Atommanó Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 Nem tudod véletlenül, hogy a c20xe vezérműtengelyeinek mi a paraméterei? Nem tudom sajnos...(már láttam, hogy írtad...) Ha egész pontos adatokat szeretnél kapni, akkor szerintem hívd fel a Szuromit... (már ha megmondják) ők fokolnak/tak elég sok tengelyt c20xe-hez... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 Nem tudom sajnos...(már láttam, hogy írtad...) Ha egész pontos adatokat szeretnél kapni, akkor szerintem hívd fel a Szuromit... (már ha megmondják) ők fokolnak/tak elég sok tengelyt c20xe-hez... múltkor 253-256 közé tippeltük ha jól emlékszem <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 múltkor 253-256 közé tippeltük ha jól emlékszem <_< Igen...bár én 256-ot mondom még mindig... ellenben Alexnek kicsit részletesebben kéne: nyitvatartási szög, a beemelés mértéke, ill az elékelés szöge... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 aha.....náluk ez a legkisebb http://www.risse-motorsport.de/shop_motor_...ohc/index.shtml biztos reális így a tippetek ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 Igen...bár én 256-ot mondom még mindig... ellenben Alexnek kicsit részletesebben kéne: nyitvatartási szög, a beemelés mértéke, ill az elékelés szöge... Valszeg 256-os, 110-es elékeléssel, 10mm-es beemeléssel. Hasonlitott már össze vki c20xe tengelyt c18xe (c18xel,x18xe,x20xev) tengellyel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Santos93 Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 Tényleg nagyjából attól függ, hogy mik a lehetőségeid... 50e-100e-500e-1misi... illetve mik megengedettek abban a versenysorozatban ahol indulnál vele... rendszámos e vagy sem... sok tényező van ám... amiket ha megosztasz velünk könnyebben tudunk javasolni... :D Nha az autó rendszámos.mini rally-ba mennék vele így a kezdetekbe,sokat nem szeretnék rákölteni,100-200 környékén maximum az a plafon,egyenlőre,de szép fokozatossan.Aztán ha tényleg úgy alakul átmegyek amatőrbe és így tovább <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoloj Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 Valszeg 256-os, 110-es elékeléssel, 10mm-es beemeléssel. Hasonlitott már össze vki c20xe tengelyt c18xe (c18xel,x18xe,x20xev) tengellyel? C20XE: ~ 252 fok, 9.5mm max emelés, ~170°@1mm, 230°@0.1mm, max emelés helye 110fok, szívó oldal 1mm@tdc, kipuff oldal 0.3mm@tdc; 92/10 DIS tengely mérési eredmények Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 Nha az autó rendszámos.mini rally-ba mennék vele így a kezdetekbe,sokat nem szeretnék rákölteni,100-200 környékén maximum az a plafon,egyenlőre,de szép fokozatossan.Aztán ha tényleg úgy alakul átmegyek amatőrbe és így tovább <_< Ha minirallyban szeretnél menni, akkor nem tudom, hogy milyen fék futómű kombóval rendelkezel, te többet tudsz hozni időben, ha ezt a 100-200-at arra költöd mint a mocira... Tegnap is voltál esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 C20XE: ~ 252 fok, 9.5mm max emelés, ~170°@1mm, 230°@0.1mm, max emelés helye 110fok, szívó oldal 1mm@tdc, kipuff oldal 0.3mm@tdc; 92/10 DIS tengely mérési eredmények Na ez a 252 ez nekem is szimpi... ellenben végigolvastam az összes kinti fórumot, és össze vissza írnak mindent...általában a leg elterjedtebb, hogy 272-esek...és csinálnak még 256-os "tuning" tengelyeket is, csak máshogy emelnek azok... hát nem tudom... Amúgy ezek az adatok honnan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Santos93 Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 Ha minirallyban szeretnél menni, akkor nem tudom, hogy milyen fék futómű kombóval rendelkezel, te többet tudsz hozni időben, ha ezt a 100-200-at arra költöd mint a mocira... Tegnap is voltál esetleg? Nem még nem rallyztam :)ezért is szeretném elkezddeni:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 Nem még nem rallyztam :)ezért is szeretném elkezddeni:) Akkor ebből a pénzből vegyél gátlókat, szilenteztesd be az autót, és szórd tele merevítésekkel, pakold ki, vegyél szlikkeket ..ha van még lóvé, akkor mehet fel nagyobb fék...én ezekkel kezdeném... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoloj Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 Na ez a 252 ez nekem is szimpi... ellenben végigolvastam az összes kinti fórumot, és össze vissza írnak mindent...általában a leg elterjedtebb, hogy 272-esek...és csinálnak még 256-os "tuning" tengelyeket is, csak máshogy emelnek azok... hát nem tudom... Amúgy ezek az adatok honnan? Saját mérésből vannak az adatok, 0.01mm-es pontossággal. A németek többnyire 272foknak írják ami talán 0.0001mm-en igaz is lehet, nem tudom...Az angoloknál inkább ez a 252fok olvasható szerintem. Persze azért vannak 256-os tengelyek amik sokkal durvábbak mint a gyári, sokkal agresszívebb emeléssel, meg holtponti benyitással. Önmagában egyetlen fok érték kb semmit nem árul el egy vezérműtengelyről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoloj Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 Akkor ebből a pénzből vegyél gátlókat, szilenteztesd be az autót, és szórd tele merevítésekkel, pakold ki, vegyél szlikkeket ..ha van még lóvé, akkor mehet fel nagyobb fék...én ezekkel kezdeném... +1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 Saját mérésből vannak az adatok, 0.01mm-es pontossággal. A németek többnyire 272foknak írják ami talán 0.0001mm-en igaz is lehet, nem tudom...Az angoloknál inkább ez a 252fok olvasható szerintem. Persze azért vannak 256-os tengelyek amik sokkal durvábbak mint a gyári, sokkal agresszívebb emeléssel, meg holtponti benyitással. Önmagában egyetlen fok érték kb semmit nem árul el egy vezérműtengelyről. Ezt írják: Einlasswelle : Hub: 9,5mm Öffnungszeit: 272° Öffnet: 20° vor OT Schließt: 72° nach OT Auslasswelle : Hub: 9,5mm Öffnungszeit: 272° Öffnet: 60° vor OT Schließt: 32° nach OT Überschneidung in OT 52° Link to comment Megosztás: More sharing options...
Santos93 Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 Akkor ebből a pénzből vegyél gátlókat, szilenteztesd be az autót, és szórd tele merevítésekkel, pakold ki, vegyél szlikkeket ..ha van még lóvé, akkor mehet fel nagyobb fék...én ezekkel kezdeném... Köszönöm szépen <_< Már kivan pakolva a belseje :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 Köszönöm szépen <_< Már kivan pakolva a belseje :D Király... képeket is tehetsz ám fel... hagy lássuk, kinek kell majd tekerni a pólót a pálya szélén... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Santos93 Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 Király... képeket is tehetsz ám fel... hagy lássuk, kinek kell majd tekerni a pólót a pálya szélén... :) Okéés <_< Itt vannak a képek :D Ezek tegnap készültek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 Na akkor valami futóművet alá, gumik...és juhéééééjjjjjj... aztán majd Te is rájössz ám szép lassan, hogy miket kell finomítani rajta.... Én mondjuk kapásból beleszórnék egy c20xe-t... <_< de ehhez tudni kéne, hogy csak úgy saját szórakoztatás a cél, vagy kategória győzelmek... esetleg tanulás, gyakorlás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 én gyári 1.6 gsit raknék bele Link to comment Megosztás: More sharing options...
Santos93 Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 Igen igen,egyenlőre csak gyakorlás a fontos utánna a kategória győzelem <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 én gyári 1.6 gsit raknék bele Kategória függő a dolog... ha az 1.6-tal mondjuk együtt megy a 2.0-val akkor nem... ha az 1.6 még az 1.4-ek közé esik akkor viszont jó döntés lehet... de ezek azért elég sűrűn változnak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 ha már van rendes futómű kellene bele valami normális "szék" is <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Santos93 Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 ha már van rendes futómű kellene bele valami normális "szék" is <_< Jaja,de egyenlőre marad a gyári :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 Tudja valaki, h a c20xe vezérműtengely hány fokos? 256 körüli? Erről a mondatról mi a véleményetek: "C20LET-be már tuning tengelynek számít a szívó változat (c20xe) hosszabb és mélyebbre nyitó tengelye"... Mi történne, ha a c20xe tengelyei át lennének rakva egy x20xev-be? Az x20xev laposabb és kisebb nyitási szögű, mint a c20xe-é igaz? Ha jól emlékszem, akkor 276, vagy 278 fokosak a gyári XE tengelyek. XEV-be nem lehet berakni azokat, egész más a két tengely. C18XE-ét keress bele. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 Ha jól emlékszem, akkor 276, vagy 278 fokosak a gyári XE tengelyek. XEV-be nem lehet berakni azokat, egész más a két tengely. C18XE-ét keress bele. <_< Módosított tengelyre gondolsz, igaz, nem a gyárira? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts