Sörös Sanyi Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Nem tudom, hogy programozható-e a 24E comija? Szerintem gyanús. Legalábbis a 22E ből kiindulva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Gyáriból akarod? Nem mindből érdemes megcsinálni. Ha pici lesz az alapkör, akkor csúnya lesz a karakterisztika. Egyébként általában felül lesz több, alul meg kevesebb. Jó eredményhez pedig másik program is kell. Ez már kezd a nemolcsó kategória lenni. Amúgy Havassy, Szuromi. gázhoz nem kell progi. ha csak felül lenne jobb akkor nem foglalkozok vele.nem szeretem ha ugy forog egy 4ütemü mint a stihl.teccik,hogy a "pincéből" húz most. ez is csak egy ötlet volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Nem tudom, hogy programozható-e a 24E comija? Szerintem gyanús. Legalábbis a 22E ből kiindulva. szia sanyi.nem felejtettelek el,de most is szilváson vagyok.majd eccer csak odaérek hozzád is.ezer a dolgom és még nem tudok osztódni(de már próbálom). a németek tudnak programozni l-le jetronikot is,bár a 250 euró nem ócsó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 szia sanyi.nem felejtettelek el,de most is szilváson vagyok.majd eccer csak odaérek hozzád is.ezer a dolgom és még nem tudok osztódni(de már próbálom). Semmi gond! Két éve ott van a fészerben, pár hetet még kibír. :D a németek tudnak programozni l-le jetronikot is,bár a 250 euró nem ócsó. Hümm hümmm. Jár az agyam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Jár az agyam. :D Nagy szavak! :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Semmi gond! Két éve ott van a fészerben, pár hetet még kibír. :D Hümm hümmm. Jár az agyam. :) nem szeretnék hetekben gondolkodni. 18-án megyek a tokosokhoz.meg tudom kérdezni ha kell pontosan,milyen feltételekel csinálnak ilyet. én csak futólag kérdeztem a srácot kint erről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Nagy szavak! :P :) :D Neked nehezen megy ? Saját pasztalataidból indulsz ki ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 nem szeretnék hetekben gondolkodni. Ez a visszacsapó szelep is kell? Itt van az ágyam mellet. Olyan jó mobiltartó. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Ez a visszacsapó szelep is kell? Itt van az ágyam mellet. Olyan jó mobiltartó. :) mire gondolsz? a visszarobbanásgátlóra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Azaz! :D Csak hülyéskedek. :) Az vele jár. (viszont tényleg abban tartom a mobilt. :D Afféle mobili) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Azaz! :P Csak hülyéskedek. :D Az vele jár. (viszont tényleg abban tartom a mobilt. :D Afféle mobili) bilit tudok adni helyette. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 gázhoz nem kell progi. ha csak felül lenne jobb akkor nem foglalkozok vele.nem szeretem ha ugy forog egy 4ütemü mint a stihl.teccik,hogy a "pincéből" húz most. ez is csak egy ötlet volt. Miért hogy "adagolódik" a gáz? Ha pincéből kell húzzon, akkor turbó vagy kompresszor. :D (vagy nagyköbcenti) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Neked nehezen megy ? Saját pasztalataidból indulsz ki ? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Miért hogy "adagolódik" a gáz? Ha pincéből kell húzzon, akkor turbó vagy kompresszor. :D (vagy nagyköbcenti) a keverőfejes gáznál a szívószonk vákuumja szabályozza a gáz mennyiségét. tök egyszerü,mechanikus az egész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 a keverőfejes gáznál a szívószonk vákuumja szabályozza a gáz mennyiségét. tök egyszerü,mechanikus az egész. Mint egy karbi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Miért hogy "adagolódik" a gáz? Ha pincéből kell húzzon, akkor turbó vagy kompresszor. :D (vagy nagyköbcenti) Turbo mint nagyon pincéből huzásra alkalmas stuff? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Turbo mint nagyon pincéből huzásra alkalmas stuff? :D Méééén ? Könnyebb lapátok, gyorsabb felpörgés, horror ár :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Méééén ? Könnyebb lapátok, gyorsabb felpörgés, horror ár :D :D De magasabb tartományban is fog rendesen tölteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Mint egy karbi? nagyon hasonló elven müködik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 De magasabb tartományban is fog rendesen tölteni? Norbi én annyira nem értek hozzá, de ha alacsonyan tölt, akkor fent miért nem ? :D :D Gond, az szokott lenni, hogy alacsony fordulaton semmi, nemde ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Turbo mint nagyon pincéből huzásra alkalmas stuff? :D Igen. A teljesítménynövelés igen jó módszere, ha növeled a hengerekben a középnyomást. :D Az hogy ez hol történik csak hangolás kérdése, tehát attól függ milyen turbó. Egy kisebb már kellően alacsonyan elkezd hatékonyan működni, persze ez azzal jár, hogy magasan nem lesz olyan jó mint egy nagyobb. Szerintem egy 2-3000-es tartományban elég jól tudnak dolgozni, azt hogy ezt hova teszed csak rajtad múlik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabó20 Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Igen. A teljesítménynövelés igen jó módszere, ha növeled a hengerekben a középnyomást. :D Az hogy ez hol történik csak hangolás kérdése, tehát attól függ milyen turbó. Egy kisebb már kellően alacsonyan elkezd hatékonyan működni, persze ez azzal jár, hogy magasan nem lesz olyan jó mint egy nagyobb. Szerintem egy 2-3000-es tartományban elég jól tudnak dolgozni, azt hogy ezt hova teszed csak rajtad múlik. Helló! Az a baj a turbóval főleg egy nagyobbal,hogy alacsony fordulaton nincs elegendő mennyiségű kipufogógáz ami meghajtaná tengelyt,ezért inkább a magasabb tartományban érezhető a hatása.Ellenben a kompresszor ami mechanikus meghajtású alacsony fordulaton sokkal több levegőt szállít mint magasabb fordulaton,ezek a motorok a pince alól húznak.Nekem legalábbis ezt tanították az iskolában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Helló! Az a baj a turbóval főleg egy nagyobbal,hogy alacsony fordulaton nincs elegendő mennyiségű kipufogógáz ami meghajtaná tengelyt,ezért inkább a magasabb tartományban érezhető a hatása.Ellenben a kompresszor ami mechanikus meghajtású alacsony fordulaton sokkal több levegőt szállít mint magasabb fordulaton,ezek a motorok a pince alól húznak.Nekem legalábbis ezt tanították az iskolában. Csak hogy házon belül maradjunk: C20LET: 280Nm/2400 C20XE: 195Nm/4800 C20NE: 169Nm/2600 2000köbcenti mind. Biztos vagyok benne, hogy a C20LET-et lehetett volna lejjebb is domborítani, ha ott nem lett volna szükséges az 5600-on lévő 204 lóerő. Én továbbra is maradok a hangolás kérdése az egész véleményemnél. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Turbo mint nagyon pincéből huzásra alkalmas stuff? :D Látszik nem mentél még EVO-val :D 1500 alapjárat, és 2000-től már megvadulnak benne a pacik rendesen :D Egy jó lefújószeleppel váltásnál sem lesz turbólyuk, az ALS-t meg már ki sem mertem próbálni a főnök gépében :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Csak hogy házon belül maradjunk: C20LET: 280Nm/2400 C20XE: 195Nm/4800 C20NE: 169Nm/2600 2000köbcenti mind. Biztos vagyok benne, hogy a C20LET-et lehetett volna lejjebb is domborítani, ha ott nem lett volna szükséges az 5600-on lévő 204 lóerő. Én továbbra is maradok a hangolás kérdése az egész véleményemnél. :D gyerekek nem kell tujbó meg minden. most látyam a tv-be a tutit:kobra 11. NITRÓ........NITRÓ........és megint csak NITRÓ!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts