hemi Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Ma vezetem Darkék Astra G-ét. Egy élmény volt! Asszem kell nekem egy hasonló családi gépnek:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Ma vezetem Darkék Astra G-ét. Egy élmény volt! Asszem kell nekem egy hasonló családi gépnek:) Örülünk, hogy tetszik! Csók a családnak :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Én is nagyon szeretem az enyémet! tenap volt "kozmetikusnál". Peti lekente a fekete (már megmattult, kicsit napszítta)védőcsíkokat az ajtókon meg a küszöbökön fekete műanyagápolóval. Olyan, mintha tegnap gördült volna ki a gyárból. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Én is nagyon szeretem az enyémet! tenap volt "kozmetikusnál". Peti lekente a fekete (már megmattult, kicsit napszítta)védőcsíkokat az ajtókon meg a küszöbökön fekete műanyagápolóval. Olyan, mintha tegnap gördült volna ki a gyárból. :unsure: Azokat én is szoktam! Ilyenkor valóban nagyon szééééééép csili-vili az autó! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Azokat én is szoktam! Ilyenkor valóban nagyon szééééééép csili-vili az autó! ;) én is használom,nehezebben tapad rá a kosz,ill ami még rámegy,az sokkal könnyebben lejön,és vízlepergető is. ;) amikor meg autómosás+műanyagápolás+gumiápolás történtik,utána csak ennyit csinálok :unsure: :blink: ;) ilyen :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Meg az ajtók is be lettek kenve szilikonzsírral, hogy be ne ragadjon egy-két fagyos hajnalon. Hű, tényleg szép az autód! :unsure: :blink: Ugyanaz az árnyalat, mint az enyém? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 kösziiiiiii :unsure: a tied ezüstmetál nem? az enyém hivatalos neve villám ezüst,egyébként kékesszürke hatású :blink: egy árnyalat híján ugyanolyan,mint fater Octaviája,ott bazaltszürke a neve ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 A forgalmiba szürke van beírva, de igen, világos ezüstszinű. Az az igazi, tömegcaravanszín. :unsure: Csak a mi kis városkánban legalább 15 ilyen autó van, perdsze 99%-uk kintről behozott 1.7-es dízel. Mindig meglepődnek az emberek, ha mondom, hogy ez benzines.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 igen,a legtöbb kombi dízel...mifelénk sok 1.4-1.6 benzinest is látok. én a színnel voltam úgy,hogy amikor vettem,mondta is a kereskedő,hogy ebből nem sokat vettek még...azóta annyi de annyi van már ebből is :unsure: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Különleges alufelni kell rá és mindjárt feldobja az összképet! :unsure: nekem az tetszett nagyon, ami a Corsámon volt, de sajna az nem lett volna jó ez alá.... Jelenleg pedig a többi autóm viszi a pénzt, pedig jó lenne az Astrát is fejleszteni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Különleges alufelni kell rá és mindjárt feldobja az összképet! :unsure: nekem az tetszett nagyon, ami a Corsámon volt, de sajna az nem lett volna jó ez alá.... Jelenleg pedig a többi autóm viszi a pénzt, pedig jó lenne az Astrát is fejleszteni.... felni az tavasszal lesz esedékes,addig mondjuk felesleges is lenne venni,no meg vannak fontosabb dolgok,amiket le kell még játszanom :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 én is astrával rohangáltam ma egész nap :unsure: szertem azt a kocsit :blink: de a szerelem azért mááás ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 hát igen,hogy is nézne ki,ha melletted aludna éjjel :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 hát igen,hogy is nézne ki,ha melletted aludna éjjel ;) de vele mindig elmegyek :unsure: :blink: ;) ....valahova :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 de vele mindig elmegyek :unsure: :blink: ;) ....valahova ;) hülye :lol: egyébként tényleg nem a vágyak kiteljesülése,de nem is erre készült :P de áldom a percet,amikor az Astra mellett döntöttem :lol: (kösziiii Nyuszi ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 egyébként tényleg nem a vágyak kiteljesülése,:unsure: ) ez relatív nagyon mert az is lehet mert tényleg jó kocsi :blink: csak én vagyok hülye h az öreget szeretem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 ez relatív nagyon mert az is lehet mert tényleg jó kocsi :unsure: csak én vagyok hülye h az öreget szeretem :blink: jók az öreg vasak. ha tehetném,vennék én is ismét,de csak második autónak. túlságosan kényelmes lettem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 túlságosan kényelmes lettem :blink: annak mondanám aki nem tudja h emberünk a 20as évei elejét tapossa :unsure: mint én ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 annak mondanám aki nem tudja h emberünk a 20as évei elejét tapossa :blink: mint én ;) az egy dolog :unsure: :P azért pár éve már vezetek,és sokfélét használtam már na meg ugye vannak különbségek ember és ember között ;) nekem az ótó nem kinyitható esernyőt jelent ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 nekem az ótó nem kinyitható esernyőt jelent ;) ezt kikérem magamnak mert az esernyő megvéd az esőtől :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 ezt kikérem magamnak mert az esernyő megvéd az esőtől :unsure: :blink: hát igen. de másabb,mintha keménytetős esernyőd lenne ;) igaz azt nem lehet niytni-zárni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 én is használom,nehezebben tapad rá a kosz,ill ami még rámegy,az sokkal könnyebben lejön,és vízlepergető is. ;) amikor meg autómosás+műanyagápolás+gumiápolás történtik,utána csak ennyit csinálok :unsure: :blink: ;) ilyen :P Te, mijaza nagy karc ott a madárfosos killincs alatt??? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 LÁtod Tamás! Nem csak mi tudjuk szívni a véred! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 LÁtod Tamás! Nem csak mi tudjuk szívni a véred! :unsure: most hogy mondod... :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts