Atommanó Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Te meg inkább a benyatankodat heggeszd... :D Most már inkább az asszonyt heggesztem...mára elég volt a benyából... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Most már inkább az asszonyt heggesztem...mára elég volt a benyából... :D Hát ahogy érzed. :D De holnap stipi-stopi egy karika a verdával. Viszont hogy ne legyünk nagyon offok: amikor kapott benyát rendesen, akkor jól ment? :D Érzed benne a 13.x-es időt? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Így esőben olyan érzésem volt, mint egy 10 sec-es autóban... :D szóval fogalmam sincs, mert nulla volt a tapadás...de harmadikban is vígan keresztbe.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Hát igen, vicces dolog az a 13" egy ilyen autón. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Tudom, hülyén hangzik, de a széria is sík... :D de abbol leszedtek álítólag 1 mm-t.az mán tán csak nem gyári???? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Sött...a hülye is sík... ...sík hülye... :D poénkodni meg nem illik azon aki segítséget kér!!!! a tiéd volt kint a mote talin az a fehér(nem tudom biztosan)b kadett???valami 16V-s motor volt benne és iszonyúan hangos volt a kipuffja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 egy fehér c kadett, ha fekete-fehér színekben "pompázott", és majdnem a földön csúszott az orra, akkor az az. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 egy fehér c kadett, ha fekete-fehér színekben "pompázott", és majdnem a földön csúszott az orra, akkor az az. :D és belül az ajtón nem volt kárpit?eléggé szakadt volt. van itt valahol videó róla is,hát eléggé érdekes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 és belül az ajtón nem volt kárpit?eléggé szakadt volt. van itt valahol videó róla is,hát eléggé érdekes. Még nincs befejezve a project! Ha az előző kocsiját vesszük alapul: http://img.carstyling.hu/usercars/00/00/18/54/14.jpg akkor biztos nem lesz csúnya :D , és nem csak külsőleg lesz ott a szeren :D . Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Még nincs befejezve a project! Ha az előző kocsiját vesszük alapul: http://img.carstyling.hu/usercars/00/00/18/54/14.jpg akkor biztos nem lesz csúnya :D , és nem csak külsőleg lesz ott a szeren :D . ez korrektül néz ki. mire a másikból is hasonló lesz az még sok pénz és idő. vannak még megszállotak....... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 mennyit kellene bőviteni a hf-en,hogy érezhető legyen. azt mondja egy okos elég csak polírozni. kaptam nagyobb szelepeket(1.5 mm-el nagyobbak mint a gyári),igy már neki merek álni talán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 mennyit kellene bőviteni a hf-en,hogy érezhető legyen. azt mondja egy okos elég csak polírozni. kaptam nagyobb szelepeket(1.5 mm-el nagyobbak mint a gyári),igy már neki merek álni talán. Biztos hogy tágítani akarod? Akkor tényleg csak fordulaton fog menni. És azt, hogy mennyit mit hol azt nem lehet konstans meghatározni, ahhoz valami szakembernek kellene látni. (bár...) Van úgy hogy nem is a tágítás kedvezőbb, lehet hogy rosszabb lesz mint volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Biztos hogy tágítani akarod? Akkor tényleg csak fordulaton fog menni. És azt, hogy mennyit mit hol azt nem lehet konstans meghatározni, ahhoz valami szakembernek kellene látni. (bár...) Van úgy hogy nem is a tágítás kedvezőbb, lehet hogy rosszabb lesz mint volt. esetleg valakit tudsz ajánlani??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 esetleg valakit tudsz ajánlani??? :D Én csak a Havassyt ismerem úgyahogy. Ha ilyen terveim lennének biztosan hozzá vinném, de inkább nem lennének. :D Ha őhozzá nem, akkor pedig a Szuromihoz. A hengerfejmegmunkálás egyébként a 40-50-es kategória. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Én csak a Havassyt ismerem úgyahogy. Ha ilyen terveim lennének biztosan hozzá vinném, de inkább nem lennének. :D Ha őhozzá nem, akkor pedig a Szuromihoz. A hengerfejmegmunkálás egyébként a 40-50-es kategória. kösz,még gondolkodom rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Szuromit azt hiszem Gabi szokta nagyon dícsérni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Szuromit azt hiszem Gabi szokta nagyon dícsérni. Ja, sokéves tapasztalat alakult ki vele :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Milyen árban van a hf felújítás? Veszprémi vagyok, tudtok esetleg erre megbízható szakemberről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Milyen árban van a hf felújítás? Veszprémi vagyok, tudtok esetleg erre megbízható szakemberről? A Calibra témában keresd meg Tgabikát.Sztem Ő tud majd megbízható szerelőt ajánlani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Milyen árban van a hf felújítás? Veszprémi vagyok, tudtok esetleg erre megbízható szakemberről? Arrafelé nem ismerek ilyen szakit. Itt a Szuromit ajánlanám Pesten. Nála egy 16v hf komplett felújítása, anyagokkal, nyomáspróbázással, előkészítéssel 25 körül mozog. Ebben van a szelepek becsiszolása, szelepfészek marrás, síkolás, szimmeringek (szelepszár és vezérműtengely) cseréje, hidrotőkék és olajjáratok átmosása. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Arrafelé nem ismerek ilyen szakit. Itt a Szuromit ajánlanám Pesten. Nála egy 16v hf komplett felújítása, anyagokkal, nyomáspróbázással, előkészítéssel 25 körül mozog. Ebben van a szelepek becsiszolása, szelepfészek marrás, síkolás, szimmeringek (szelepszár és vezérműtengely) cseréje, hidrotőkék és olajjáratok átmosása. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március24, 2008 Megoszt Elküldve Március24, 2008 C20XE turbó szett :D : http://www.duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz...a5cf&s=3585 Kíváncsi lennék meddig bírná a moci átalakítás nélkül.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március24, 2008 Megoszt Elküldve Március24, 2008 C20XE turbó szett :D : http://www.duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz...a5cf&s=3585 Kíváncsi lennék meddig bírná a moci átalakítás nélkül.... Na nem sokáig! Elég tákolmánynak néz ki a kis drága.. Kemény a turbó a cigisdoboz szemléltetéssel... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 C20XE turbó szett :D : http://www.duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz...a5cf&s=3585 Kíváncsi lennék meddig bírná a moci átalakítás nélkül.... Hát mivel a turbó diesel-hez volt eredetileg, ezért lehet, hogy az kotlana meg előbb. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 ez korrektül néz ki. mire a másikból is hasonló lesz az még sok pénz és idő. vannak még megszállotak....... :D Az sem 1 hét alatt lett kész...ennél is némi idő mire kiforrja magát a dolog...most már legalább a moci nem 50%-os teljesítményt nyújt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts