wegapower Elküldve Június8, 2014 Megoszt Elküldve Június8, 2014 Én egyáltalán nem bántam meg az autócserét. :) akkor a lomok az autómból eladók! Mit vegyek helyette?Olyan ami megy, pályanapot is szereti, nem nehéz , jó a futóműve . ÖÖÖ más kívánságom nincs is. A fogyasztás nem érdekel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június8, 2014 Megoszt Elküldve Június8, 2014 akkor a lomok az autómból eladók! Mit vegyek helyette?Olyan ami megy, pályanapot is szereti, nem nehéz , jó a futóműve . ÖÖÖ más kívánságom nincs is. A fogyasztás nem érdekel. nsx :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wegapower Elküldve Június8, 2014 Megoszt Elküldve Június8, 2014 nsx :D Mert te meg eladtad a kombit?! Mi lett helyette? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június8, 2014 Megoszt Elküldve Június8, 2014 Neked hogy alakul a progizás? Jól muzsikál? Mert ez a gyári vezérlő korlátoz sokmindenben. Alakul, bár a gyújtáshoz hülye vagyok, ezért szerintem 1,5x ilyen jól mehetne, majd ha megépült az 1.6os bele és összeraktuk, kikérem egy profi segítségét az előgyújtás beállításában. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június8, 2014 Megoszt Elküldve Június8, 2014 Mert te meg eladtad a kombit?! Mi lett helyette? Nem adtam el. Visszaalakult. Atultem g dinnyeszallitoba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wegapower Elküldve Június9, 2014 Megoszt Elküldve Június9, 2014 Alakul, bár a gyújtáshoz hülye vagyok, ezért szerintem 1,5x ilyen jól mehetne, majd ha megépült az 1.6os bele és összeraktuk, kikérem egy profi segítségét az előgyújtás beállításában. :) Tudom hogy kell házi gyújtásvizsgálót készíteni . Érdekel? :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wegapower Elküldve Június9, 2014 Megoszt Elküldve Június9, 2014 Nincs valakinek egy ostrich 2.0 hogy tudnék mókolni egy kicsit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Június9, 2014 Megoszt Elküldve Június9, 2014 Vegyél és majd tőled kérjük kölcsön. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wegapower Elküldve Június9, 2014 Megoszt Elküldve Június9, 2014 Vegyél és majd tőled kérjük kölcsön. :) Nagyon gondolkozok rajta, én is boldogulnék ,na meg hát a bérletidíjból fogok meggazdagodni. :devlish: Tunerpro kellene hozzá meg annak a táblázatkezelője *.xdf fájlok mert azzal a flag -eket is lehet variálni. Felesleges jeladók egr ... kijelölöd és mintha ott se lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június9, 2014 Megoszt Elküldve Június9, 2014 Tudom hogy kell házi gyújtásvizsgálót készíteni . Érdekel? :evilgrin: Igazából egy olyan kellene, mint az AFR műszerem, amivel még egy olyan suttyó is mint Én, be tudná állítani mindig az optimálisra a gyújtást. De sajnos olyan nem létezik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wegapower Elküldve Június9, 2014 Megoszt Elküldve Június9, 2014 Igazából egy olyan kellene, mint az AFR műszerem, amivel még egy olyan suttyó is mint Én, be tudná állítani mindig az optimálisra a gyújtást. De sajnos olyan nem létezik. :D De VAN! Kell egy kopogásérzékelő bosch a legjobb, rá egy csatlakozó, vezeték ,3,5 jack be a laptopba a kimeneten meg fülhallgató és olyan szépen hallod a "percegést(kapar az egér)"amikor becsörög csak nem egyedül kell programozni meg nem ordító kipuffal. Ha kész a benzines tábla akkor írni még a gyújtáson is és visszaellenőrízni az afr-t, ha kell még benzin lehet korigálni. Mig piggy volt benne 1 nap +500km vezetés volt mire minden kész lett."Keveset" evett és baromi jól ment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június9, 2014 Megoszt Elküldve Június9, 2014 De VAN! Kell egy kopogásérzékelő bosch a legjobb, rá egy csatlakozó, vezeték ,3,5 jack be a laptopba a kimeneten meg fülhallgató és olyan szépen hallod a "percegést(kapar az egér)"amikor becsörög csak nem egyedül kell programozni meg nem ordító kipuffal. Ha kész a benzines tábla akkor írni még a gyújtáson is és visszaellenőrízni az afr-t, ha kell még benzin lehet korigálni. Mig piggy volt benne 1 nap +500km vezetés volt mire minden kész lett."Keveset" evett és baromi jól ment. Nem rossz megoldás, köszi a tippet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Június9, 2014 Megoszt Elküldve Június9, 2014 Nem kopogáshatáron megy a legjobban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wegapower Elküldve Június9, 2014 Megoszt Elküldve Június9, 2014 Nem kopogáshatáron megy a legjobban... nem a határraprogizás a lényeg hanem a felesleges előgyújtást visszavenni,és nem benzinnel oltani a tüzet. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pumpingiron91 Elküldve Június9, 2014 Megoszt Elküldve Június9, 2014 sziasztok! a kovetkezo 2 vezermutengely kod melyik motorhoz tartozik? c18xe vagy xel? Gm 91 GC1 R90400056 szivó Gm 91 GC8 R90400056 kipú Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június9, 2014 Megoszt Elküldve Június9, 2014 0056 az nem xev tengelyen van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pumpingiron91 Elküldve Június9, 2014 Megoszt Elküldve Június9, 2014 hat nemtudom... ennyi adatot tudok rola sajna mast nem. pont azt nemtudom hany loeros autobol van mert akkor tuti lenne a dolog Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Június9, 2014 Megoszt Elküldve Június9, 2014 akkor a lomok az autómból eladók! Mit vegyek helyette?Olyan ami megy, pályanapot is szereti, nem nehéz , jó a futóműve . ÖÖÖ más kívánságom nincs is. A fogyasztás nem érdekel. corolla ts. 1.8 193le@8200. annyiért adják amennyiért az 1.4d-t. vagy ugyanez lapítva(celica) de az majd egy milkával drágább, mer lapos. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
wegapower Elküldve Június10, 2014 Megoszt Elküldve Június10, 2014 corolla ts. 1.8 193le@8200. annyiért adják amennyiért az 1.4d-t. vagy ugyanez lapítva(celica) de az majd egy milkával drágább, mer lapos. nagyon jó kis gép de még 1.5 től indul annyit nem akarok most autóba fektetni ,a corsát lecseréltem,így az enyém még kicsit pihen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pumpingiron91 Elküldve Június11, 2014 Megoszt Elküldve Június11, 2014 Lehet tok evidens de megkerdem :) c20ne szivosor ramenne x18xe hengerfejre? vagy talpat mindenkepp cserelni kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június11, 2014 Megoszt Elküldve Június11, 2014 Lehet tok evidens de megkerdem :) c20ne szivosor ramenne x18xe hengerfejre? vagy talpat mindenkepp cserelni kell? Inkább a miért a kérdéses.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pumpingiron91 Elküldve Június11, 2014 Megoszt Elküldve Június11, 2014 Inkább a miért a kérdéses.... Ahogy néztem a C20NE szívósora rövidebb mint a gyári X18XE. Nem akarok most venni dbilas vagy hasonló szívósort, ezért valami olcsóbb megoldás után nézek.. Bár most jut eszembe hogy az injektorok nembiztos hogy egyeznének.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június11, 2014 Megoszt Elküldve Június11, 2014 Ahogy néztem a C20NE szívósora rövidebb mint a gyári X18XE. Nem akarok most venni dbilas vagy hasonló szívósort, ezért valami olcsóbb megoldás után nézek.. Bár most jut eszembe hogy az injektorok nembiztos hogy egyeznének.. Nem akarsz inkább egy komplett x20xer-t belerakni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pumpingiron91 Elküldve Június11, 2014 Megoszt Elküldve Június11, 2014 Nem akarsz inkább egy komplett x20xer-t belerakni? az a baj hogy kulfoldon lakom/dolgozom es itt egy nagyobbra cseres papirozos kozel 1000euro... hameg csak ugy kicserelem es neadj isten lebukom akkor az se keves birsag plusz egyeb butasagok.... ugy hogy ezert erdeklodom itt x18xe tuningban :) amugy megvan mar a c20xe injektorok hiddal nyomasszabalyzoval, c18xe vez.tengelyek, 4-2-1es kipuff es mar csak a szivocsovon gondolkozom mit lehetne.... valami olyat akarok ami nem dbilas 500€-t. majd nemsokara megyek haza es megcsinaltatom a hengerfejsikolast es legvegen a programozast :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Június11, 2014 Megoszt Elküldve Június11, 2014 Lehet csinálni is szívócsonkot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts