spzoli Elküldve Július18, 2012 Megoszt Elküldve Július18, 2012 Az tökéletes, olyan kicsire nem adunk :D Köszönöm szépen előre is, keressek valami számítást erről? :goofy: Számold a söröket.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július19, 2012 Megoszt Elküldve Július19, 2012 Számold a söröket.... :D Számtalan sört fog kapni az aki megoldja ezt a gondom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július20, 2012 Megoszt Elküldve Július20, 2012 Az tökéletes, olyan kicsire nem adunk :D Köszönöm szépen előre is, keressek valami számítást erről? :goofy: egyenlőre még nem fontos.. kissé elvagyok havazva :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július20, 2012 Megoszt Elküldve Július20, 2012 Mc-elek: Semmi baj, ráérősen. Szerintem addig megpróbálkozok a műanyag reflexcsöves megoldással. Majd. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július20, 2012 Megoszt Elküldve Július20, 2012 Kicsit bepánikoltam hogy a gázbowden majdan nem lesz elég hosszú, de aztán emlékeztem hogy a C20XE-é hosszabb. Rendeltem is belőle egyet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július20, 2012 Megoszt Elküldve Július20, 2012 Közben találtam még egy hülyét :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július20, 2012 Megoszt Elküldve Július20, 2012 Az egyik Blitz Weekenden ami a Tisza tónál volt volt gyorsulási verseny is. Ott volt egy 8 szelepes GSI amin ilyen cucc volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július20, 2012 Megoszt Elküldve Július20, 2012 Nekem is volt a 4 pillangós móka by DBilas... de sehol nem lelek már róla képet... Laci4-nek biztos van... ő videózott is anno... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július20, 2012 Megoszt Elküldve Július20, 2012 Nekem is volt a 4 pillangós móka by DBilas... de sehol nem lelek már róla képet... Laci4-nek biztos van... ő videózott is anno... Nekem van róla képem. :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július20, 2012 Megoszt Elküldve Július20, 2012 Nekem van róla képem. :evilgrin: Nehogy megmutasd Zsoltinak... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július20, 2012 Megoszt Elküldve Július20, 2012 Nehogy megmutasd Zsoltinak... :D :D Eszemben sincs. Majd,ha könyörög. (de azt nem fog) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július20, 2012 Megoszt Elküldve Július20, 2012 Eszemben sincs. Majd,ha könyörög. (de azt nem fog) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július20, 2012 Megoszt Elküldve Július20, 2012 Majd nézegetem a sajátom :P ( pillangósorom, a motoromon, még mielőtt... :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július22, 2012 Megoszt Elküldve Július22, 2012 :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július22, 2012 Megoszt Elküldve Július22, 2012 Jó móka lesz a behangolás... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július23, 2012 Megoszt Elküldve Július23, 2012 Jó móka lesz a behangolás... :D zoloj remekül fog szórakozni, azt mondod? :D Más, szerintetek a Dolomit mekkora hőmérsékletet bír elviselni? Mi lenne ha abból csináltatnám a tölcséreket? :goofy: Szerk.: Helga kijavított. Danamit-ra gondoltam. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július23, 2012 Megoszt Elküldve Július23, 2012 zoloj remekül fog szórakozni, azt mondod? :D Más, szerintetek a Dolomit mekkora hőmérsékletet bír elviselni? Mi lenne ha abból csináltatnám a tölcséreket? :goofy: Szerk.: Helga kijavított. Danamit-ra gondoltam. :icon1: Azé néztem...dolomit... :D A danamid ha jól emléxem hőre lágyuló...bár a szívó oldalon nincs akkora meleg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Július23, 2012 Megoszt Elküldve Július23, 2012 Egyik sem nyert, a PA rúdnak Docamid a neve hivatalosan. :) -40től 140 fokig felhasználható, nyugodtan használhatod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Július23, 2012 Megoszt Elküldve Július23, 2012 Mostanában poliamid lett az új neve -40°C-tól +140°C-ig bírja, bővebb infó itt: http://vasszinesfem.hu/vasarlas/reszletes/100/poliamid_rud_fekete Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július23, 2012 Megoszt Elküldve Július23, 2012 Beindult, check engine, meg három hengerezik alacsony fordulaton de megy. Holnap kiolvasom mi a hibája, remélem kiderül belőle valami. 4-5ezer körül elalszik a check engine és akkor érezhetően jobban is megy, elveszem a gázt és megint check, az vajon mitől lehet? Fars levegőt kap valahol? :goofy: Szerk.: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július23, 2012 Megoszt Elküldve Július23, 2012 Köszi egyébként mindenkinek az anyagos témát, annyi a gond, hogy sima esztergagépben nem lehet megcsinálni, mivel hosszú, marógépbe meg igazából akkor már tökmindegy hogy alut raknak vagy műanyagot... Ezen még agyalnom kell. :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július23, 2012 Megoszt Elküldve Július23, 2012 Azt még beírom hogy az alapjárati motor ugye nincs rajta és nem is szeretném felrakni ( bár zoloj javasolta hogy jó lenne ), az beleszólhat bizonyos fordulatig a levegőellátásba? :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Július23, 2012 Megoszt Elküldve Július23, 2012 zoloj remekül fog szórakozni, azt mondod? :D Más, szerintetek a Dolomit mekkora hőmérsékletet bír elviselni? Mi lenne ha abból csináltatnám a tölcséreket? :goofy: Szerk.: Helga kijavított. Danamit-ra gondoltam. :icon1: Még mindig nem jó: DanamiD :D amúgy szívesen,ráértem utána nézni :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július24, 2012 Megoszt Elküldve Július24, 2012 Megvan a hiba, kivillogtattam. 22es hibakód, TPS Low Voltage. Megfogtam és átfúrtam a TPS felfogató lyukakat 5mm-el odébb, odacsavaroztam és láss csodát, király lett. Kisimult az alapjárat ( már amennyire a tengely engedi :D ) és most már halad rendesen a gép. Kár volt a tolattyúkat kiiktatni, holnap visszacsinálom ha lehetséges ( remélem a gagyi pillanatragasztó elengedi, de ugye mindig pont azt fogja meg amit nem kéne... :D ) ha nem akkor marad így, nem megy rosszul, csak hirtelen gázadásra torpan @ zoloj, ha esetleg vagy, kérlek küldd el priviben a számod, hétvégén mennék egy kis programozásra. :) Szerk.: Hosszabb alapjáraton ketyegés után felvillan a check, hiányolja az alapjárati motort. Ezzel lehet valamit kezdeni? Vagy fogjam meg és csatlakoztassam rá és dugjam el valahol? :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Július24, 2012 Megoszt Elküldve Július24, 2012 Gratula, alakul a téma. Még a vezkótengelyt kéne kicserélned 296-osra, és akkor dolgozna 7200-ig simán. Ma voltunk a kocsimmal padon. Amit vártam tőle azt nem hozta, de azért nem lett rossz, főleg utcára ahova eredetileg is készült. Kb 118 Le, 178Nm. A tengelyben ennyi van, 5500-tól erősen esik, cserébe viszont 1500-nál már le lehet padlózni, nem rángat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts