reddish Elküldve Június15, 2013 Megoszt Elküldve Június15, 2013 Ha már itt tartunk a Te autódról meg egy képet néznénk már meg, hogy egyáltalán létezik-e. ;) Tessék. http://kepfeltoltes.hu/view/130615/1220_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Itt meg a tavalyi Opel-napon balról a második. http://kepfeltoltes.hu/view/130615/IMG_5633_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Ha már itt tartunk, a TE autódról linkelj már be egy mérést miszerint már 110le felett van, mert megnéznénk, hogy egyáltalán létezik-e ez a teljesítmény, vagy csak a vágyálmaidat irogatod ide. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Június15, 2013 Megoszt Elküldve Június15, 2013 Itt van leírás a 110+ LE-ről. Plusz még pár oldal, és volt linkelve kép is, csak tar.hu nincs már. Akkor most mindenki boldog, hogy látott képet és elfelejtve a vélt vagy valós sérelmeket, beszélhetünk a tuningról. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Június16, 2013 Megoszt Elküldve Június16, 2013 Hozzak még homokot? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június16, 2013 Megoszt Elküldve Június16, 2013 http://img199.imageshack.us/img199/6715/7hb3.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
wegapower Elküldve Június16, 2013 Megoszt Elküldve Június16, 2013 http://img199.imageshack.us/img199/6715/7hb3.jpg Persze ,ezt most rajzoltad ,és nincs mellette a mai napló lefenyképezve. Na meg nincs mellette az autód sem. Ez fake és fun... :evilgrin: :P Komolyra fordítva a szót mi volt tegnap a baja? :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június16, 2013 Megoszt Elküldve Június16, 2013 Persze ,ezt most rajzoltad ,és nincs mellette a mai napló lefenyképezve. Na meg nincs mellette az autód sem. Ez fake és fun... :evilgrin: :P Komolyra fordítva a szót mi volt tegnap a baja? :icon13: Arról ne is beszéljünk hogy Tápiószecső nem vitte el az anyja kocsiját, a szomszédjának a kocsiját, meg a haverjának a kocsiját referenciának, tehát nem tudjuk hogy a pad, az mennyit csal. Lehet hogy 50LE-t is akár! :D :P A generátor ékszíjtárcsájához hozzáért a kábelköteg és a MAP szenzor jelvezetéke néha le testelt, nem kapott üzemanyagot. Csak ennyi baja volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Június16, 2013 Megoszt Elküldve Június16, 2013 17,421 egy astraf-ben 100le kb. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június16, 2013 Megoszt Elküldve Június16, 2013 Annó mikor megvettem és nem volt rajta az általam feltaknyolt szívósor és nem fulladt bele a benzinbe, akkor tudott 16.5öt. Ja és akkor nem 6fok volt, mint most Márciusban. De legyen, akkor 100LE és nincs miről beszélni. Ponnemérdekel. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wegapower Elküldve Június16, 2013 Megoszt Elküldve Június16, 2013 17,421 egy astraf-ben 100le kb. ;) full full gyári astra 18,3 megy 100le utánna ahogy piszkálgattam ment egyre lejebb az idő a vége 16,2 volt akkor az hány lóerő? 120? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Június16, 2013 Megoszt Elküldve Június16, 2013 18.3??? az nagyon kevés. Tuti megvoltak ott a lovak? 16.2őt hol mentél? vagy racechrono szerint? Amúgy ja,de inkább 125 is van az. http://www.dragracing.hu/et-calculator Racechrono időkkel itt számolva nekem pontosan azok a teljesítmény értékek jöttek ki,mint amit padon mértek. Meg az önsúlyhoz -ha pontosan még nem mérted meg-,nyogodtan adj +50kgot a forgalmiban szereplőhöz képest. Persze csak ha nem hízlaltad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Június17, 2013 Megoszt Elküldve Június17, 2013 18.3??? az nagyon kevés. Tuti megvoltak ott a lovak? 16.2őt hol mentél? vagy racechrono szerint? Amúgy ja,de inkább 125 is van az.http://www.dragracing.hu/et-calculator Racechrono időkkel itt számolva nekem pontosan azok a teljesítmény értékek jöttek ki,mint amit padon mértek. Meg az önsúlyhoz -ha pontosan még nem mérted meg-,nyogodtan adj +50kgot a forgalmiban szereplőhöz képest. Persze csak ha nem hízlaltad. Ez 400-on van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Június17, 2013 Megoszt Elküldve Június17, 2013 Ez 400-on van? Igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Június18, 2013 Megoszt Elküldve Június18, 2013 Igen. Ezek szerint, hogy az enyémmel tudjak futni egy 17-es időt, ahhoz kb 150 ló kellene? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Június18, 2013 Megoszt Elküldve Június18, 2013 Ezek szerint, hogy az enyémmel tudjak futni egy 17-es időt, ahhoz kb 150 ló kellene? 1320kg,kevés benzinnel+te. Kb. 16.8-9 ha 70 és 100kg között vagy. :) Szerintem teljesen reális, C20xe gyári calibrák tudnak 16.5 körül. De csak egy racechrono app kell hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Június18, 2013 Megoszt Elküldve Június18, 2013 1320kg,kevés benzinnel+te. Kb. 16.8-9 ha 70 és 100kg között vagy. :) Szerintem teljesen reális, C20xe gyári calibrák tudnak 16.5 körül. De csak egy racechrono app kell hozzá. 1435kg fullra tankolva, velem együtt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Június18, 2013 Megoszt Elküldve Június18, 2013 1320kg,kevés benzinnel+te. Kb. 16.8-9 ha 70 és 100kg között vagy. :) Szerintem teljesen reális, C20xe gyári calibrák tudnak 16.5 körül. De csak egy racechrono app kell hozzá. Ilyenre gondolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Június18, 2013 Megoszt Elküldve Június18, 2013 Ilyenre gondolsz? Bizony. Hogy szedted ki a táblát a telefonról? Hány le-re jön ki? (természetesen ez abszolút,korrekció nélküli motorerő,ezzel a levegővel amit szívott adott futam alatt) c16se tengely és gyári leömlővel pont ennyit futott a korza egyébként tized mp pontosan.November környékén be is írtam. 2.6 60láb, 11.3 1/8 11.6 0-100,de a 1/4-ed gyengébb volt 17.8mp. 71.6kw-tal 2.3 60láb,10.9 @100km/h 1/8, 1/4 17.19 Azóta nem néztem 1/4 mérföldet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Június18, 2013 Megoszt Elküldve Június18, 2013 Innen kiválasztod, ami kell Neked: http://www.smartphoneware.com/screen_snap-for-s60-5th-edition-product.php A LE-t majd megnézhetjük Szegeden, ha a Blitz ideje alatt nyitva lesznek és Neked is jó. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június18, 2013 Megoszt Elküldve Június18, 2013 Tényleg nem akarok senkit megbántani, de a telefonos mérőrendszerek azért nem a legkorrektebbek. Mi az újságnál G-Tech műszert használunk, s kíváncsiságból próbálva a telefon tényleg nem pontos. A saját autómat nincs szívem tisztességesen lemérni, mert nem akarom annyira vagdosni a fokozatokat, de egy visszafogottabb 0-100 mérése során 14,4 szekundum jött ki. A gyárija 14,0, ami teljesen reális, hiszen keskenyebb abroncsokkal és keményebb váltásokkal a 4 tized bőven ledolgozható. Csodák nyilván nincsenek, az autók azt tudják, amit a gyáriak megadnak. Ha meg piszkálva van, akkor érdemes igényesen mérni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Június18, 2013 Megoszt Elküldve Június18, 2013 Nyilván nem olyan pontos mint egy pad, de hogy arányaiban mit változott egy gép, annak összehasonlítására jó. Nem is másra kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Június19, 2013 Megoszt Elküldve Június19, 2013 Tényleg nem akarok senkit megbántani, de a telefonos mérőrendszerek azért nem a legkorrektebbek. Mi az újságnál G-Tech műszert használunk, s kíváncsiságból próbálva a telefon tényleg nem pontos. A saját autómat nincs szívem tisztességesen lemérni, mert nem akarom annyira vagdosni a fokozatokat, de egy visszafogottabb 0-100 mérése során 14,4 szekundum jött ki. A gyárija 14,0, ami teljesen reális, hiszen keskenyebb abroncsokkal és keményebb váltásokkal a 4 tized bőven ledolgozható. Csodák nyilván nincsenek, az autók azt tudják, amit a gyáriak megadnak. Ha meg piszkálva van, akkor érdemes igényesen mérni. Km-óra stopperolásnál mindenképpen pontosabb. De gondolom nem lefelé téved,hanem a gps lassúsága miatt kicsit többet mérhet mint a szuper pontos gyorsulásmérő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június19, 2013 Megoszt Elküldve Június19, 2013 A gyorsulásmérőben is van gps modul, de a többéves tapasztalataink szerint, illetve mivel nap mint nap mérünk vele, ismerjük a pontosságát. A km-óra stopperolást nem tartom komoly dolognak. A nagyobb pillangóval tud egyébként ennyit az autó, előtte sajnos nem mértem. Mindenesetre érzésre inkább rugalmasságban jobb a c18nz cuccaival. Km-óra stopperolásnál mindenképpen pontosabb. De gondolom nem lefelé téved,hanem a gps lassúsága miatt kicsit többet mérhet mint a szuper pontos gyorsulásmérő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Június19, 2013 Megoszt Elküldve Június19, 2013 A gyorsulásmérőben is van gps modul, de a többéves tapasztalataink szerint, illetve mivel nap mint nap mérünk vele, ismerjük a pontosságát. A km-óra stopperolást nem tartom komoly dolognak. A nagyobb pillangóval tud egyébként ennyit az autó, előtte sajnos nem mértem. Mindenesetre érzésre inkább rugalmasságban jobb a c18nz cuccaival. Igen tudom,hogy gps alapú,csak 5 Hz frissítési gyakorisággal működik míg a telefonokban általában sokkal lassúbb gps modulok vannak. Merre téved a telefon a gyorsulásmérőhöz képest? Persze,hogy rugalmasságban érzed,a tengely miatt úgyis 5200nál elfogy a motor. Ha visszaraknád az 1.6 injektorfejet azzal 15mp feletti értékeket mérnél szerintem. Én igaz csak telefonnal mértem,de 12.4-nél jobb 0-100at nem tudott a gyári x14xe korza (gyorsan váltva,tökéletesen indulva),ami padon 87LE volt,holott gyárilag 11mp van megadva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Június19, 2013 Megoszt Elküldve Június19, 2013 Tényleg nem akarok senkit megbántani, de a telefonos mérőrendszerek azért nem a legkorrektebbek. Mi az újságnál G-Tech műszert használunk, s kíváncsiságból próbálva a telefon tényleg nem pontos. A saját autómat nincs szívem tisztességesen lemérni, mert nem akarom annyira vagdosni a fokozatokat, de egy visszafogottabb 0-100 mérése során 14,4 szekundum jött ki. A gyárija 14,0, ami teljesen reális, hiszen keskenyebb abroncsokkal és keményebb váltásokkal a 4 tized bőven ledolgozható. Csodák nyilván nincsenek, az autók azt tudják, amit a gyáriak megadnak. Ha meg piszkálva van, akkor érdemes igényesen mérni. A telefonos mérés úgy van, ahogy az NKH-s vizsgát írtad, költséghatékony. ;) Nem kell 5 tizedes pontosság, mert minek. :icon1: Egyébként azt látni, hogy melyik tartományban mi változott, jobb pl. az 50-120-ig mérés 3-ban. A negyed mérfölddel vagy a 0-100-zal mindig csak a gond van, mert van benne váltás, kipörög a kerék, szóval sok szerepe van a user-nek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június19, 2013 Megoszt Elküldve Június19, 2013 Mi a tesztautóknál a 0-100 mellett kétféle rugalmasságot mérünk: -60-100 negyedik sebességi fokozatban -80-120 ötödik sebességi fokozatban Nyilván ezek a legbeszédesebb értékek, hiszen a mindennapi közlekedésben leginkább ezek jelennek meg. Lehet, hogy majd ezeket is megméregetem. Persze, ahogy írod a váltás miatt a 0-100 és a negyed mérföld tud torzulni, de azért gyakorlással abba is bele lehet jönni. A telefonos mérés úgy van, ahogy az NKH-s vizsgát írtad, költséghatékony. ;) Nem kell 5 tizedes pontosság, mert minek. :icon1: Egyébként azt látni, hogy melyik tartományban mi változott, jobb pl. az 50-120-ig mérés 3-ban. A negyed mérfölddel vagy a 0-100-zal mindig csak a gond van, mert van benne váltás, kipörög a kerék, szóval sok szerepe van a user-nek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts