, ha már jelzett. Találgatni nem nagyon érdemes, mert sok minden lehet a rángatás oka. Pl AGR szelep is.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április9, 2007 Megoszt Elküldve Április9, 2007 bár semmi különleges nincs benne,azért gondoltam megmutatom az új szerzeményemet az Astrához,1 garnitúra alufelni "személyében":D mellesleg elég jó áron sikerült vennem,s nagyon tetszik :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április9, 2007 Megoszt Elküldve Április9, 2007 Grat! Épp ma láttam egy ilyet, de 5 csavarost eladót, de már megnem mondom hol. :blush: gördüljetek egészséggel Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április9, 2007 Megoszt Elküldve Április9, 2007 kösziköszi :D szombaton raktuk rá,azóta majd 1000 km-t mentem már vele ;) :blush: használt,2003as astrán volt,de még a gyári dunlop gumi volt rajta,szal nemigen lehetett agyonhasználva.centírozni is alig kellett 10g súly ment a felnikre 5 csavaros felni esetleg akkor lesz aktuális,ha a hátsó fékeim elkoptak,és tárcsára cserélem a dobot :lol: de az még nem kicsit van messze :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április9, 2007 Megoszt Elküldve Április9, 2007 hehe... gondoltam. no meg akkor esetleg már egy másik moci is befigyelne gondolom. na jó éjt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 hehe... gondoltam. no meg akkor esetleg már egy másik moci is befigyelne gondolom. na jó éjt... áá,másik motor nem kell :D ez így jó,ahogy van :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjoboy Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 Hello! A kihagyásosra: ha melegen indítasz, mindig elindul simán, stabil az alapjárat? (kb 800) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ufonauta Elküldve Április13, 2007 Megoszt Elküldve Április13, 2007 Üdv Mindenkinek! Új vagyok itt a fórumon, mert eddig még nem volt Opelem. Most vettem egy Astra G-t és mindjárt lenne egy problémám. Az autó 2004 januári (kicsivel elmúlt 3 éves) 14.000 km van bene és felvillan az szervízre figyelmeztető felirat. Olvastam, hogy a KM számláló nyomásával, majd gyújtás ráadásával ez eltüntethető, de ezzel csak magamat csapnám be. Mivel a vásárlással éppen elég kiadásom volt, így ha nem muszáj most nem vinném rögtön szerelőhöz. Az olajat ugye 30 ezrenként, vagy évente kéne cserélni hivatalosan és gondolom a figyelmeztetés az autó kora miatt, nem pedig a tényleges használat miatt jön elő rajta. (A kereskedő szerint egy idős páré volt, akik alig használták.) Kérdés: vigyem e szervízbe, vagy a 14.000 Km még nem indokolja? Hisz az évenkénti olajcserét nonszesznek tartom, ha nincs elhasználódva az olaj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április14, 2007 Megoszt Elküldve Április14, 2007 Üdv Mindenkinek! Új vagyok itt a fórumon, mert eddig még nem volt Opelem. Most vettem egy Astra G-t és mindjárt lenne egy problémám. Az autó 2004 januári (kicsivel elmúlt 3 éves) 14.000 km van bene és felvillan az szervízre figyelmeztető felirat. Olvastam, hogy a KM számláló nyomásával, majd gyújtás ráadásával ez eltüntethető, de ezzel csak magamat csapnám be. Mivel a vásárlással éppen elég kiadásom volt, így ha nem muszáj most nem vinném rögtön szerelőhöz. Az olajat ugye 30 ezrenként, vagy évente kéne cserélni hivatalosan és gondolom a figyelmeztetés az autó kora miatt, nem pedig a tényleges használat miatt jön elő rajta. (A kereskedő szerint egy idős páré volt, akik alig használták.) Kérdés: vigyem e szervízbe, vagy a 14.000 Km még nem indokolja? Hisz az évenkénti olajcserét nonszesznek tartom, ha nincs elhasználódva az olaj. pedig simán előjöhet a használat miatt......ne feledd melyik országban vagy :blush: ez az "idős páré volt és alig használák" szöveg meg annyira gyenge, nem is értem miért nem találnak ki újat a nepperek :D átnézetted már bármilyen szerelővel vagy szervízzel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Április14, 2007 Megoszt Elküldve Április14, 2007 Ha megveszel egy autót, akkor mindenképp cseréld le: gyertya,légszűrő,olaj,olajszűrő. Senkisem tudhatja, hogy mennyi is van benne igazán és a motor, ha tönkre megy sokkal többe keröl mint ez a kb 10eFt os tétel. Ellenőrizd a fékfolyadékot és a hűtővizet, valamint nemárt az ablakmosó folyadék sem. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ufonauta Elküldve Április14, 2007 Megoszt Elküldve Április14, 2007 átnézetted már bármilyen szerelővel vagy szervízzel? Márkakereskedőnél vettem. Saját márkaszervizük átnézte és 1 év szavatosságot adtak a fődarabokra. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy tuti a dolog, de mégem egy útszéli nepperről van szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ufonauta Elküldve Április14, 2007 Megoszt Elküldve Április14, 2007 Ha megveszel egy autót, akkor mindenképp cseréld le: gyertya,légszűrő,olaj,olajszűrő. Senkisem tudhatja, hogy mennyi is van benne igazán és a motor, ha tönkre megy sokkal többe keröl mint ez a kb 10eFt os tétel. Ellenőrizd a fékfolyadékot és a hűtővizet, valamint nemárt az ablakmosó folyadék sem. :rolleyes: Bejelentettem. Jövő héten viszem az általad is leírt teendők elvégzésére. (természetesen nem márkaszervízbe) :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április14, 2007 Megoszt Elküldve Április14, 2007 Márkakereskedőnél vettem. Saját márkaszervizük átnézte és 1 év szavatosságot adtak a fődarabokra. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy tuti a dolog, de mégem egy útszéli nepperről van szó. dehogynem..... higgyél nekem.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts