Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Nem szemeztem, Te írtad le. Egyébként sem itt kell hirdetni. :D

Nem volt hirdetés. Fejlesztéssel kapcsolatos hajlandóság felmérésre vonatkozó kérdő mondat lett leírva. :)

• 2 weeks later...
Elküldve

Igen, ebben a topicban mindenki a kinézet miatt tuningol, jól gondolod Zoli... :D

Hihi, lángnyelves matrinya plusz 10 paci :) Esetleg még a kék ledes ablakspricka hoz 2-3 lovat :D

Elküldve

Az xev nek meg az xer nek ugyan olyan a lendkereke?

Az xer-t csak F23-mal rakták össze, az xev-t pedig általában F18-cal, F23-mal nagyon ritkán...

Elküldve

x20xev motorra van értelme felrakni a c20xe gyári 4-2-1 leömlőt? A későbbiek folyamán ervezek bele egy chipet is. Esetleg valakinek van elfekvőben?

Elküldve (edited)

x20xev motorra van értelme felrakni a c20xe gyári 4-2-1 leömlőt? A későbbiek folyamán ervezek bele egy chipet is. Esetleg valakinek van elfekvőben?

x20xe az a 4-2-1 leömlő :)

Módosítva : szilent
Elküldve

Sziasztok. Lehet hogy másik topikba is írhattam volna, de ugy gondoltam ez a legalkalmasabb arra hogy rákérdezzek. NZ-SE átalakítás lesz az autón (Asrta F), és az lenne a kérdés, hogy az computer vásárlásnál milyen típusszámokra kell odafigyelnem? Hallottam hogy ebből is van több fajta, és nem mindegy hogy melyiket veszem, mert ha rosszba futok, érhetnek meglepetések. Elektronikus, azt hiszem DIS-es gyujtasu lesz, nem a rotoros. Előre is köszi a válaszokat! :)

Elküldve

Sziasztok. Lehet hogy másik topikba is írhattam volna, de ugy gondoltam ez a legalkalmasabb arra hogy rákérdezzek. NZ-SE átalakítás lesz az autón (Asrta F), és az lenne a kérdés, hogy az computer vásárlásnál milyen típusszámokra kell odafigyelnem? Hallottam hogy ebből is van több fajta, és nem mindegy hogy melyiket veszem, mert ha rosszba futok, érhetnek meglepetések. Elektronikus, azt hiszem DIS-es gyujtasu lesz, nem a rotoros. Előre is köszi a válaszokat! :)

Van mar szetted? Irj privit ha meg nincs.
Elküldve

X20XE nincsen. X20XER van.

Nem tudom mi az xe és az xer közti különbség, szerinted menet teljesítményekben van változás ha felraknék rá egy ilyen kipuffot? Illetve különösebb mókolás nélkül felrakható? Árba mennyire lenne??

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.