forumadmin Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 Sajnos a fórum átalakítás közben evvel a topikkal gondok akadtak. Ezért a 2 rossz lehetőség közül ennek hozzászólásainakelvesztését választotam. Bocsi skacok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 No, akkor megnyitom a topicot. Imádom a napfénytetőt! :lol: Félkabrió feeling. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 Félkabrió feeling. negyed :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Mégeccer sorrryyy az adatvesztésért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Mégeccer sorrryyy az adatvesztésért. Majd csak kibírjuk valahogy!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 negyed :lol: ;) Ki a kicsit nem becsüli... :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Gyerekek? Teloval mi a helyzet?Nagyon eltünt mostanság :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Gyerekek? Teloval mi a helyzet?Nagyon eltünt mostanság :lol: :lol: Szerintem rajtunk tartja a szemét!! :D Valszeg sok dolga van... 1 biztos, ha lesz tali-->tuti ott lesz!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Teloval mi a helyzet?Nagyon eltünt mostanság :D :lol: Kecskeméten ott volt! :D én láttam! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 negyed :lol: :D de örülnék én annak a negyednek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Igen. én beszélgettem is vele (Telóval) a pályanapon. :lol: Velo, neked nincs tetőablakod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Sajna nekem sincsen... :lol: pedig el tudnám viselni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Na itt vagyok srácok illetve lányok! :lol: Valóban kicsit sűrű most a meló, volt egy winchester elszállásom a laptopomban, és amilyen béna voltam 3 heti munkám ment tönkre vele, mert nem volt másolatom az adatokról és visszaállítani sem sikerült a vinyóról. Azóta próbálom behozni a lemaradást, ás azóta persze mindig mentek hálózatra. Na de mindegy is, nem ez most a lényeg... Vmikor össze kéne jönni egy jó kis G Astra talira! Továbbiakat átraktam a találkozó topikba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 http://skodatali.uw.hu/astraba.jpg No, akkor megnyitom a topicot. Imádom a napfénytetőt! :lol: Félkabrió feeling. Nagyon cooooool! :lol: Csak úgy lobog a hajad a szélben! :D Jól megy most az autód Rulezke? Látom élvezed... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Sajna nekem sincsen... :lol: pedig el tudnám viselni... :lol: Pedig lehetne, szerintem 50 ezerből bőven fussa rá! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Jól megy most az autód Rulezke? Látom élvezed... Kecskeméten felmentem egy kicsit az autópályára, 150-nél még lazán gyorsult (volna, ha nem lett volna útszűkület). :lol: Milyen lehet az 1.8-as?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 :lol: Editet elkapta a teljesítménysohasemelég nevű vírus!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Kár, hogy az avataron nem látszik jobban a hűtőrácsomon levő felirat! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Kár, hogy az avataron nem látszik jobban a hűtőrácsomon levő felirat! :lol: Mi is van rajta? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Mi is van rajta? :lol: bibibííííííí, én tudom, ti megtaláljátok kíííí! :D (köze van a C20NE és C20XE kódokhoz! :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 :lol: Editet elkapta a teljesítménysohasemelég nevű vírus!!! :lol: Ez nem vírus, nem is baci. Ez egyszerűen kell, Laci! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 bibibííííííí, én tudom, ti megtaláljátok kíííí! :D (köze van a C20NE és C20XE kódokhoz! :lol: ) Gsi ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október7, 2006 Megoszt Elküldve Október7, 2006 Igen, 200 forintért vettem az egyik veteránbörzén. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október7, 2006 Megoszt Elküldve Október7, 2006 Na itt vagyok srácok illetve lányok! :D A mailjeidet nem szoktad olvasgatni? Vagy csak válaszolni nem szoktál? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 A mailjeidet nem szoktad olvasgatni? Vagy csak válaszolni nem szoktál? :D :lol: Ígérem nemsokára válaszolok, bocsika... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts