Tomoty Elküldve Január10, 2013 Megoszt Elküldve Január10, 2013 kezdő lépések :) Uram Atyám! Mi ez a trombita? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január10, 2013 Megoszt Elküldve Január10, 2013 Uram Atyám! Mi ez a trombita? ;) elkezdtem csinálni a kipufot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomoty Elküldve Január10, 2013 Megoszt Elküldve Január10, 2013 Tegnap éjszaka kicseréltem a diagnosztizáló lambdaszondát kollégám segedelmével. Tudtam tesztelni, és nagyon elégedett vagyok:). Portolás után lágyabban kellemesen és egyenletesen húzott az autó (még fütőegység hibás szondávak). Most gyönyörűen megindul még a 2500-3000-es tartományban is. Rögtön gondolkodás nélkül nagyon vad módon reagál a padlózásra. Szerintem (portolás miatt) elértem a megcélzott 180 pacit (168-170LE-ből). Biztos hülyének néztek, hogy városon belül (és kívül is;) ) csak 1-est 2-est kapcsoltam ;). Áá. Brutális. Szerintem meg is lesz a 7,5-7,8-as 0-100.Jövő héten biztos méretem. Abba is hagyom az ömlengést, mert csak nagyon pozitív dolgokat tudnék írni. Ez úton szeretném megköszönni a rengeteg tanácsot és segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január10, 2013 Megoszt Elküldve Január10, 2013 Skacok! Van valakinek tapsztalata szívósor építésben? Egy 3 hengeres 1000-es szívó mocira kellene... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január10, 2013 Megoszt Elküldve Január10, 2013 Nem mérnöki szinten, de dolgozó lány bonyolult dolog jól kiszámolni... légáramlás, örvénylés, ellenállás, mennyiség... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Január10, 2013 Megoszt Elküldve Január10, 2013 Zoloj csinalt maganak es igen meggyozo belulrol az eredmeny. Dbilas masolat nem lehet rossz, kepekrol lehet szamolni aranyokkal mereteket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január10, 2013 Megoszt Elküldve Január10, 2013 Nem mérnöki szinten, de dolgozó lány bonyolult dolog jól kiszámolni... légáramlás, örvénylés, ellenállás, mennyiség... :unsure: Ez a bajom nekem is...neten 3 hengereshez nem nagyon van info. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január10, 2013 Megoszt Elküldve Január10, 2013 Szerintem három hengeres motornál a legjobb tuning, kiegészíteni négy hengeresre. :) (sorry) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomoty Elküldve Január10, 2013 Megoszt Elküldve Január10, 2013 Ez a bajom nekem is...neten 3 hengereshez nem nagyon van info. Innen lehet kb méreteket levenni: http://www.dbilas-shop.com/Products/Flowtec-manifold/Opel-Vauxhall/Agila/Flowtec-manifold-for-Opel-Vauxhall-Agila-A-Corsa-B-1-0-12V-40kW-X10XE::61.html http://www.modificars.fi/tuotteet/opel-10-12v-43kw/Flowtec-imusarja-Corsa-C De csatlakozva wookie-hoz, szerintem is talán egyszerűbb 4 hengerben gondolkodni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomoty Elküldve Január10, 2013 Megoszt Elküldve Január10, 2013 Nem bírtam magammal, és teszteltem a "megindulást" és váltást magas fordulaton. Érzésre 8-10%-ot mondanék a portolás utáni teljesítmény növekedésre (legbelül sokkal kevesebbre számítottam). Nagyon jó. Utoljára a CHIP-nél volt ilyen pörgetni-pörgetni-nyomni akarom érzés. Azért félek, hogy lassan ehhez a teljesítményhez is hozzá szokok. http://www.youtube.com/watch?v=VEqBQgrEMw8 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január11, 2013 Megoszt Elküldve Január11, 2013 De csatlakozva wookie-hoz, szerintem is talán egyszerűbb 4 hengerben gondolkodni. Ez van, ebből kell gazdálkodni. :) Sajnos egy dízel mociból kell gázmocit faragni és hát a szívódízel szívósora nem éppen a szívó benzineséhez hasonlít...és akkor még finoman fogalmaztam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január11, 2013 Megoszt Elküldve Január11, 2013 Tomoty, legközelebb amikor ilyen videót csinálsz az übci-übcit kapcsold már le pls :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január11, 2013 Megoszt Elküldve Január11, 2013 Ez van, ebből kell gazdálkodni. :) Sajnos egy dízel mociból kell gázmocit faragni és hát a szívódízel szívósora nem éppen a szívó benzineséhez hasonlít...és akkor még finoman fogalmaztam. :) CSak nem smart? mert abból van 3 hengeres benzines is. 90%ban uyganaz mint a dízel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január12, 2013 Megoszt Elküldve Január12, 2013 CSak nem smart? mert abból van 3 hengeres benzines is. 90%ban uyganaz mint a dízel. Tegnap 9 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január12, 2013 Megoszt Elküldve Január12, 2013 Tegnap 9 :D HE? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január14, 2013 Megoszt Elküldve Január14, 2013 Link to comment Megosztás: More sharing options...
wegapower Elküldve Január14, 2013 Megoszt Elküldve Január14, 2013 de jól néz ki mi kincs volt? Pászol rendesen? na meg akkor ez melyik tipus?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomoty Elküldve Január14, 2013 Megoszt Elküldve Január14, 2013 Ez nagyon jól néz ki. Gyártattad a tütéket? Ki? Hol? Mennyiért? Jöhet privátban is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wegapower Elküldve Január14, 2013 Megoszt Elküldve Január14, 2013 Na na ,te mire készülsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január14, 2013 Megoszt Elküldve Január14, 2013 Innen rendeltem és ennyi volt. Dellorto-ra való. De jobb ötletem nem volt. Gyártatni drága, főleg ha még egyéni méret is kell, nincs ember aki megcsinálja normális áron és minőségben. Ha gyártatni szeretnék 500dbot tuti találnék céget, de 4dbért mindenhol körbenevettek. 40es a vége, szóval a 38as szívótorokra nagy, de ha lesz közdarab, rá lesz fogatva, akkor összecsiszolom a kettőt frankón, úgy hogy patent átmenet legyen. Ez most nem 7centis, hanem csak 5 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Január15, 2013 Megoszt Elküldve Január15, 2013 Még nem néztem, hogy nekem kivehető-e vagy ki kell forrasztani. Forrasztani semmi képpen nem szeretném. Valakinek valami infó Simtech 56-ról? '99-es X20XEV-es Vectra Köszönöm. Forrasztós. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kornel1129 Elküldve Január15, 2013 Megoszt Elküldve Január15, 2013 Forrasztós. Köszönöm a választ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január17, 2013 Megoszt Elküldve Január17, 2013 Ez a cucc így ahogy van nagyon szépen néz ki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január20, 2013 Megoszt Elküldve Január20, 2013 Köszi redi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wegapower Elküldve Január20, 2013 Megoszt Elküldve Január20, 2013 Zsoltee ugyan itt járok csak még nem raktam fel a képet. :evilgrin: én is csináltam vas helyett egy alutalpat, meg az injektort is ment le a gyári helyre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts