Thor Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Mert már volt fenn 4-1 is? :D A gyári kurta öntvényhez képest a C20XE már majdnem 4-1 :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 A gyári kurta öntvényhez képest a C20XE már majdnem 4-1 :o Az xe leömlő 4-2-1 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Az xe leömlő 4-2-1 :D Vágom azért is írtam, hogy majdnem :o Nah mind1, nagyon nem bántam meg a műtétet, csak ez a terhelés alatti "csőhang" idegesít néha... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Leömlő, nagytengely, 40-es weberek. Árakat nem mersz írni, ugye? :o Meg ennek a behangolása sem két perc és nem két forint :) Ha meg készen van szerencsétlen srác járhatna egy "épphogy van alapjárata" kocsival :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Árakat nem mersz írni, ugye? :o Meg ennek a behangolása sem két perc és nem két forint :) Ha meg készen van szerencsétlen srác járhatna egy "épphogy van alapjárata" kocsival :D :) Egy igazi Corsásnak nem kell alapjárat, az is csak plusz súly :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Most komolyan. Ott a kép. Nehéz értelmezni ? Szerinted 4-2-1 ? nálam nem jött be a kép... és a legtöbb leömlő, amit láttam eddig az 421 :o ezért néztem nagyot, hogy úgy beszéltél adologról, mintha mindegyik sportleömlő 41lenne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Mondjuk képet én sem láttam :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Fiatalok, X jobb klikk..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Miért ne érne el vmit vele??Nekem is nem a széria tengelyek vannak benne.i500 gyári tuning...irmscher tengelyek,gyári chip,gondolom az injektorok se szériák...Jobban teljesít érezhetöen mint 1 széria motor... persze, mindent lehet optimálni, de minek költsön az ember 2-3x annyit egy 2,5-ös motorra, mint hogy alárakjon egy 3000-es alját és egyből 240LE lenne a motor. Pénzt spórol és még erősebb is lesz. :) Az igazi tuner jó távolra teszi a hengerek,leömlők találkozási pontját. :) Ez így van, ahogy Zoli is írta. Leömlő gyártásnál szívó motorhoz rengeteg faktor adja meg az átmérőt, és a csőhosszokat. Hány ccm/ henger, melyik fordulatszámon kell a motornak dolgoznia, mekkorák a szelepek, mekkora a szelepemelés, milyen a veztengely profil, stb... Jó szórakozást a számolgatáshoz! :D Mondjuk az irmscher tengelyek nem tudom mekkorák, lehet nem is cserélendők. Nekem sincsenek pontos infóim, de ha jól hallottam, akkor ugyanolyanok, mint az X30XE tengelyek... :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
cserbinszky Elküldve November6, 2010 Megoszt Elküldve November6, 2010 persze, mindent lehet optimálni, de minek költsön az ember 2-3x annyit egy 2,5-ös motorra, mint hogy alárakjon egy 3000-es alját és egyből 240LE lenne a motor. Pénzt spórol és még erősebb is lesz. :D Nekem sincsenek pontos infóim, de ha jól hallottam, akkor ugyanolyanok, mint az X30XE tengelyek... :o A 3000-res gyárilag csak 211le,sima chipel kijön belőle a 240le???És a hengerfejek ugyanakkorák a 2 motoron?.2.5 fejnek nem kisebb az égéstere?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November6, 2010 Megoszt Elküldve November6, 2010 A 3000-res gyárilag csak 211le,sima chipel kijön belőle a 240le???És a hengerfejek ugyanakkorák a 2 motoron?.2.5 fejnek nem kisebb az égéstere?? Igen, 240LE-vel már több is meg lett mérve. :o A 2,5-ös égésterei és csatornái kisebbek, de lehet a szelepek is, annyira még nem merültem bele a dologba. Viszont nem ajánlott 2,5.ös fejeket rakni 3,0 blokkra. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Igen, 240LE-vel már több is meg lett mérve. :o A 2,5-ös égésterei és csatornái kisebbek, de lehet a szelepek is, annyira még nem merültem bele a dologba. Viszont nem ajánlott 2,5.ös fejeket rakni 3,0 blokkra. :D Előbb írtad, hogy a 3.0ás alját kell alárakni, a 2.5ös fej alá, akkor most csak a belét? főteng hajtókar dugattyúk? vagy miről beszélsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Előbb írtad, hogy a 3.0ás alját kell alárakni, a 2.5ös fej alá, akkor most csak a belét? főteng hajtókar dugattyúk? vagy miről beszélsz? Veszel egy X30XE-t, lecsupálsz róla mindent, kivéve a fejeket, visszarakod a C25 alkatrészeit és ennyi. :D Nem tudom miért akar itt mindenki motorokat megbontani, ha sokkal egyszerűbben is meg lehet oldani. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Veszel egy X30XE-t, lecsupálsz róla mindent, kivéve a fejeket, visszarakod a C25 alkatrészeit és ennyi. :) Nem tudom miért akar itt mindenki motorokat megbontani, ha sokkal egyszerűbben is meg lehet oldani. :o na így érthető, csak amit előzőleg írtál, közeli ismerettségben sincs ezzel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Fiatalok, X jobb klikk..... nekem sehogy se jön be... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Ez így van, ahogy Zoli is írta. Leömlő gyártásnál szívó motorhoz rengeteg faktor adja meg az átmérőt, és a csőhosszokat. Hány ccm/ henger, melyik fordulatszámon kell a motornak dolgoznia, mekkorák a szelepek, mekkora a szelepemelés, milyen a veztengely profil, stb... Jó szórakozást a számolgatáshoz! :o Ezt magyarázom a cégnél is,de nem értik meg! :D Pl egy V8-nál nem mindegy,hogy a leömlő hogyan is néz ki,pl kipufogáskor egymásba dolgoznak stb stb stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Rakjál bele XE-t. Megvan 2 Vilmosból és még a hajtás is hosszabb életű lesz :D :D <_< Tudja valaki, h a c20xe vezérműtengely hány fokos? 256 körüli? Erről a mondatról mi a véleményetek: "C20LET-be már tuning tengelynek számít a szívó változat (c20xe) hosszabb és mélyebbre nyitó tengelye"... Mi történne, ha a c20xe tengelyei át lennének rakva egy x20xev-be? Az x20xev laposabb és kisebb nyitási szögű, mint a c20xe-é igaz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Tudja valaki, h a c20xe ill. x20xev esetleg x20xer tengelyek milyen paraméterekkel birnak? Gondolok a nyitvatartási szögre, a beemelés mértékére, ill az elékelés szögére... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Tudja valaki, h a c20xe vezérműtengely hány fokos? 256 körüli? Erről a mondatról mi a véleményetek: "C20LET-be már tuning tengelynek számít a szívó változat (c20xe) hosszabb és mélyebbre nyitó tengelye"... Mi történne, ha a c20xe tengelyei át lennének rakva egy x20xev-be? Az x20xev laposabb és kisebb nyitási szögű, mint a c20xe-é igaz? Nem megoldható igaz? Valaki tudja esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Nekem sincsenek pontos infóim, de ha jól hallottam, akkor ugyanolyanok, mint az X30XE tengelyek... <_< Gyártó katalógusa szerint a vectra i500 uazzal a tengelyekkel szerelt, mint a mezei x25xe. AJ93031100 ill AJ93042200 Az x30xe AJ93042300 ill. AJ93042400 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Santos93 Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 Sziasztok! Van egy A Corsám.1.4-es rally-ra szeretném(mini/amatőr).Kisseb teljesítménynövelést szeretnék elérni,mik a lehetőségek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 Sziasztok! Van egy A Corsám.1.4-es rally-ra szeretném(mini/amatőr).Kisseb teljesítménynövelést szeretnék elérni,mik a lehetőségek? Anyagi lehetőségeidtől függ. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Santos93 Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 Anyagi lehetőségeidtől függ. :D Mivel érdemes kezdeni?<_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 Mivel érdemes kezdeni?<_< Tényleg nagyjából attól függ, hogy mik a lehetőségeid... 50e-100e-500e-1misi... illetve mik megengedettek abban a versenysorozatban ahol indulnál vele... rendszámos e vagy sem... sok tényező van ám... amiket ha megosztasz velünk könnyebben tudunk javasolni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 Tényleg nagyjából attól függ, hogy mik a lehetőségeid... 50e-100e-500e-1misi... illetve mik megengedettek abban a versenysorozatban ahol indulnál vele... rendszámos e vagy sem... sok tényező van ám... amiket ha megosztasz velünk könnyebben tudunk javasolni... <_< Nem tudod véletlenül, hogy a c20xe vezérműtengelyeinek mi a paraméterei? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts