szeki Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Sziasztok c16 se tuningról tud valaki valamit mondani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Sziasztok c16 se tuningról tud valaki valamit mondani? Abból már sokkal többet kicsipénzért nem lehet kihozni... :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Sziasztok c16 se tuningról tud valaki valamit mondani? Leömlő, nagytengely, 40-es weberek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cserbinszky Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 A leghatásosabb, ha kicseréled a blokkot és az injektorokat X30XE-ére, mielőtt nekiállnál tengelyeket cserélgetni és nem érnél el vele semmi változást. :o Miért ne érne el vmit vele??Nekem is nem a széria tengelyek vannak benne.i500 gyári tuning...irmscher tengelyek,gyári chip,gondolom az injektorok se szériák...Jobban teljesít érezhetöen mint 1 széria motor... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 Miért ne érne el vmit vele??Nekem is nem a széria tengelyek vannak benne.i500 gyári tuning...irmscher tengelyek,gyári chip,gondolom az injektorok se szériák...Jobban teljesít érezhetöen mint 1 széria motor... Persze, hisz 20 lóerővel (ugye ?) erősebb mint a gyári :o De "komolyabb" beavatkozás nélkül ott a vége, ha jól tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 Leömlő, nagytengely, 40-es weberek. Engem is érdekelne, csak nem tudom mire gondolsz. A leömlőt talán értem. Sportleömlő 4-2-1, gondolom én... A többit megmagyaráznátok nekem? :o Nagytengely = vezérműtengely? talán 40-es weber = szelep, vagy injektor, vagy mi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 Engem is érdekelne, csak nem tudom mire gondolsz. A leömlőt talán értem. Sportleömlő 4-2-1, gondolom én... A többit megmagyaráznátok nekem? :o Nagytengely = vezérműtengely? talán 40-es weber = szelep, vagy injektor, vagy mi? :D Akkor inkább jobb, ha neki sem állsz! Te sem tuner, hanem tulaj fajta vagy. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 Engem is érdekelne, csak nem tudom mire gondolsz. A leömlőt talán értem. Sportleömlő 4-2-1, gondolom én... A többit megmagyaráznátok nekem? :o Nagytengely = vezérműtengely? talán 40-es weber = szelep, vagy injektor, vagy mi? :D Ez nem motor motor :) Hengerenkénti leömlő >>>> Nagy tengely >>>> módosított vez.tengely Weber >>>> http://automotortuning.hu/mechanikai-alkat...porlasztok.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 Akkor inkább jobb, ha neki sem állsz! Te sem tuner, hanem tulaj fajta vagy. :o Kiváncsi és kérdez, ennyi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 Kiváncsi és kérdez, ennyi :o Így van. Köszi a válaszokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 Ez nem motor motor :o Hengerenkénti leömlő >>>> Nagy tengely >>>> módosított vez.tengely Weber >>>> http://automotortuning.hu/mechanikai-alkat...porlasztok.html nem motor motor? 2kerekű motor? sztem autokon van pont 4-2-1leömlő vagy hogy értelmezed ezt ? Eddig mindenki így mondta, 4-2-1 leömlő. És a mocikon van hengerenknti leömlő nem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 Létezik 4-1 leömlő is azt szokták gyakran "hengerenkénti leömlőnek" mondani. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 Létezik 4-1 leömlő is azt szokták gyakran "hengerenkénti leömlőnek" mondani. :o Az igazi tuner jó távolra teszi a hengerek,leömlők találkozási pontját. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 Létezik 4-1 leömlő is azt szokták gyakran "hengerenkénti leömlőnek" mondani. :o ahha Az igazi tuner jó távolra teszi a hengerek,leömlők találkozási pontját. :D De annak a távolságnak is van egy optimális értéke nem? Tehát attol nem lessz jobb, ha a hátsó dobig visszük a 4 csövet nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 De annak a távolságnak is van egy optimális értéke nem? Tehát attol nem lessz jobb, ha a hátsó dobig visszük a 4 csövet nem? Optimális...nekem ami beugrott,hogy 4 hengernél is előfordulhat,hogy egymásba dolgoznak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 nem motor motor? 2kerekű motor? sztem autokon van pont 4-2-1leömlő vagy hogy értelmezed ezt ? Eddig mindenki így mondta, 4-2-1 leömlő. És a mocikon van hengerenknti leömlő nem? :o Most komolyan. Ott a kép. Nehéz értelmezni ? Szerinted 4-2-1 ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
cserbinszky Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Persze, hisz 20 lóerővel (ugye ?) erősebb mint a gyári :o De "komolyabb" beavatkozás nélkül ott a vége, ha jól tudom. Láttam már belőle 220 lovasat is...az még +30le...ugy már nem rossz...saab 9-5be van x30xe turbóval...gyárilag... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Láttam már belőle 220 lovasat is...az még +30le...ugy már nem rossz...saab 9-5be van x30xe turbóval...gyárilag... Komolyabb bevatkozás nélkül azt írtam :o Programozva, nyitott rendszerrel, x30xe tengelyekkel valami olyasmi lehet, amit írtál elvileg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Komolyabb bevatkozás nélkül azt írtam :o Programozva, nyitott rendszerrel, x30xe tengelyekkel valami olyasmi lehet, amit írtál elvileg. Mondjuk az irmscher tengelyek nem tudom mekkorák, lehet nem is cserélendők. Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris_C14NZ Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Optimális...nekem ami beugrott,hogy 4 hengernél is előfordulhat,hogy egymásba dolgoznak. ha nem üvegig forgatós versenymotor, akkor inkább 4-2-1. a hosszal kapcsolatos kérdésekben barátod a gugli :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 ha nem üvegig forgatós versenymotor, akkor inkább 4-2-1. a hosszal kapcsolatos kérdésekben barátod a gugli :o azéé ne feledjük a téma címét :D :) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Tegnap erről volt szó előadáson. :o Bizonyos optimális fordulatra hangolják a leömlőket. A primer szakasz hozza ebben a lényeges. A 4-1 leömlők magasabb fordulaton több lóerőt, de kevesebb nyomatékot hoznak. A 4-2-1 leömlők inkább nyomatékosabbá teszik a kocsit, de lóerőt nem nagyon hoznak. 421nél az együtt dolgozó hengereket hozzák össze a szekunder szakaszba. Fontos, hogy az átmérő ne legyen kisebb, mert ugye ez fojtaná a technikát. Asszem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Tegnap erről volt szó előadáson. :o Bizonyos optimális fordulatra hangolják a leömlőket. A primer szakasz hozza ebben a lényeges. A 4-1 leömlők magasabb fordulaton több lóerőt, de kevesebb nyomatékot hoznak. A 4-2-1 leömlők inkább nyomatékosabbá teszik a kocsit, de lóerőt nem nagyon hoznak. 421nél az együtt dolgozó hengereket hozzák össze a szekunder szakaszba. Fontos, hogy az átmérő ne legyen kisebb, mert ugye ez fojtaná a technikát. Asszem. :D Ezért jó, ha az egész rendszer egy naaagy primer szakasz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Tegnap erről volt szó előadáson. :o Bizonyos optimális fordulatra hangolják a leömlőket. A primer szakasz hozza ebben a lényeges. A 4-1 leömlők magasabb fordulaton több lóerőt, de kevesebb nyomatékot hoznak. A 4-2-1 leömlők inkább nyomatékosabbá teszik a kocsit, de lóerőt nem nagyon hoznak. 421nél az együtt dolgozó hengereket hozzák össze a szekunder szakaszba. Fontos, hogy az átmérő ne legyen kisebb, mert ugye ez fojtaná a technikát. Asszem. :) Hmmm, akkor nekem mázlim van :D Nekem nyomatékosabb lett lent és erősebb fent az X20XEV a C20XE leömlő és az új rendszer után :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Hmmm, akkor nekem mázlim van :o Nekem nyomatékosabb lett lent és erősebb fent az X20XEV a C20XE leömlő és az új rendszer után :D Mert már volt fenn 4-1 is? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts