wegapower Elküldve Szeptember22, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2012 Tomoty Az úgy korrekt ár. Ki fogja bővítgetni ha szabad kérdezni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wegapower Elküldve Szeptember23, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2012 zsoltee abból a tütéből nincs egy feles garnitúrád? vagy nem csinálnál nekem is, Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember23, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2012 zsoltee abból a tütéből nincs egy feles garnitúrád? vagy nem csinálnál nekem is, Nincs felesleges. Csináltatni tudok ha kell. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wegapower Elküldve Szeptember23, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2012 Nincs felesleges. Csináltatni tudok ha kell. :) Mi kincs? És pászol zsírul a pillangóra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember23, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2012 Mi kincs? És pászol zsírul a pillangóra? Műanyagból van, poliamid. Ha jól emlékszem 6eFt körül volt az anyag hozzá és valami 1500Ft volt az esztergálás + a posta mire eljuttatom hozzád. Kb ilyen árra számíts. Passzol a pillangóra, de avabilinccsel rögzíteni kell biztos ami tuti :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október1, 2012 Megoszt Elküldve Október1, 2012 csak Zsoltee-nak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október1, 2012 Megoszt Elküldve Október1, 2012 Ilyenkor mindig az fogalmazódik meg bennem, hogy be kell egy ilyet szereznem otthonra :D Nagyon szépen köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomoty Elküldve Október1, 2012 Megoszt Elküldve Október1, 2012 csak Zsoltee-nak :) Én ilyenen dolgozok: Ha tudnék fusizni, akkor szép dolgokat össze lehetne hozni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október1, 2012 Megoszt Elküldve Október1, 2012 Ez valami 3D-s marógép? O_o Ez sem egyszerű! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október5, 2012 Megoszt Elküldve Október5, 2012 Én ilyenen dolgozok: Ha tudnék fusizni, akkor szép dolgokat össze lehetne hozni... Komoly. :) Mi épp ma kaptunk a cégnél egy új Hermle megmunkálóközpontot, pár hét múlva meg elvileg átkerülök egy 3D lézervágóra dolgozni. Azon jó dolgokat lehet maszekolni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október5, 2012 Megoszt Elküldve Október5, 2012 Komoly. :) Mi épp ma kaptunk a cégnél egy új Hermle megmunkálóközpontot, pár hét múlva meg elvileg átkerülök egy 3D lézervágóra dolgozni. Azon jó dolgokat lehet maszekolni. :D Felnikupak jöhet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október5, 2012 Megoszt Elküldve Október5, 2012 Felnikupak jöhet :D na azzal meg lehet csinálni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomoty Elküldve Október5, 2012 Megoszt Elküldve Október5, 2012 Komoly. :) Mi épp ma kaptunk a cégnél egy új Hermle megmunkálóközpontot, pár hét múlva meg elvileg átkerülök egy 3D lézervágóra dolgozni. Azon jó dolgokat lehet maszekolni. :D vizes vágó 5tengelyes portál maró 3D !!! lézervágó Nem is lenne lehetetlen egy spéci hf-et (vagy blokkot) összehoznunk. :D Amúgy Demó: milyen sört szeretsz? ;) Most láttam ezt a videót (ha jól tudom szívó 2.9-es motor): Más "konszern", de szerintem ide befér. Elég elmebetegen kilő, 0:28-0:30 között a kamerás nem is tudja lekövetni az autó mozgását. Ránézésre ha az én 1.8-as astrámból ennek a teljesítménynének a fele kijönne, akkor biztos lef*snám a térdemet gyorsításkor :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október6, 2012 Megoszt Elküldve Október6, 2012 Felnikupak jöhet :D nekemisnekemis :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Doug Elküldve Október6, 2012 Megoszt Elküldve Október6, 2012 http://racing-bazar.hu/versenyautoalkatresz/versenymotor-motortuning/opel_vauxhall_vezermutengelyek_288fok Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoloj Elküldve Október6, 2012 Megoszt Elküldve Október6, 2012 http://racing-bazar....engelyek_288fok Hm http://www.automotor...mtengelyek.html 14.047.001 288as mechanikus dbilas tengely C20XE-hez? A400 16V adataival? gyári fokolókerékkel? gyári hidró vezérléssel? 560e forint? mikor kb. 600euro alatt megáll két vadonatúj tengely....mondjuk max. 200ból benne van a motorban. Valami nem ok. pl c20xe-hez lenne ilyen, 589 euroért: http://www.dbilas-shop.com/Produkte/Sportnockenwellen/Opel/2-0-16V-DOHC-C20XE/hydro/Neue-Nockenwellen/-Opel-2-0-16V-DOHC-C20XE-Sportnockenwellensatz::5250.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Október7, 2012 Megoszt Elküldve Október7, 2012 Hm http://www.automotor...mtengelyek.html 14.047.001 288as mechanikus dbilas tengely C20XE-hez? A400 16V adataival? gyári fokolókerékkel? gyári hidró vezérléssel? 560e forint? mikor kb. 600euro alatt megáll két vadonatúj tengely....mondjuk max. 200ból benne van a motorban. Valami nem ok. pl c20xe-hez lenne ilyen, 589 euroért: http://www.dbilas-sh...satz::5250.html Van, aki figyel... :icon13: Szerinted a Nr.14.053.006 tengelyhez érdemes fokolókereket beszerezni, vagy ennél még nem érdemes ilyesmivel foglalkozni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Doug Elküldve Október7, 2012 Megoszt Elküldve Október7, 2012 Jó hogy észrevetted!!! Köszi! Rossz adatokat néztem ki sajna akitől vettem az autót az 276-ost mondott !!! kivettük megmérték a benyitást és 11,2mm mértek. De ha valaki tud olyaN CÉGET AHOL EZT BEVIZSGÁLJÁK AZT MEGKÖSZÖNÖM. nEM IS NÉZTEM HOGY A a400 16V ADATAI! rEMÉLEM most minden klappol . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Doug Elküldve Október7, 2012 Megoszt Elküldve Október7, 2012 Holnap mindent mondok megmérem és képeket is rakok fell! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoloj Elküldve Október7, 2012 Megoszt Elküldve Október7, 2012 Van, aki figyel... :icon13: Szerinted a Nr.14.053.006 tengelyhez érdemes fokolókereket beszerezni, vagy ennél még nem érdemes ilyesmivel foglalkozni? Szerintem érdemes. Az én tengelyem is hasonló, fokolókerék nélkül elég használhatatlan volt. Persze ez azon is múlik, hogy a tengely végén lévő csap milyen pozícióban rögzíti a gyári vezérműkereket, de szerintem 10,2mm-es emeléshez célszerű lehet fokolókereket használni. Volt már, hogy átfokoltam gyorsan, mikor tudtam, hogy jobban fogom majd forgatni. A legtöbb fokolón lézerrel felvitt jelzések vannak fokonként, ha megméred mindegyik álláshoz tartozó holtponti emelést és leírod egy papírra, akkor könnyen lehet változtatni a motorkarakterén. Nyilván annál nagyobb a változás, minél agresszívebb a tengely. A '0'-ás jelzést próbáltam úgy beállítani, hogy viszonylag közel legyen a gyártó által megadott értékhez és akkor onnan lehetett mindkét irányba játszani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoloj Elküldve Október7, 2012 Megoszt Elküldve Október7, 2012 http://racing-bazar....engelyek_282fok Kifogástalan. Ha tényleg ilyen tengelyről van szó, akkor érdekel. Esetleg megmérhetnéd a bütyök teljes magasságát, ahhoz elég egy tolómérő és én meg mondok egy gyári bütyökmagasságot. A képen a Lift+Base magasságról van szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Doug Elküldve Október7, 2012 Megoszt Elküldve Október7, 2012 Holnap mindent közlök!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Doug Elküldve Október7, 2012 Megoszt Elküldve Október7, 2012 De ha Győr közelében laksz akkor megbeszélhetünk egy találkozót és elviszem a tengelyeket és megnézheted saját kézből is!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoloj Elküldve Október8, 2012 Megoszt Elküldve Október8, 2012 De ha Győr közelében laksz akkor megbeszélhetünk egy találkozót és elviszem a tengelyeket és megnézheted saját kézből is!!! Vasárnap fogok arra járni, akkor megnézném őket. Ment a privi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomoty Elküldve Október9, 2012 Megoszt Elküldve Október9, 2012 Vasárnap fogok arra járni, akkor megnézném őket. Ment a privi! Látom már te sem férsz a bőrödbe ;) :icon1: Már nem is elég egy 272-es tengely. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts