Sörös Sanyi Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Go baby Go! gomb a váltó tetejére mint a Tolvajtempóban? Hmmmmm..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Go baby Go! gomb a váltó tetejére mint a Tolvajtempóban? Hmmmmm..... :D az is jó...... csak mennyen mint a marha. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 esetleg csinálok egy saját BETMOBILT. a bőregérnek is bejött. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 gyerekek nem kell tujbó meg minden. most látyam a tv-be a tutit:kobra 11. NITRÓ........NITRÓ........és megint csak NITRÓ!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D Akkor szúrd rá a c24ne-re :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Akkor szúrd rá a c24ne-re :D :D kipróbálnám,de nekem nem csak 2-3 percre kellene. szerinted hogyan nézne ki a motor mondjuk 1000 km autópálya után ahol 160-170-es átlagok vannak? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 a lendkerék könyitésröl mi a vélemény? vesztek gondolom a nyomatékból. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 a lendkerék könyitésröl mi a vélemény? vesztek gondolom a nyomatékból. :D Sztem keresd meg Demót, biztos vagyok benne, hogy lesznek használható 5letei a C24NE tuningjával kapcsolatban. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 a lendkerék könyitésröl mi a vélemény? vesztek gondolom a nyomatékból. :D Látom nem adod fel... :D Szerintem lassan éld bele magad, hogy gázzal nincs lehetőség lóerők kiszedésére még olcsón abból a motorból... benzinnel még csak-csak lehetne kis ráköltéssel pár pacit varázsolni... de gázzal felejtsd el :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 kipróbálnám,de nekem nem csak 2-3 percre kellene. szerinted hogyan nézne ki a motor mondjuk 1000 km autópálya után ahol 160-170-es átlagok vannak? :D :D Evidens, hogy városi játékra való :D :D Miért nem cserélsz motort ? Jókis 3.0 24 v :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Miért nem cserélsz motort ? Jókis 3.0 24 v :D Pííísta! Olvass kicsit vissza... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Pííísta! Olvass kicsit vissza... :D Mondd el, idézd be lusta vagyok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Mondd el, idézd be lusta vagyok :D Nem kell olyan sokat, nyugodtan győzd le a lustaságod! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Nem kell olyan sokat, nyugodtan győzd le a lustaságod! :D Akkor várok. De addig is : kompresszor ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 a lendkerék könyitésröl mi a vélemény? vesztek gondolom a nyomatékból. :D Kb. pont egy évvel ezelőtt vitáztunk erről Gabival, azt hiszem az F astra tuningban. Érdemes visszakeresni elég sokminden le lett írva a témával kapcsolatban. Szerintem nem veszik nyomaték. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Evidens, hogy városi játékra való :D :D Miért nem cserélsz motort ? Jókis 3.0 24 v :D két okból: 1:nem mindegy a fogyi amikor 45 literes a tartály(gáz) és nem megy a vas brenyával. 2:nincs difim ami bírná(már a 2.4-es is kinyírt 3-at),a speert eladtam már(atommanó a boldog tulaj). Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Sztem keresd meg Demót, biztos vagyok benne, hogy lesznek használható 5letei a C24NE tuningjával kapcsolatban. :D őt hogyan érem el??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 őt hogyan érem el??? :D Ihun ni : http://www.opelforum.hu/index.php?showuser=2198 Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Látom nem adod fel... :D Szerintem lassan éld bele magad, hogy gázzal nincs lehetőség lóerők kiszedésére még olcsón abból a motorból... benzinnel még csak-csak lehetne kis ráköltéssel pár pacit varázsolni... de gázzal felejtsd el :D a gáz sem rosszabb üzemanyag mint a brenya.van amiben jobb is.nekem mindig jobban mentek az autóim gázzal. pedig nem a benzin hátrányára lett beálítva. nem adom fel,próbálkozni nem kerül semmibe. gázzal most is akasztom a 200-as órát.ami nem rossz sztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 két okból: 1:nem mindegy a fogyi amikor 45 literes a tartály(gáz) és nem megy a vas brenyával. 2:nincs difim ami bírná(már a 2.4-es is kinyírt 3-at),a speert eladtam már(atommanó a boldog tulaj). Jelentős teljesítménynövekedés és semmi + nyál ? Nem utópia ez ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Ihun ni : http://www.opelforum.hu/index.php?showuser=2198 kösz.küldtem neki pü-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 kösz.küldtem neki pü-t. Na, akkor itt valaszolok is. :D Nem egy rossz motor az a C24NE, de kispénzért nem sokmindent lehet vele kezdeni, mint ahogy tulajdonképpen egy motorral sem. Itt nem is annyira a gázon van a hangsúly, hanem azon, hogy komolyabban bele kell nyúlni abba a motorba, hogy valamit elérj. Igazán személyes tapasztalatom nincs ilyen motorral, amit láttam az meg mind sportcélra volt felépítve, ami 200LE-t és annál többet jelent. Nem ritka a 250 ló körüli példány se, de egy ilyen motor árából vehet az ember pár A Omegát, a fogyasztást meg hagyjuk, mert az meg kit érdekel, ha már épített egy ilyent. Igazán a hengerfejjel lehetne mit kezdeni, de az se olcsó móka. Nagy szelepek, nagyobb csatornák, másik vezérmütengely, kicsit nagyobb sűrítés... Ha ilyesmivel növeled a teljesítményt, akkor viszont arra fel kell készülnöd, hogy alacsonyabb fordulaton gyengébb lesz, csak magasabbon érezhető különbség, illetve elképzelhető kisebb nyomatékcsökkenés is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Na, akkor itt valaszolok is. :D Nem egy rossz motor az a C24NE, de kispénzért nem sokmindent lehet vele kezdeni, mint ahogy tulajdonképpen egy motorral sem. Itt nem is annyira a gázon van a hangsúly, hanem azon, hogy komolyabban bele kell nyúlni abba a motorba, hogy valamit elérj. Igazán személyes tapasztalatom nincs ilyen motorral, amit láttam az meg mind sportcélra volt felépítve, ami 200LE-t és annál többet jelent. Nem ritka a 250 ló körüli példány se, de egy ilyen motor árából vehet az ember pár A Omegát, a fogyasztást meg hagyjuk, mert az meg kit érdekel, ha már épített egy ilyent. Igazán a hengerfejjel lehetne mit kezdeni, de az se olcsó móka. Nagy szelepek, nagyobb csatornák, másik vezérmütengely, kicsit nagyobb sűrítés... Ha ilyesmivel növeled a teljesítményt, akkor viszont arra fel kell készülnöd, hogy alacsonyabb fordulaton gyengébb lesz, csak magasabbon érezhető különbség, illetve elképzelhető kisebb nyomatékcsökkenés is. köszönöm a kimerítő választ.mit kostálna egy hf átalakítás kb? annakidején volt egy 20E mocim amin egy síkolt hf volt és az érezhetően jobb volt mint a széria. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 annakidején volt egy 20E mocim amin egy síkolt hf volt és az érezhetően jobb volt mint a széria. Tudom, hülyén hangzik, de a széria is sík... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Sött...a hülye is sík... ...sík hülye... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Sött...a hülye is sík... ...sík hülye... :D Te meg inkább a benyatankodat heggeszd... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts